Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie najlepsze pluginy pod gre z kolegą?

JestemRobotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mamy serwer gdzie gramy w 2 osoby ja i kolega i mozemy zainstalowac maksymalnie 5 pluginow
Jakie bylyby najfajniejsze pod taki survival 2 osobowy? Mamy juz treeassist pod scinanie drzew
Dodam ze ja i kolega nie lubimy zadnych takich ulatwien na rowni z cheatowaniem

Opublikowano

Zagrajcie sobie na Tekkicie, to nie będziecie się nudzić, a pluginy Wam nie potrzebne żadne.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Nie no, raczej chcemy pluginy jakieś fajne, zamiast modów.
PS. a jest może jakiś plugin na robienie loda? Tzn np 1 gracz kuca obok drugiego i pokazuje się komunikat informujący, że zrobiłeś loda. Albo coś takiego.

@edit
i jeszcze takie pytanko. Dawno temu jak grałem na multi, to były takie zabawy ze było np dużo warstw wełny na takiej arenie i gracze kopali pod sobą aż inni nie spadną i mieli wszystko na 1 hita. Właśnie śniła mi się ostatnio ta zabawa, jak podróżuje po pierwszej edycji serwera mpcforum gdzies w 2013 chyba i miałem za zadanie odnaleźć nazwę tej gry. Masakra ten sen był. Więc jak się ta zabawa nazywała i czy jest jakiś plugin na to? 

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Dnia 27.09.2017 o 15:39, JestemRobotem napisał:

Nie no, raczej chcemy pluginy jakieś fajne, zamiast modów.
PS. a jest może jakiś plugin na robienie loda? Tzn np 1 gracz kuca obok drugiego i pokazuje się komunikat informujący, że zrobiłeś loda. Albo coś takiego.

@edit
i jeszcze takie pytanko. Dawno temu jak grałem na multi, to były takie zabawy ze było np dużo warstw wełny na takiej arenie i gracze kopali pod sobą aż inni nie spadną i mieli wszystko na 1 hita. Właśnie śniła mi się ostatnio ta zabawa, jak podróżuje po pierwszej edycji serwera mpcforum gdzies w 2013 chyba i miałem za zadanie odnaleźć nazwę tej gry. Masakra ten sen był. Więc jak się ta zabawa nazywała i czy jest jakiś plugin na to? 

chodzi ci o spleef?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...