Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DMG HACK+MULTIHACK] ZANDIA.PL

Kenny2k13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zaprezentować wam działającego DMG HACK'a oraz MultiHacka w jednym na serwer ZANDIA.PL
Instrukcja: 
- Folder lib wklej do głównego folderu gry a plik pulok na dysk C
- Grę odpalaj przez gra.exe, chwile odczekaj po lewej stronie pokaże się przycisk Start kliknij 1 raz by mieć MultiHack'a - kliknij 2 raz by mieć DMG, zaloguj się do gry i ciesz się Cheat'em.

Download 1: https://ufile.io/2gz01
Download 2: http://www42.zippyshare.com/v/WxrV5VH3/file.html
Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/b420b5e758289c6eb894f1f172603bdb20bbdccb0ced7dbb853214bb18c5e23b/analysis/

Nie jestem twórcą tego cheat'a tylko go udostępniam za zgodą (kiedyś znalazłem go w necie i leżał do tej pory u mnie na komputerze, nadal działa bo do dzisiejszego dnia z niego korzystałem na tym serwerze). Nie nagrywam filmiku ze względu na to, że mi się po prostu nie chce marnować więcej czasu na ten serwer. 

Szybszego DMG HACKA nie będzie ze względu na limiter serwerowy.

Screen z funkcjami: 
AmY0wE9.jpg

Opublikowano
10 minut temu, ksjeu napisał:

Łatwe do wykrycia jak ktoś głupio gra to od razu wpadnie te dmg niepotrzebne :)

Jak ktoś tym naparza w innych graczy i ktoś zgłosi wtedy, to owszem. Aczkolwiek na bosy czy expa pod umiejętne używanie - idealne. Grałem na tym 2 tygodnie bodajże, nawet przy bombie latałem i nic, także to kwestia umowna czy łatwe do wykrycia czy nie, każdy cheat jest do wykrycia sam w sobie oraz przy perfidnym afiszowaniu się nim. 

Poza tym masz opcje albo włączasz sobie samego MH albo również DMG, nikt nie przymusza do używania tego typu oprogramowania, a tym bardziej do używania dwóch funkcji na raz. ; ) 

Opublikowano
34 minuty temu, lawans napisał:

Zrobiłem dwukrotnie tak jak prowadzi instrukcja. Przy ładowaniu postaci wywala całego klienta.

Nie chcę zniechęcać innych, może komuś to działa.

Nie mam pojęcia dlaczego, jeśli zrobiłeś wszystko tak jak w instrukcji oraz klient jest czysty to powinno działać. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Primaveraa napisał:

dlaczego nie moge ruszac tym okienkiem? zaslania mi wszystko

Musisz je w odpowiednim miejscu złapać, bug wizualny. 

Opublikowano
6 godzin temu, inosik4 napisał:

Wszystko lata tylko mi nie dziala dmg hack wgl ;/ A no i kopanie rud też nie działa.

Dwa razy kliknij start przed zalogowaniem się do gry. :D

Opublikowano

Może źródło ? cheat działa przy okazji , następnym razem dodawaj żrodło bo nawet  nie usunąłeś plików z rarki w sumie dodaleś ten sam link z pewnego topicu xDDD

sygna.png

Opublikowano
7 godzin temu, Michios napisał:

Może źródło ? cheat działa przy okazji , następnym razem dodawaj żrodło bo nawet  nie usunąłeś plików z rarki w sumie dodaleś ten sam link z pewnego topicu xDDD

Po pierwsze napisałem skąd pobrałem cheata, po drugie nie usunąłem plików bo nie ingeruje w twórczość innych, po trzecie nie dodałem tego samego linka z pewnego topic'a gdyż upload'owałem go sam na dwa portale wyżej wymienione i skan robiłem sam także kolego przyjrzyj się następnym razem dokładnie jaki ktoś daje link albo na czas ich dodania. Nie pozdrawiam, człowiek poda na tacy to jeszcze mają problem. ;)

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...