Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ovh-Game za 14 złoty Test Anty-ddos

muchomor321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo się zdziwiłem widząc to z 3/4 miesiące temu, hosting [game-vps.com] mam już ich serwer od 2 miesięcy i przyznam że robi swoje, macie jakieś zdanie na temat tego hostingu ? Również testowałem ochronę anty-ddos i jak na taką cenę to robi wrażenie

Edit: Serwer testowy został wyłączony ze względów takich że go dalej nie opłacam, aczkolwiek na chwile obecną nikt go nie "Zddosował"

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Dziwny ten hosting, żadnych danych firmowych (prawdziwych) , regulaminu, nic totalnie,  jakiś dzieciak bawi się w vps-y na sys ovh game i serwery minecrafta, czy ja wiem czy warto inwestować w coś takiego? szybciej się może zwinąć niż pojawił - chyba że ktoś lubi krzaczki.

Opublikowano

Przecież w contact są dane prawdziwe, przypominam iż to nie jest polski hosting. Polskie hostingi nawalą 30 złoty za vps i zadowoleni ;d

a i plus jest taki że na każdy port przydzielają filtracje, przed dostaniem filtrów zauważyłem że trzeba ticket zrobić w sprawie anty-ddosa wtedy ustawiają i dla testów napisałem z 20 portów i dali na wszystkie xD beka

Co prawda nadal wolę hosteam, ale ten game jako zapasowy się nada bo na chwilę obecną przez 2 miesiące testowania nic nie weszło

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

Opublikowano

W kontakt jest tylko jakiś adres i dwa razy ten sam email, nie ma danych firmowych nic totalnie, popatrz może jak firma prezentuje dane na innych przykładach.

To że ci dodali reguły to raczej nic nowego, na game trzeba je dodać i robią to wszyscy co mają jakieś oferty na game.

Polskie hostingi dają po 30 zł ale za kvm z game nie openvz a oferta tej "firmy" nic nie mówi o zastosowanej wirtualizacji więc będzie to openvz bo dla kvm to by zasobów brakło a koszt maszyny by się nie zwrócił.

Opublikowano
1 godzinę temu, `.Łukasz. napisał:

Testowałeś jakimiś skryptami od ruskich czy darmowymi stresserami? 

od dodania posta ktoś wchodził i testował zero. Ktoś miał kupiony pakiet u dejmiena (bo się chwalił) też zero. Skrypty różne, do dwóch turków też napisałem których znam i hosteam gasili w marcu też nic nie weszło. 

Miesiąc temu jak testowałem to metoda grenade jedynie wchodziła ale max do 15 % pakietów i opadało do zera. Dziś próbowałem grenade ponownie ale tym razem zero, pewnie wycieli ją już ;d

ale nadal czekam na jakiś potężny atak by zobaczyć jak to się sprawuje gdy ktoś walnie z grubej rury i przebije firewall'a większą mocą niż 200mb/s, bo te 200mb robiło tylko 15% pakietów tak jak wyżej napisałem :) 

Opublikowano

Nie sugeruj się tym co ktoś robi, bo może tylko dużo gadać potrafi a ataku żadnego nie wykonał. Z tego co widać i jeżeli nie kłamią , ochrona OVH-Game więc raczej tym trzeba się sugerować, jedyny minus to że firma trochę krzak to co pisał osobnik.

Jeżeli chodzi o moje zdanie, to nie ryzykował bym inwestując kasę w krzak hosting.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Ja tam już w ten temat nie wnikam :) przetestowałem, mam swoją opinie i w sumie nic więcej

rozumiem że ludzie z lvl.up chcą by ich firma była większa itd. nic do nich nie mam bo sam czasem korzystam z ich usług, ale to wygląda jak polityka. Firma niszczy inną firmę, by inna firma miała lepiej w sumie normalka ;d to jak z serwerami teamspeak, walka o każdą osobę xD 

Opublikowano
1 godzinę temu, Poker Face. napisał:

Taki sobie ten hosting nic szczególnego czym mogliby się pochwalić i zachęcić np. mnie do korzystania z niego ochrona też mierna. 

Ochrona mierna? Póki co nikt nie wyłączył serwera testowego.

Opublikowano
2 godziny temu, #Gremsonkowy# napisał:

Ochrona mierna? Póki co nikt nie wyłączył serwera testowego.

No tak Panie Gremsonkowy według mnie ochrona jest mierna gdyż miałem niedawno okazje korzystać z ich usług :) i takie jest moje zdanie.

Dziwisz się, że nikt Ci serwera nie wyłączył ? jak na tym forum sama cebula bez odpowiedniej wiedzy i umiejętności.

Pozdrawiam i żegnam z tematu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...