Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem/Programistą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja bez tytułu (4).pngPrezentacja bez tytułu (2).pngPrezentacja bez tytułu (3).pngPrezentacja bez tytułu (1).png

Prezentacja bez tytułu.png

CzarnaWoda Here 

Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozminęli się z wartościami.
Tego nie wiem, ale spróbuj dać im palec, kto jest kto przekonasz się doskonale.
Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy.

Pozdrawiam

• Biter. zmienił(a) tytuł na Zostanę Technikiem/Programistą
Opublikowano

Po tym jak napisales post (w srodku zdania duze litery, przecinki stawiane jakos tak: "no    ,    elo"), to bardziej bym stawial na to ze to ty masz 12 lat,

ktos chce abys zostal programista, zaplacilby ci itd., ale niestety ma serwer na enderchescie to ma jebnac sie w leb?

na zdjeciu jest napisane ze pisales pluginy na justpvp, tryhc.pl, te wszystkie serwery mają edytowane kguildsy/kradzione pluginy, wiec w zaden sposob sie tu nie popisales.

Chcesz zostac programista, ale projekty takie jak minigames, np. skywars, skywalls (czy cos takiego) - nie piszesz. Bo co? Bo za trudne? "bo mi sie nie chce"

Na tym forum jest pelno o wiele lepszych programistow, ktorzy prawie wszystkie projekty przyjmuja i nie obchodzi ich ze serwer to minigames lub jest postawiony na enderchescie, kazdy programista potrafi napisac jakies toolsy/klany/gildie, czym sie tu chwalisz? Liczy sie optymalizacja, np. takie skywars, pisalbys pewnie cos tego typu 1 raz, zaloze sie ze optymalizacja poszla by w pizdu.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
1 godzinę temu, ˈyøøniks napisał:

Po tym jak napisales post (w srodku zdania duze litery, przecinki stawiane jakos tak: "no    ,    elo"), to bardziej bym stawial na to ze to ty masz 12 lat,

ktos chce abys zostal programista, zaplacilby ci itd., ale niestety ma serwer na enderchescie to ma jebnac sie w leb?

na zdjeciu jest napisane ze pisales pluginy na justpvp, tryhc.pl, te wszystkie serwery mają edytowane kguildsy/kradzione pluginy, wiec w zaden sposob sie tu nie popisales.

Chcesz zostac programista, ale projekty takie jak minigames, np. skywars, skywalls (czy cos takiego) - nie piszesz. Bo co? Bo za trudne? "bo mi sie nie chce"

Na tym forum jest pelno o wiele lepszych programistow, ktorzy prawie wszystkie projekty przyjmuja i nie obchodzi ich ze serwer to minigames lub jest postawiony na enderchescie, kazdy programista potrafi napisac jakies toolsy/klany/gildie, czym sie tu chwalisz? Liczy sie optymalizacja, np. takie skywars, pisalbys pewnie cos tego typu 1 raz, zaloze sie ze optymalizacja poszla by w pizdu.

To moja sprawa co pisze a co nie a to "no , elo" to przyzwyczajenie z mysql  tak jakoś wyszło i tak mi zostało ;/.

Ja nie robię zleceń czasami wybieram zlecenie jak ktoś naprawdę potrzebuje , jakbyś przeczytał rozumnie temat byś wiedział, że szukam serwera i nie ma tutaj ani zdania o twoich zleceniach.

Twój poziom wyciągania informacji/ czytania ze zrozumieniem jest naprawdę mały i raczej nie chce komentować reszty

EDIT: Powiedz mi jeszcze jakie "kGuilds" mają system kasy , leveli za zabójstwa , sidebar'a , boosty i cały system sklepu po ja nie wiem może czegoś nie wiem ;)

Reszty nie wymieniam wierze, że rozumiesz :)

EDIT2: Musiałem bo raka dostałem xDDD,  "wiele lepszych programistow, ktorzy prawie wszystkie projekty przyjmuja i nie obchodzi ich ze serwer to minigames lub jest postawiony na enderchescie"

Tak jak mówie naucz się czytać proszę cię bo cancer w jednej sekundzie XDDDDD, z tego wynika , że nie chce współpracy z serwerami z enderchest'a xD a nie że jak ktoś ma serwer na enderchescie to nie napisze pluginu ;.;. http://xn--jzyk-polski-rrb.pl/czytanie-ze-zrozumieniem-jak-poradnik Prosze to dla ciebie, naprawde warto ;)

CzarnaWoda Here 

Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy.

Pozdrawiam

Opublikowano
4 godziny temu, ˈyøøniks napisał:

Człowek = osoba myśląca, wiec przestań pierdolić te swoje farmazony...

On coś potrafi, ty wręcz przeciwnie wiec na chuj wie wypowiadasz jebany gimbusie ? :)

Widzisz co zrobiłeś ? doprowadzileś mnie do takiego stanu że nawet mi sie rozpisywać nie chce na twoją głupote...

Woda pozdrawiam i polecam :)

Opublikowano

@JordiiYTNie wiedziałem, że według Ciebie "jakakolwiek forma wynagrodzenia" jest to wynagrodzenie pieniężne.

Co do tematu, 

Widać, że człowiek jest szczery, pisze prosto i na temat ze zostanie tylko i wyłącznie  technikiem ze strony Minecraft, w sensie, że nie potrafi postawić serwera na własnej maszynie lub też ustawiać DNS'y. Polecam

4Headzik

Opublikowano
11 godzin temu, JordiiYT napisał:

„Jaka kolwiek forma wynagrodzenia” 

Troche dalej: „Nie chce SMS i psc” Ty idioto zaprzeczasz temu co piszesz xD

7 godzin temu, renexo napisał:

@JordiiYTNie wiedziałem, że według Ciebie "jakakolwiek forma wynagrodzenia" jest to wynagrodzenie pieniężne.

Co do tematu, 

Widać, że człowiek jest szczery, pisze prosto i na temat ze zostanie tylko i wyłącznie  technikiem ze strony Minecraft, w sensie, że nie potrafi postawić serwera na własnej maszynie lub też ustawiać DNS'y. Polecam

"jakakolwiek forma wynagrodzenia" - Chodzi tutaj o wynagrodzenie okresowe np. co miesiąc , za plugin itp ;)

Edit dla jordii: Punkt który wymienisz z SMS i psc chodzi tutaj o tym , że na serwerze wolałbym żeby była dorosła osoba a nie która jedyne formy płatności jakie zna to SMS i psc 

:)

CzarnaWoda Here 

Pozdrawiam

Opublikowano

PSC jest obecnie popularna forma płatności i łatwo dostepna. @yooniks Pozatym to CzarnaWoda był jedynym programista na justpvp Ew. pomogłeś mu w jednej rzeczy i odrazu hobby Java XD. Co do tryhc oni używali pluginow arivi czyli kguilds Wiec co ty im pisales. 

Opublikowano
Dnia 3.10.2017 o 22:49, Sp1di napisał:

Coś umie, na pewno więcej niż ten przyjeb u góry.

o i nawet najlepszy developer sie tu pojawil.

Czy ja piszę gdzieś ,że jestem niewiadomo jak dobry?

Czemu ty wszedzie komentujesz, skoro gowno sam umiesz?

Twoje "super kity", ktore polegaly na evencie inventoryclick i wykonywaniu komendy od essentialsa "kit ...", jeszcze bez zadnego configu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

wez sie zabij plzz, jakis 13-14 latek znalazl kolege pseudoprogramiste ,ktory sam gowno umie i myslicie ze jestescie dobrzy XDDDDDDDDDDDD

Zabij sie i tyle

Dnia 4.10.2017 o 00:48, TheMajster napisał:

Człowek = osoba myśląca, wiec przestań pierdolić te swoje farmazony...

On coś potrafi, ty wręcz przeciwnie wiec na chuj wie wypowiadasz jebany gimbusie ? :)

Widzisz co zrobiłeś ? doprowadzileś mnie do takiego stanu że nawet mi sie rozpisywać nie chce na twoją głupote...

Woda pozdrawiam i polecam :)

gowno mnie obchodzi twoj stan, wez sie zabij, wszedzie nazywasz mnie gimbusem, zachowujesz gorzej od dziecka, wstawiasz jakies ss'y z intelki na swojego fanpage'a i myslisz ze sie jakos popiszesz, a z jednego ssa kod wyglada jakby pisal go jakis poczatkujacy z otwartym w tle google z poradnikami

@topic

osoba potrafi pisac tylko cos pod easyhc, np. toolsy, sidebar lub inne gowienka,

jesli chodzi o wieksze zlecenie, np. cos pod rpg to nie polecam, zadnej optymalizacji, same podstawy.

Nie przyjmuje nawet zadnego zlecenia typu plugin pod rpg/minigames bo to go przeraza :)

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
21 minut temu, ˈyøøniks napisał:

Twoje "super kity", ktore polegaly na evencie inventoryclick i wykonywaniu komendy od essentialsa "kit ...", jeszcze bez zadnego configu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

wez sie zabij plzz, jakis 13-14 latek znalazl kolege pseudoprogramiste ,ktory sam gowno umie i myslicie ze jestescie dobrzy XDDDDDDDDDDDD

Zabij sie i tyle

gowno mnie obchodzi twoj stan, wez sie zabij, wszedzie nazywasz mnie gimbusem, zachowujesz gorzej od dziecka, wstawiasz jakies ss'y z intelki na swojego fanpage'a i myslisz ze sie jakos popiszesz, a z jednego ssa kod wyglada jakby pisal go jakis poczatkujacy z otwartym w tle google z poradnikami

@topic

osoba potrafi pisac tylko cos pod easyhc, np. toolsy, sidebar lub inne gowienka,

jesli chodzi o wieksze zlecenie, np. cos pod rpg to nie polecam, zadnej optymalizacji, same podstawy.

Nie przyjmuje nawet zadnego zlecenia typu plugin pod rpg/minigames bo to go przeraza :)

Przepraszam, jeżeli moge zapytać a raczej przy okazji stwierdzić. Obrażasz mnie mówiąc nie prawdziwe rzeczy , masz gdzie jakiś mój plugin badź cookolwiek co powie mi, że pisze bez optymalizacji czy z kosmosu to bierzesz ?

Moim zdaniem niepotrzebnie piszesz tutaj więc odpuść sobie ;)

6 godzin temu, JordiiYT napisał:

PSC jest obecnie popularna forma płatności i łatwo dostepna. @yooniks Pozatym to CzarnaWoda był jedynym programista na justpvp Ew. pomogłeś mu w jednej rzeczy i odrazu hobby Java XD. Co do tryhc oni używali pluginow arivi czyli kguilds Wiec co ty im pisales. 

Mylisz serwery nie żadne tryhc.net tylko tryhc.pl które prowadziłem solo przez rok ;) spory czas temu , czytaj dokładnie temat 

CzarnaWoda Here 

Pozdrawiam

Opublikowano
27 minut temu, ˈyøøniks napisał:

Zabij sie i tyle

@topic

Bo jesteś gimbusem, jak będziesz chciał porozmawiać i popisać sie swoją wiedzą zapraszam na ts majster.gclan.pl 

Bo juz na twoje żałosne "gimbusiarskie" wypowiedzi nie chce tracić czasu.

To jest ewolucja jakas, najpierw joordi, potem hamer, scoreboard, znów hamer i teraz ty. Wy sie wymieniacie informacjami ja temat pisania pluginów? czy jak? bo nie wiem jak można na takim profesionalnym poziomie pisac.

Ps. widzialem twój filmik jak piszesz plg na gildie i śmiechłem jak robiłeś same obiekty z Managerami. Tak dla cb, przy onEnable i onDisable nie musi byc @override, po co ci toString tam... normalnie jak byś patrzył sie na jakieś gildie i przepisywał.

Co do tematu, jestem pewien, że woda potrafi o wiele więcej niż ty.

Opowiedz trochę jak to teraz wyglada w szkołach jak gimnazjum zlikwidowali?

Opublikowano
2 minuty temu, TheMajster napisał:

Bo jesteś gimbusem, jak będziesz chciał porozmawiać i popisać sie swoją wiedzą zapraszam na ts majster.gclan.pl 

Bo juz na twoje żałosne "gimbusiarskie" wypowiedzi nie chce tracić czasu.

To jest ewolucja jakas, najpierw joordi, potem hamer, scoreboard, znów hamer i teraz ty. Wy sie wymieniacie informacjami ja temat pisania pluginów? czy jak? bo nie wiem jak można na takim profesionalnym poziomie pisac.

Ps. widzialem twój filmik jak piszesz plg na gildie i śmiechłem jak robiłeś same obiekty z Managerami. Tak dla cb, przy onEnable i onDisable nie musi byc @override, po co ci toString tam... normalnie jak byś patrzył sie na jakieś gildie i przepisywał.

Co do tematu, jestem pewien, że woda potrafi o wiele więcej niż ty.

Opowiedz trochę jak to teraz wyglada w szkołach jak gimnazjum zlikwidowali?

w szkole dobrze, dzieki ze sie troszczysz, ale to chyba podchodzi troche pod pedofilie?

wiesz, ten filmik byl robiony dawno, teraz uzywam juz lomboka, do tego "toString" i podobnych.

Cytat

Tak dla cb, przy onEnable i onDisable nie musi byc @override,

wowwww, serio?

A wiesz co to jest clean code?

wez idz pisz dalej swoje gildie ktore wgl nie sa optymalne

Opublikowano
1 godzinę temu, ˈyøøniks napisał:

w szkole dobrze, dzieki ze sie troszczysz, ale to chyba podchodzi troche pod pedofilie?

wiesz, ten filmik byl robiony dawno, teraz uzywam juz lomboka, do tego "toString" i podobnych.

wowwww, serio?

A wiesz co to jest clean code?

wez idz pisz dalej swoje gildie ktore wgl nie sa optymalne

Czy jakiś wkońcu moderator zajmie się tym panem , który nie nawiązuje do tematu ? 

Nie widze tutaj ani jednego zdania do tematu, nie wnosi ten post nic ;)

@TheMajsterNie ma się co kłócic z tym panem ;). Ale dzięki za opinie ;p

CzarnaWoda Here 

Pozdrawiam

Opublikowano
2 godziny temu, ˈyøøniks napisał:

Zabij sie i tyle

@topic

Te kity wstawiłem tylko dlatego, że nie miałem co nagrać. I to było sporo czasu temu(około 6 miesięcy), wtedy ty nawet nie wiedziałeś co to jest IDE XDD w sumie to miesiąc temu nadal nie wiedziałeś.

"13-14 latek" jakbyś nie był tak leniwy i wszedł na mój profil, to byś wiedział, że mam 7...

Co zdanie "zabij się", "zabijcie się", każdego nazywasz dzieckiem, a sam jesteś najwiekszym. 

"Czemu ty wszedzie komentujesz, skoro gowno sam umiesz?" - skąd wiesz, że gowno umiem? Nigdy nie wiedziałeś mojego kodu, a komentujesz. Ja (niestety) widziałem twoj i najlepszy to on nie jest. Masz mniejsza wiedzę i doświadczenie, ale i tak próbujesz komuś wmówić, że to inni są głupi, a ty jesteś od nich lepszy.

"wiesz, ten filmik byl robiony dawno, teraz uzywam juz lomboka, do tego 'toString'" - dawno temu? Miesiąc? Przy czym mi wypomina filmik sprzed 6 miesięcy XDD

używasz lombok'a mamy Ci za to klaskać? Umiesz zrobić "@getter", "@setter"  (zgaduje ze o innych opcjach nawet nie słyszałeś) to gratulacje, miałem złe o tobie zdanie, ale skoro używasz lomboka, to wszystko cofam yooniks to najlepszy programista!1!1!!

@Zethikprzepraszam cie za spam pod tematem.

A jeśli ty czegoś chcesz yooniks to wal na pw, nie chce już robić niepotrzebnego spamu.

Opublikowano

"Jakakolwiek forma wynagrodzenia" po czym piszesz że nie chcesz aby ci płacono przez PaySafeCard bądź Sms'ami. Każdy programista powinien zrealizować każde zlecenie, niezależnie czy to plugin na automsg bądź na minigames'y. Zlecenia powinno się realizować niekoniecznie od wieku, to że klient może mieć 12 lat to znaczy że ma być gorszy niż osoba starsza?  Temat jest brzydko wykonany, na zdjęciach widoczne są błędy stylistyczne oraz interpunkcyjne, np po myślniku dajemy odstęp oraz nie dajemy spacji po przecinku! Można powiedzieć że jesteś nowy - zbyt dużo osób nie zna cię na forum, więc nie ma pewności co do wykonywanego kodu oraz optymalizacji. Prawdę mówiąc, zachowujesz się jak 12-latek z którym nie chciałbyś rozmawiać.

Opublikowano
20 minut temu, ScoreBoard napisał:

"Jakakolwiek forma wynagrodzenia" po czym piszesz że nie chcesz aby ci płacono przez PaySafeCard bądź Sms'ami.

Wychodzi tak samo jak by napisał " Wszystkie formy prócz psc i sms" czepiasz się byle czego.

20 minut temu, ScoreBoard napisał:

Każdy programista powinien zrealizować każde zlecenie, niezależnie czy to plugin na automsg bądź na minigames'y.

Dlaczego tak uważasz? To on wybiera co chce robić, ktoś chce plugin na minigames'y, nikt mu nie każe go wykonać, to on wybiera co wykona a co nie więc tak samo nie na miejscu "Wolna Polska".

22 minuty temu, ScoreBoard napisał:

Zlecenia powinno się realizować niekoniecznie od wieku, to że klient może mieć 12 lat to znaczy że ma być gorszy niż osoba starsza?

Tutaj się akurat zgodzę, lecz autor woli pracować z starszymi osobami i to jego wybór, straci na tym lub zyska.

23 minuty temu, ScoreBoard napisał:

Temat jest brzydko wykonany

Może prezentacja to nie "boom" lecz jest wykonana schludnie i nie widzę nic do czego można się przyczepić prócz tego że...

24 minuty temu, ScoreBoard napisał:

na zdjęciach widoczne są błędy stylistyczne oraz interpunkcyjne

Co do tego się zgodzę.

24 minuty temu, ScoreBoard napisał:

Można powiedzieć że jesteś nowy

Może i na forum tak, lecz pluginy wykonuje bardzo dobre.

25 minut temu, ScoreBoard napisał:

Prawdę mówiąc, zachowujesz się jak 12-latek z którym nie chciałbyś rozmawiać.

Autor zachowuje stosowną kulturę itp jedyne do czego można się przyczepić to błędy interpunkcyjne i gramatyczne. Z poważaniem blackovskyy ;)

Opublikowano
3 godziny temu, ScoreBoard napisał:

"Jakakolwiek forma wynagrodzenia" po czym piszesz że nie chcesz aby ci płacono przez PaySafeCard bądź Sms'ami. Każdy programista powinien zrealizować każde zlecenie, niezależnie czy to plugin na automsg bądź na minigames'y. Zlecenia powinno się realizować niekoniecznie od wieku, to że klient może mieć 12 lat to znaczy że ma być gorszy niż osoba starsza?  Temat jest brzydko wykonany, na zdjęciach widoczne są błędy stylistyczne oraz interpunkcyjne, np po myślniku dajemy odstęp oraz nie dajemy spacji po przecinku! Można powiedzieć że jesteś nowy - zbyt dużo osób nie zna cię na forum, więc nie ma pewności co do wykonywanego kodu oraz optymalizacji. Prawdę mówiąc, zachowujesz się jak 12-latek z którym nie chciałbyś rozmawiać.

Witaj, 

1. Nie pracuje z dziećmi z powodu tego, że zawsze mój kod trafiał na internet i mimo to, że był własnością kupującego to każdy miał to za darmo, a "dzieci" chwaliły się, że to ich plug-in co mi osobiście przeszkadza (tak wiem każdy może wyrzucić mój kod w neta, lecz u +-12 jest to częstsze).

2. Nie chodzi mi o to że nie można płacić PSC, można oczywiście tylko preferuje inne formy płatności ponieważ tylko tracę na innych płatnościach.

3. Tworze każdy projekt, lecz po prostu z własnego doświadczenia wiem że jak ktoś przychodzi do mnie to mówi zrób skywar’s płace od razu, a moje pytanie to: a co to jest skywar’s?

No bitwa na wyspach. Z punktu widzenia programisty to mam napisać plugin który generuje na wyspy walnąć tam graczy i niech się biją. Nie robię czegoś o czym nie mam pojęcia więc o co chodzi?

4. Zgodzę się z tobą moja stylistyka itp. nie jest najlepsza, grafika nie jest najgorsza moim zdaniem - grafikiem to ja nie jestem.

5. Zna mnie dużo ludzi, lecz to nie ma znaczenia, ktoś coś chce to robię, zawsze można dać pieniądze po testowaniu pluginów z odpowiednią duża zaliczką na początku. Mogę również udowodnić swoje umiejętności pokazując plug-in’y na test-serwerze, więc jak ktoś nie jest głupi to byle kogo nie weźmie ;).

6 Staram się zachowywać kulturę jak tylko mogę, owszem czasami zniżę się do poziomu piszącego post, lecz staram się nie odpisywać wulgarnie ani bez jakiś uprzedzeń co do piszącego, więc nie rozumiem twojego stwierdzenia.

To tyle, dziękuje za opinie. Nie jestem idealny i czasem moja kultura wybiega poza mój normalny poziom gdy emocje biorą górę nad sprawą.

CzarnaWoda Here 

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Ogólnie recz biorąc zapraszam :#

CzarnaWoda Here 

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...