Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] AntiProxy - plugin blokujący wchodzenie na serwer z ip proxy/vpn?

ˈyøøniks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DL:  https://github.com/yooniks/AntiProxy/releases/tag/v.1.0-alpha

Kod: https://github.com/yooniks/AntiProxy

Config:

#Gdy gracz bedzie chcial dolaczyc na serwer z proxy/vpn zostanie wyrzucony z tym powodem
message-kick: "&cNie mozesz wchodzic na serwer z proxy/vpn!"

#Dodatkowa lista
blocked-ips: #ip bez portu
  - example_ip
  - 127.0.0.1

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano

hahahah, boże..... gadasz na kogoś jak pisze, a sam ......

Poczytaj sobie do czego służy final i kiedy jest wykonywana funkcja onLoad w klasie głównej:)

Wszystko musisz kopiować po kimś ? nie możesz sam wymyślić? A no tak, wtedy nie bedziesz miał skąd podpierdzielić kodu.

PS. Plugin zbedny, duzo jest pluginów z wyczytywania ip z tej strony.. Np. w moim, który wyszedł jak jeszcze nie byles na forum(Bylo wtedy lepiej) 

https://www.spigotmc.org/resources/antyproxytm.23332/ i zobacz że nawet strona reklamuje plugin https://proxycheck.io/examples/ (1 plugin na stronie)

Opublikowano
12 godzin temu, TheMajster napisał:

hahahah, boże..... gadasz na kogoś jak pisze, a sam ......

Poczytaj sobie do czego służy final i kiedy jest wykonywana funkcja onLoad w klasie głównej:)

Wszystko musisz kopiować po kimś ? nie możesz sam wymyślić? A no tak, wtedy nie bedziesz miał skąd podpierdzielić kodu.

PS. Plugin zbedny, duzo jest pluginów z wyczytywania ip z tej strony.. Np. w moim, który wyszedł jak jeszcze nie byles na forum(Bylo wtedy lepiej) 

https://www.spigotmc.org/resources/antyproxytm.23332/ i zobacz że nawet strona reklamuje plugin https://proxycheck.io/examples/ (1 plugin na stronie)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

spójrz na swój kod, a mój, czy to jest chociaż podobne?

Sprawdzasz INet[..]Address.getHostAddress(); czy coś takiego, i to jest błąd, tak samo jak ten twój przepiękny kod, masz BARDZO BRZYDKI kod, plugin tylko pod bukkita, plugin do dupy i jeszcze masz czelność komentowanie XDDDDDDDDD

Cytat

https://github.com/TheMajsterMc/AntyProxyTM/blob/master/xProjectProxy/src/me/themajster/proxy/check/CheckIp.java

ja tutaj widze całkiem coś innego :) Może patrzę w jakąś "starszą wersję".

Używam coś w stylu api, do jsona, więc tu też czymś sie różni mój plugin od twojego.

poza tym, twoj kod ,a moj nie jest nawet podobny.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
12 godzin temu, ˈyøøniks napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

spójrz na swój kod, a mój, czy to jest chociaż podobne?

Sprawdzasz INet[..]Address.getHostAddress(); czy coś takiego, i to jest błąd, tak samo jak ten twój przepiękny kod, masz BARDZO BRZYDKI kod, plugin tylko pod bukkita, plugin do dupy i jeszcze masz czelność komentowanie XDDDDDDDDD

https://github.com/TheMajsterMc/AntyProxyTM/blob/master/xProjectProxy/src/me/themajster/proxy/check/CheckIp.java

ja tutaj widze całkiem coś innego :) Może patrzę w jakąś "starszą wersję".

Używam coś w stylu api, do jsona, więc tu też czymś sie różni mój plugin od twojego.

poza tym, twoj kod ,a moj nie jest nawet podobny.

jezeli chodzi o wyglad to zobacz w lustro, nasz BARDZO BRZYDKĄ twarz.

Kod ma wygladać dla programisty piszącego go, a nie dla innych.

Na guthubie jest wersja 1, pobierz plg i zobacz.... nawet na stronie proxy, na której sprawdzasz jest mój plg. A co za problem pod bungee przerobić? Pisze na zlecenie, nie ignoruje pluginów na bungee...

A u mnie to co ? nie api do jsona?? Cytując ciebie, "idz sie zabij" gimbusie ;)

Opublikowano
13 godzin temu, TheMajster napisał:

jezeli chodzi o wyglad to zobacz w lustro, nasz BARDZO BRZYDKĄ twarz.

Kod ma wygladać dla programisty piszącego go, a nie dla innych.

Na guthubie jest wersja 1, pobierz plg i zobacz.... nawet na stronie proxy, na której sprawdzasz jest mój plg. A co za problem pod bungee przerobić? Pisze na zlecenie, nie ignoruje pluginów na bungee...

A u mnie to co ? nie api do jsona?? Cytując ciebie, "idz sie zabij" gimbusie ;)

"gimbusie", ten "gimbus" zna sie lepiej od ciebie, "nawet na JAKIEJS STRONIE jest moj plugin, wiec mozesz mi ssac" zajrzyj w swoj kod i porownaj go do mojego, dobra wez wypierdalaj juz bo mi spam robisz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 8.10.2017 o 13:09, ˈyøøniks napisał:

"gimbusie", ten "gimbus" zna sie lepiej od ciebie, "nawet na JAKIEJS STRONIE jest moj plugin, wiec mozesz mi ssac" zajrzyj w swoj kod i porownaj go do mojego, dobra wez wypierdalaj juz bo mi spam robisz.

xD Jeszcze nie dawno pisałeś, że za dużo nie ogarniasz a teraz, że znasz się lepiej na javie od Majstra xd, jedyne co ty możesz potrafić to BukkitAPI, a nie jave. Gdybym ci dał zadanie z czystej javy bez żadnych dodatkowych api to nie wiedziałbyś pewnie nic(XD).

Nie pozdrawiam i nie polecam tego Pana, plugin chujowy tak samo jak i jego twórca - nie potrafi poradzić sobie z krytyką, próbuje zrobić z siebie programistę, którym nie jest i raczej nigdy nie będzie, dodatkowo pisze plugin który jest już na mpc i jest o 100% lepszy od tego.

PS. Dopierdol więcej tego "XDDDD" - "gimbusie"

Opublikowano
	public void loadBlockedIps() {
        final AntiProxyPlugin main = AntiProxyPlugin.getPlugin(AntiProxyPlugin.class);
        this.blocked_ips.addAll(main.getConfig().getStringList("blocked-ips"));
    }

public void loadAllowedPlayers(){
        for (String playerName : main.getConfig().getStringList("allowed-players")){
            this.allowed_players.add(playerName.toLowerCase());
        }
    }

public boolean hasProxy(String address, String playerName){
        if (this.allowed_players.contains(playerName.toLowerCase())) return false;
        if (this.blocked_ips.contains(address)) return true;
        ObjectMapper objectMapper = new ObjectMapper();
        boolean hasProxy = false;
        try {
            if (objectMapper.readTree(new URL("http://proxycheck.io/v1/"+address+"&key=111111-222222-333333-444444&vpn=1&asn=1&node=1&time=1&tag=forum%20signup%20page"))
                    .get("proxy").toString().contains("yes")){
                hasProxy = true;
            }
        }
        catch (IOException e){
            e.printStackTrace();
        }
        return hasProxy;
    }

Wyobrażam sobie wykonywanie metody hasProxy na jakimś większym serwerze xDDDDDDDD
Nie polecam, chyba że ma się malutki serwerek.
 A i ten klucz do proxycheck... on ma też ogarniczoną ilość uczyć może uzytkownik niech sobie sam klucz u nich wygeneruje i zdefiniuje w konfiguracji?

Opublikowano
Dnia 22.10.2017 o 21:11, ZiomeczekTVGC napisał:

xD Jeszcze nie dawno pisałeś, że za dużo nie ogarniasz a teraz, że znasz się lepiej na javie od Majstra xd, jedyne co ty możesz potrafić to BukkitAPI, a nie jave. Gdybym ci dał zadanie z czystej javy bez żadnych dodatkowych api to nie wiedziałbyś pewnie nic(XD).

Nie pozdrawiam i nie polecam tego Pana, plugin chujowy tak samo jak i jego twórca - nie potrafi poradzić sobie z krytyką, próbuje zrobić z siebie programistę, którym nie jest i raczej nigdy nie będzie, dodatkowo pisze plugin który jest już na mpc i jest o 100% lepszy od tego.

PS. Dopierdol więcej tego "XDDDD" - "gimbusie"

japierdole zabij sie, kto co chwile mi walił "xdddddddddddddddddddddd" na gg jebany wiesniaku?

I gdzie ja kurwa pisze ,że jestem niewiadomo jak dobrym programistą?

Od ciebie i majstra razem wziętych na pewno jestem lepszy jebany cymbale, wiec idz sie zajeb jebana frajerska chmuro

Dnia 23.10.2017 o 12:59, luxDeveloper napisał:

public void loadBlockedIps() {
        this.blocked_ips.addAll(main.getConfig().getStringList("blocked-ips"));
    }

public void loadAllowedPlayers(){
        for (String playerName : main.getConfig().getStringList("allowed-players")){
            this.allowed_players.add(playerName.toLowerCase());
        }
    }

public boolean hasProxy(String address, String playerName){
        if (this.allowed_players.contains(playerName.toLowerCase())) return false;
        if (this.blocked_ips.contains(address)) return true;
        ObjectMapper objectMapper = new ObjectMapper();
        boolean hasProxy = false;
        try {
            if (objectMapper.readTree(new URL("http://proxycheck.io/v1/"+address+"&key=111111-222222-333333-444444&vpn=1&asn=1&node=1&time=1&tag=forum%20signup%20page"))
                    .get("proxy").toString().contains("yes")){
                hasProxy = true;
            }
        }
        catch (IOException e){
            e.printStackTrace();
        }
        return hasProxy;
    }

Wyobrażam sobie wykonywanie metody hasProxy na jakimś większym serwerze xDDDDDDDD
Nie polecam, chyba że ma się malutki serwerek.
 A i ten klucz do proxycheck... on ma też ogarniczoną ilość uczyć może uzytkownik niech sobie sam klucz u nich wygeneruje i zdefiniuje w konfiguracji?

wiem, juz dawno bym wszystko poprawil, ale nie chce aktualizowac pluginu, nie mam czasu.

@topic

Pluginu nie zalecam używać, aż do odwołania, plugin może przeciążyć/zlagować serwer, kiedyś go poprawie, jak będę mial dużo wolnego czasu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 5.11.2017 o 07:19, GFOXI1337 napisał:

Shit ;)

HAHA, CIEKAWE KTO MNIE PROSIL O ZEDYTOWANIE PLUGINU, KTORY WSZEDZIE MIAL KOD Z DEKOMPILATORA, TYCH "TWOICH PLUGINOW Z PREFIXEM 'G-' "BYLO OK. 5 I KAŻDY MIAŁ BŁĘDY I MNIE BŁAGAŁEŚ ,ŻEBYM CI TO POPRAWIŁ DZIECKO. Mam nadzieję ,że zrozumiałeś, specjalnie dla ciebie napisałem tak, abyś zrozumiał.

@topic

@Biter.proszę o zamknięcie tematu, aż do odwołania, projekt porzucony.

• Biter. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...