Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MONITOR

TinaMK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Planuję zakup monitora głównie do CS:GO (I czasami do innych gierek)

Chodzi o monitor : AOC AGON AG251FZ (240HZ / POSIADAM 240FPS+ STAŁE W GRACH OCZYWIŚCIE)

Chciałbym zapytać co sądzicie, ponieważ spodobał mi się ten monitor, i cenna jest zadziwiająco niska... wg mnie ze względu że inne 240hz kosztują od 2000 w górę)

Jesli chodzi o podstawowe funkcje (rozjaśnianie ciemnych pomieszczeń)

adaptive sync jest (niektórzy piszą ze jak nie ma g synca to nie kupują ja sie nie znam więc nie wiem)

1ms (ktoś mi pisał że czasami czasy reakcji są okłamane?)

Oraz JEDYNA RZECZ która mi chyba nie pasuje a raczej jej nie ma, chodzi o funkcje zwiększania nasycenia kolorów w monitorze, chyba że takowa jest tylko o tym nie wiem? chodzi przykładow o takie coś jak w tym monitorze:

https://www.morele.net/monitor-benq-xl2430t-667853/

w opisie na dole znajdujemy takie coś jak :

20-Stopniowe Ustawienie Natężenia Barw Koloru, aby Zoptymalizować Precyzję Gry

tego jedynie mi brakuje, reszta jest super, dziękuję za jakieś porady itp :)

Prosiłbym tylko żeby nie pisać czy musisz mieć 240hz itp itp bo takie rzeczy też przerabiam, głównie skupiam się teraz na 240hercach a jak pisałem wcześniej, inne takowe są od 2000+, dodatkowo za 2050 jakoś mamy benq xl2540 który np takiego czegoś jak sync nie ma w ogóle (ani g synca/free synca ani żadnego innego)

dziękuję za opinie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...