Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 18 - gra się wyłącza w trybie Drogi do sławy w 5 rozdziale

BialyOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem wersje ronaldo i przy drodze do sławy w rodziale 5 gdy alexa sfaulowali jest historyjka z dziadkiem po czym ciagle na tym wywala fife do pulpitu. Dzwonilem do nich ale nie potrafili mi pomóc kazali pobrac fife od nowa...  Doszedł ktoś do tego rozdziału 5 i dalej ? ciekawe mnie czy tylko ja mam ten problem czy to wina ich. 

Opublikowano

Nie musisz pobierać Fify od nowa tylko zmień nazwę folderu podczas wyłączonego Originu i jak rozpoczniesz pobieranie ponowne po odinstalowaniu to podstaw te pliki. Usuń te pborane i zmień nazwę. Wszystko rób podczas wyłączonego Origina. Zagraj w inne tryby i sprawdź czy gra się zawiesza.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

@Milian pobrałem ostatecznie od nowa i nic nie dało ( robiłem już to wszystko oni mi mowili po koleji i też nic nie dało ). Grałem od nowa rozdział 5 i gdy doszedłem do tego momentu znowu wywala. 

Dodatkowo znalazlem temat u nich na forum i widze ze nie tylko ja mam problem :

http://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/ALEX-HUNTER-FIFA-18-WYWALA-Z-GRY-W-5-ROZDZIALE/td-p/6282343/highlight/true 

• Adder. zmienił(a) tytuł na FIFA 18 - gra się wyłącza w trybie Drogi do sławy w 5 rozdziale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...