Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śledzenie czyjegoś telefonu

NotFrozeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcę  śledzić wiadomości, połączenia, aplikacje mojej dziewczyny. Aktualnie nie ma jej w domu, ale mam możliwość żeby zainstalować jej jakiś .apk na telefonie. Teraz moje pytanie. Jest może jakiś generator apk który po instalacji przejmie kontrolę nad androidem i będę mógł sobie śledzić jej komórke z poziomu PC? Lub cokolwiek, tylko żeby nie pozostawiało to żadnego śladu. Dziewczyna cały czas ma włączone dane komórkowe, telefon to Galaxy J3 2017

Opublikowano

Masz aż tak niskie poczucie własnej wartości, że robisz takie coś? Śledzenie telefonu w niczym ci nie pomoże, może jedynie zaszkodzić. 

A ślad zawsze jakiś zostanie. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano
2 minuty temu, 9Jarek9 napisał:

Masz aż tak niskie poczucie własnej wartości, że robisz takie coś? Śledzenie telefonu w niczym ci nie pomoże, może jedynie zaszkodzić. 

A ślad zawsze jakiś zostanie. 

Zadałem pytanie, nie chcesz odpowiadać to nie pisz nic, idź kurwa nauczać gdzie indziej.

Opublikowano
6 minut temu, NotFrozeN napisał:

Zadałem pytanie, nie chcesz odpowiadać to nie pisz nic, idź kurwa nauczać gdzie indziej.

Zauważ, że każda odpowiedź niosąca tobie pomoc wiąże się ze złamaniem regulaminu

"1. Zabronione bezwarunkowo jest umieszczanie na Forum, na Koncie Użytkownika lub w wiadomościach kierowanych na Forum albo do Administratora, a także przekazywanie za jego pośrednictwem materiałów i treści sprzecznych z obowiązującym prawem polskim"

Takie szpiegowanie telefonu bez zgody drugiej osoby jest niezgodne z prawem, więc ten temat jest taką jakby prośbą o pomoc w popełnieniu przestępstwa. 

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...