Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto And Bleach Old NowOTS 7.92 23.09.2017 21:00 Nowots.pl

Cherudim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kW4Bmgs.png

Witam was bardzo serdecznie.
Chciałbym was zaprosić na dobrze wam znanego serwera typu Naruto And Bleach: Old NowOTS 7.92.
Nie będę się tutaj rozpisywał, ponieważ każdy bardzo dobrze zna ten serwer z dzieciństwa, lub chociaż raz w życiu grał na nim.

Pytania, które zapewne zechcielibyście zadać :

1. Dlaczego postanowiłem kontynuować tak starą wersję naruto ?
Dla przywrócenia wam starych czasów. Silnik znalazłem gdzieś w koszu, i tak sobie pomyślałem dlaczego nie ? Ja nic nie stracę, a może uda się przywrócić klimat jaki panował około 2 lata temu ;)

2. Jak długo serwer postoi ?
To wszystko zależy od was (graczy), jeśli będę widział że na serwerze gra paręnaście osób to gwarantuje wam że go prędko nie wyłączę, lecz jeśli na serwerze nie będzie nawet pięciu graczy, według mnie nie będzie sensu kontynuowania go.

3. Co zostało dodane ?
Nie dodawałem do serwera nic, jest to co było 2 lata temu. Lecz mamy wisienke na torcie, dawniej mieliśmy kontynuować oraz odpalic szóstą edycję, lecz ona nigdy nie nastąpiła. Myślę że za około 2 tygodnie do miesiąca zostanie wypuszczona.
Na pewno znajdziecie na niej ponad 50 sag, więcej spelli, nowe grafiki, nowe przedmioty, więcej potworów, o wiele więcej misji, questów, powiększenie mapy, dodanie minimum 4 postacie z bleach oraz 2 z naruto.

4. Jaki masz skład administracji ?
W składzie należy mój kolega Wojtek, który mi pomaga ogólnie we wszystkim, Natomiast ja sam zajmuję się mapą.

5. Czy potrzebujemy kogoś do administracji serwera ?
Na chwilę obecną jedynie czego potrzebujemy to nowych grafik, tak więc potrzebujemy tylko i wyłącznie Grafika.

Największy plus serwera 7.92?
Nie ma wszelkich oprogramowań ułatwiających nam gre [Botów], jak wiecie nie ma już żadnego serwera naruto, gdzie bot by nie miał miejsca :)

Wiem, że jest garstka nielicznych osób które absolutnie nie spotkały się z tym serwerem nigdy w swoim życiu, tak więc zamieszczam tutaj informację dotyczące serwera :

Kilka Informacji o Grze:

- Exp Rate:
1-450 x65
451-850 x60
851-1200 x50
1201-1500 x40
1501-1900 x25
1901-2450 x20
2451-3000 x15
3001-xxxx x10

- Skill Rate x400
- Ninjutsu Rate x41 
- Loot Rate x3
- AFK 45min
- Domki od 350LvL
- 105 Domków!! 
- 95 Monsterow!! 
- Po 8 Transformacji dla kazdej z postaci!! 
- Od 8 do 11 jutsu dla kazdej z postaci!! 
- PvP od 300LvL
- White Skull Time 10min
- Frag Time 90min
- Red Skull 7 Frags
- Ban 12 Frags
- Ban Time 36h

Serwer posiada na chwilę obecną 9 postaci z Naruto, oraz 1 z bleach.
Co ciekawego mozna znalesc w grze ?

- Misje Rangi E, D, C, B, A, S (kazda po 8 Misji), SS (6 Misji) oraz 8 Misji Pojedynczych. Aby wykonywac misje z rangami potrzebna jest odpowiednia ranga ,a zeby zdobyc ta range nalezy wykonac odpowiedni test.

- Automatyczne Testy na Rangi: Gennin, Chunnin, Jounnin, Anbu, Akatsuki, Sannin, Kage. Za kazdy wykonany test dostajemy dostep do wykonywania misji, nagrode oraz dostep do nastepnego testu.

- Wiele ciekawych nowych czarów , duza ilosci respow na mapie i questow oraz transformow dla kazdej z profesji.

- Sag System: Sagi zrobione na podstawie fabuły z anime. Komenda: !saga. Jak narazie posiadamy 35 Sag (walka z gaara).

- Rank System: po wykonaniu misji dostajemy rank dzieki ktoremu mamy dostep do ciekawych Questow.

Informacje dotyczacę sms shopu :
Każde sms coiny ktore kupicie na naszym serwerze, będą wam zwracane co edycje !
Nasz sms shop nie jest drogi, oraz praktycznie wszystkie przedmioty sa dostepne w grze.

cNCjC3t.jpg

3tqCEJX.jpg

Screenshots : 

UHOFJev.jpg

cjOwnuU.jpg

6Dgktgh.jpg

g9a0A3l.jpg

1Qt90qb.jpg

Yv7xcd7.jpg

x5CSgpK.jpg

Serdecznie zapraszam do gry 23.09.2017r. o godzinie 21:00 !
Załóż już swoją postać na stronie : http://Nowots.pl
Wszelkie pytania dotyczące serwera zadawaj na Gadu-Gadu (35709982)

Serdecznie pozdrawiam, do zobaczenia w grze ! ;)
  • 1 miesiąc temu...
  • Marchwj zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...