Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik - _Piotr_

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z tej strony liczący 21 wiosen chłopak o imieniu Piotrek. Piszę post tutaj, ponieważ mogę zaoferować się do pomocy przy tworzeniu serwera TeamSpeak3, bądź przy jego rozwoju.
Moimi zainteresowaniami są piłka nożna, komputery, motoryzacja i oczywiście płeć nadobna. Jestem osobą poukładaną, nie wchodzę w konflikty z innymi użytkownikami. 
Po podjęciu współpracy daję kontakt ,dzięki któremu nie będziesz narzekał na problem ze znalezieniem mnie w danej chwili. 

Administrator TeamSpeak3
Serwerami ts3 zajmowałem się przez bardzo długi czas, kochałem tworzenie ich i konfigurowanie. Oferuję z mojej strony postawienie całego serwera TeamSpeak, zrobienie dla niego Design, który będzie funkcjonalny, a zarazem świetnie się prezentował. Do tego konfiguracja botów służących do automatyzacji ts3, jak i pomagających administracji w zarządzaniu serwerem. Serwer ubiorę w boty muzyczne na kanałach gdzie każdy znajdzie coś dla Siebie, aby nie było, każdą stację na prośbę użytkowników dodamy. Administracja na serwer może być dobrana przeze mnie tak, by serwer funkcjonował bez zbędnych kłótni w załodze. TeamSpeak3 będzie ubrany w grafikę, ikonki i wszystko, co będzie potrzebne.

Kontakt:
Priv - Me (Co kilka godzin)
GG - 43699580 (Co kilka godzin)
Telegram - Me (Co chwilkę/ powiadomienia)
TS3 - ts.mpcforum.pl (Wieczornymi godzinami)
Po obgadaniu szczegółów daję kontakt, na którym jestem 24/7, a mianowicie FaceBook i numer telefonu.

Pozdrawiam _Piotr_
Miłego dnia/nocy

Opublikowano

A ogarnąłbyś mi XBOTA? tzn. skonfigurowal go? I jak byś mógł to ogarnąć design tsa ;]

BT-SPEAK.PL

Pomogłem? Daj lajka :]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
23 godziny temu, Gold-key napisał:

Odezwałem się na GG.

Dnia 9.10.2017 o 13:45, mv_ti napisał:

A ogarnąłbyś mi XBOTA? tzn. skonfigurowal go? I jak byś mógł to ogarnąć design tsa ;]

Proszę jak coś o podsyłanie mi od razu adresu serwera TeamSpeak3, a także informacji co konkretnie zrobić. Fajnie też jakbyście podali przybliżoną godzinę spotkania :)

Pozdrawiam 

_Piotr_

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...