Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop 3000-3500

miki772

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję laptopa na studia, niestety pojawia się problem, bo lubię czasami sobie pograć :p Szukam laptopa w przedziale 3-3,5k zł (najlepiej 3000) razem z systemem. W oko wpadł mi Lenovo y520 z i5 i GTX 1050, ale trochę obawiam się o wytrzymałość obudowy z tworzywa :/ Czy jesteście w stanie polecić jakiś laptop? Fajnie gdyby miał obudowę z aluminium.
Pozdrawiam

Opublikowano

Skoro idziesz na studia to system powinieneś dostać na studiach. No chyba, że wybrałeś jedną z nielicznych uczelni, która nie oferuje tego typu rozwiązań...

Kiedy w ogóle zamierzasz kupować tego laptopa?

Opublikowano

Nie wiem czy dostaniesz Lenovo legion z GTX1050 i systemem do 3500 zł. Zawsze taniej możesz kupić Lenovo Legion Y520-15 i5-7300HQ/8GB/128/Win10 RX560 ma grafikę trochę słabszą od GTX1050 lecz nie jest to duża różnica. Matryca FULL HD IPS matowa, wygodna podświetlana klawiatura, procesor 4 rdzeniowy 7 generacji Kaby Lake, USB Typu C, bardzo dobrze rozmieszczone porty,  dysk SSD M2 PCIe NVMe, solidnie wykonany z atrakcyjnym designem.

HP OMEN i5-7300HQ/8GB/1TB/Win10 GTX1050
Matryca FULL HD IPS, dobre rozmieszczenie portów, kompaktowe zewnętrzne, dobra żywotność baterii, podświetlana klawiatura, atrakcyjny design. Jest to nowsza odsłona Omena lepiej wykonanie również z lepszym układem chłodzenia jak poprzednik.

Tradycyjny zestawienie laptopów (dziś aktualizowane)
https://www.mpcforum.pl/topic/1520352-zestawienie-polecanych-laptopów-i-ultrabooków-na-październik-2017-r/

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...