Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mental Czy Body

Bartas96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka gram na diwangu

i ptam kto lepszy do pvp metnal czy body wiekszosc mowi ze body ale te duzo lv ze mental

wiec wy bedziecie wiedzec najlepiej bo mi sie wydaje ze tak metnal ma bardzo duzo dmg ale body szybciej walnie z szarzy bloknie skilli jak nno nie zadziala i po mentalu zas jak metnal walnie to juz nie ma bodego

wiec prosze o szybkie odpowiedzi

Opublikowano

Body, Mental ? Praktycznie obojętne dobrze zrobiony Body tak samo da rade jak i Mental, to zależy tylko od bonów bo jak ktoś ma wszystko na woja to nieważne body czy mental i tak padnie ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Body lepszy , do pvp berek + aura , lecisz cały kraj rozwalasz ^^ .

Ale znowu Mental lepszy do expa :( .

Jeżeli ci pomogłem , daj +

Opublikowano

Jak masz możliwość kupienia najlepszych broni dwuręcznych , a na zdjęciu widzę , że raczej tak to wybierz mentala . Według mnie jest on bardzo silny kiedy ma dobry mieczyk i najlepsze bony .

Opublikowano

Polecam Ci bodego, a dla czego ? Bo się szczególnie tak szybko nie nudzi. Mentalem łatwo się ekspi, ale do momentu, gdy nie przyjdą lepsze moobki, z którymi długo będzie się męczyć. Pamiętaj, że mental także jest dobry pod pvp, ale trzeba nim umieć grać, powsadzać dobre bony i kupić dobrą broń. To Twój wybór graj postacią, którą wolisz. ;)

scenabanner5xe.jpg

Daj mi minusa... ^^

Opublikowano

Po pierwsze... mental na PL - u od 78 jest słaby , a dla czego , bo ciężko się nim ekspi w atlantydzie znam to z doświadczenia. Mówię to każdemu na przyszłość , ale jak kto woli... Za to wojem body ciężej się ekspi do 78 , ale na prawdę jak dobrze bodego rozwiniesz do ekspa eq itd. To na pewno będzie Ci się dobrze nim grało. Jeśli chodzi o pvp to obie postacie są dobre , jedna szybka druga wolna , lecz mental walnie i po sprawie , bo ma duże dmg siłe i wgl, body jest szybki i tu jest Jego atut. Sam musisz wyboru dokonać , żeby później nie żałować , ale Ja wole grać wojownikiem body... :D

Opublikowano

Mental może i jest wolniejszy ale ma większa moc skilli NP. Grałem wojem body z wirka (Chyba najmocniejszy skill) Walnąłem 15k a zaś mentalem z duchowego walnąłem na luzie 25k z tym samym eq. Jest wolniejszy, ale troche farta i koleś pada na skilla ^^ Do mentala najlepiej wpakować dużo na omdlenie, omdlejesz przeciwnika walniesz mu z duchowego i po nim.. Bo na uderzenie miecza nie zawsze nno wchodzi, ja osobiście polecam mentala mimo że jest powolny.. ;] Ale jak kto woli. Liczy się zabawa ...

Pozdrawiam

Opublikowano

@up

Co to znaczy, "to mozesz szamanem nawet kosić"? ; o

Na takich serverach jak diwang liczy się tylko eq, nie można jednoznacznie powiedzieć która postać jest tam najlepsza... bo niby bm taki dobry, a miałam go swoją Virgin na podobym serverze na 2 - 3 skille z absami.

Zagraj na innym servie lepiej, takim bez bonów 6 i7. : P

Opublikowano

Mental to głównie exp, ponieważ ma dużo deffa

Body do pvp, dlaczego ? Bo ma całą resztę xD ..... Polecam Do 30lvl być mentalem potem zmienić się w body-iego

Chodzi mi o server PL

Opublikowano

mental

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...