Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 18 - czy da się zmienić grę na język polski?

sora554

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś wie jak pobrać/ustawić polski język w Fifie 18? 
Mieszkam w Holandii a gre kupiłem przez origin tydzień przed premierą i do teraz nie mam PL języka do wyboru 

Opublikowano

Nie ponieważ masz wersję bez języka polskiego z 11 innymi językami. Teoretycznie gdzieś w plikach gry powinno być spolszczenie ale z tego co szukałem z kumplem co ma polską wersję (bo też mam tą zjebaną) to nic nie znaleźliśmy co by pomogło. Pewnie coś w plikach gry jest ukryte czego ręcznie nie edytujemy. Zadzwoń na infolinię i się dowiedz co i jak i napisz czy Ci zmienili bo wtedy też sobie chętnie zmienię bo niemieckim rzygam ;v

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Na infolinie mogę zadzwonić dopiero w poniedziałek ale właśnie rozmawiałem ze znajomym, powiedział że nie da się tego zmienić, dzwonił wczoraj na polskiej infolini powiedzieli że musi kontaktować się z biurem w kraju którym mieszka w Holandii po angielsku dowiedział się tyle że nie ma możliwości zmiany języka czy przypisania gry do innego regionu, jedyny sposób to oddać gre i zmienić region jakimś programem i wtedy kupić za pln. ale na zwrot gry jest 24h od pierwszego uruchomienia a ja kupiłem ponad tydzień temu więc raczej sie nie uda. 

Opublikowano

Ciężko mi pomóc, sam mam takową sytuację ale ogarniam na tyle język niemiecki by sobie w nim odpalić drogę do sławy, reszta jest mi obojętna w sumie jaki język będzie.

Tylko najgorsze jest to, że mi dźwięk przy okazji padł, najbardziej pechowa fifa dotychczas ;v

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Ja przyznam się że mam czasem problem z wyzwaniami w ultimate team z wyzwaniami, co do fify to nie pojmuje tych zmian regionalnych nawet tutaj jakaś polityka?
Kupiłem tą edycje z Ronaldo więc mogłem grać od 26 września, ale byłem przekonany że po oficjalnej premierze 29 dojdzie pełny pakiet języków, dwie poprzednie wersje również kupiłem w Holandii i zawsze ten Polski był do wyboru. 

Myślę jednak że jeżeli naprawdę dużo osób będzie miało ten problem to mogą udostępnić to pobrania ten pakiet, o ile ten podział regionalny nie ma jakiegoś wyższego celu...

Opublikowano

Wątpię bo ten "problem" jest już od fify17 i tylko sami sobie szkodzą tym ale może to mieć związek choćby z tym, że w polskiej wersji nie ma sponsorów bukmacherów na koszulkach, a w innych językach już są na koszulkach 

WD7IpkZ.png

• Adder. zmienił(a) tytuł na FIFA 18 - czy da się zmienić grę na język polski?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...