Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WizardXardas

BattlEye Bot  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile mógłbyś zapłacić za działającego przy BattlEye bota (bez cave) do tibii? Jaki wolałbyś typ licencji?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pracuję nad botem, który prawdopodobnie jest dla BattlEye niemożliwy do wykrycia.

Teraz pytanie do Was, jakbym zaczął o tym myśleć komercyjnie, ile bylibyście w stanie za coś takiego zapłacić (teoretycznie, gdy przyjdą ciężkie czasy dla studenta)?

Jaki wolelibyście typ licencji? Dożywotni, ale przypisany do chara, czy może miesięczny, przypisany do komputera? Może robić wersję demo okrojoną tylko do heala?

Pozdrawiam, przez najbliższy czas będę śledził ten temat. :)

Opublikowano

Trochę to głupie - pytać o cenę potencjalnych przyszłych klientów, Polacy tak mają, że wybiorą najniższą kwotę z ankiety xD

Imo najlepiej się sprawdzi system taki jak był w Xeno/Wind bocie.

PS nie wiem co potrafisz, ale szczerze wątpię, że uda Ci się zrobić coś lepszego niż jakiś healer.

Opublikowano

Rzecz w tym, że przygodę z tibią zakończyłem w 2012.

Nie wiem jak się ma sprawa z cenami do botów, ale usłyszałem o BattlEye i upadku reszty botów, więc jest to czas, w którym można zaistnieć. :P

Opublikowano

ale tam aktualizowali raz na ruski rok żeby działał i w ciągu 20 dni nie mogłem nawet przetestować.

Bot bez cave to nie bot, chyba że dodasz  ultra szybki auto-loot jak w MB, szybki healer i sio dla nubskich drutow dla eka

f1a327ea2f.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

A ja mam takie pytanko, czy dałbyś rade napisać prostego bota do pokemonów na silniku tibi ktory by skupiał sie na fishingu? Ewentualnie lepszego bota cos w stylu cave bot tylko pod pokemony ;)? Za cave bota jestem w stanie zaplacic lub bys mi odpalił jakiś % z zysku a ja bym informował ludzi o takim bociku na przykład :D

Opublikowano

@up

Jeśli to jest na silniku tibii i są tam tekstury takie same jak w tibii, to bot będzie działał, aczkolwiek szybko fishingu nie będę robił, jednak jest to już wymarła funkcja na rl tibii, a jednak to w nią celuję.

Cennik wygląda następująco:

7$ BTC / 250TC

char/miesiąc

Cena wysoka, gdyż bot nie może zostać masówką - wtedy może zacząć być wykrywany przez BattlEye.

Opublikowano
14 godzin temu, WizardXardas napisał:

Cennik wygląda następująco:

7$ BTC / 250TC

char/miesiąc

Cena wysoka, gdyż bot nie może zostać masówką - wtedy może zacząć być wykrywany przez BattlEye.

Jakbyś potrzebował testera albo kogoś kto by trochę rozreklamował (kilku znajomych wróciło do tibii i tęskni za 'ułatwieniami') to jestem chętny :)

Opublikowano

No to czekamy, a przynajmniej ja. Jak bot będzie hasał i zapewnisz jemu prawidłowe działanie jestem w stanie wyłożyć kase na lifetime na bota, tylko nie szalej mi z ceną. Będę obserwował wątek :)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...