Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BATTLE-TS.PL - PUBLICZNY | DARMOWY | STABILNY

RistirDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj4AwdV.png

IP do skopiowania:

BATTLE-TS.PL

Prowadzone eventy:

Karaoke 2017-09-24 o godz. 19:00 (Zapisy są prowadzone na centrum pomocy)

Moje życie. Moje wybory. Moje błędy. Moje lekcje. NIE TWÓJ biznes!
Nie wystarczy chcieć. Trzeba wszystko wprowadzić w życie

BATTLE-TS.PL

Opublikowano

Serwer polecam, choć nie lubię niektórych osób z administracji to jednak serwer jest godny polecenia ze względu na to że zmienił głównego właściciela oraz wyróżnia się szatą graficzną oraz atmosferą na serwerze.

Polecam! <3

Opublikowano

@Dave.Dzięki za opinię :) 

BATTLE-TS.PL

Opublikowano

Serwer godzien polecenia. ładna szata graficzna , przyjemne ikonki , ładny układ kanałów , doświadczona administracja , fajna muzyczka na poczekalni. Serwer ma potencjał po ostatniej zmianie mam na myśli wywalenie tego bitego przez brata pionka ;).

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za opinię :)<3 

BATTLE-TS.PL

Opublikowano

@zmechuDzięki za poprawkę :) 

BATTLE-TS.PL

Opublikowano

Mi serwer się bardzo podoba.

Uwagi praktyczne:

- szkoda że bot nie robi kanałów priv na bieżąco. Obecnie kanały 40-87 są puste i czekają na obsadzenie. Długa lista do przewijania.

- "Jak otrzymać rejestracje" -> "Aby otrzymać rejestracje musisz posiadać rangę "Możliwość rejestracji" - i dalej nie wiem jak otrzymać rejestrację :-)

- "Jak otrzymać kanał specjalny?" - pusto...

- "Strefa DJ" - pusto :-)

- nie wiem czemu miałby służyć kanał "Nowoczesny bot". Ani nowość, ani reklama :-)

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano

Drogi@zmechu bot dorabia kanały na bierząco ale że dużo osób wcześniej miało kanały priv i dlatego teraz jest ich tak dużo. A co do rejestracji jak posiadasz rangę "możliwość rejestracji" wchodzisz na centrum pomocy i mówisz np. chciałbym się zarejestrować. Kanałów specjalnych nieda się otrzymać jedynie można dostać kanały takie jak strefa gildyjna i ekipy csgo.

BATTLE-TS.PL

Opublikowano
Dnia 23.09.2017 o 23:20, Makumba111 napisał:

Polecam super serwer i super właściciel @RistirDesign .  Serwer ma jakąś przeszlość po wywaleniu jednego z Właścicieli . Powodzenia :)

Twoją matke mogę wywalić.

Dnia 24.09.2017 o 11:16, _Robak napisał:

Serwer godzien polecenia. ładna szata graficzna , przyjemne ikonki , ładny układ kanałów , doświadczona administracja , fajna muzyczka na poczekalni. Serwer ma potencjał po ostatniej zmianie mam na myśli wywalenie tego bitego przez brata pionka ;).

Brat ciebie napierdala w nocy bo jesteś jebanym patafianem. Weź kurwa idź się zabij a nie wypowiadaj się o kimś kogo kurwo dobrze nie znasz.

Jesteś jebanym psem który sam nic nie umie zrobić.... PSEUDO TECHNICZKU.

Beke mam z ciebie ciamajdą tak każdego wyzywasz jak się mutują na supportach lub obgadujesz na innym ts Maja. Huntera Matexa Clouda Bitek Dave i wiele innych debilko bez mózga.

Spierdalaj zabij się bo wyśle ci ten jebany sznurek i bilet do stodoły.

#########

Co do serwera to polecam z względu na właściciela i prowadzenie serwera.

PS. https://scr.hu/Yzj9LP

Opublikowano
7 godzin temu, √єєση napisał:

Twoją matke mogę wywalić.

Brat ciebie napierdala w nocy bo jesteś jebanym patafianem. Weź kurwa idź się zabij a nie wypowiadaj się o kimś kogo kurwo dobrze nie znasz.

Jesteś jebanym psem który sam nic nie umie zrobić.... PSEUDO TECHNICZKU.

Beke mam z ciebie ciamajdą tak każdego wyzywasz jak się mutują na supportach lub obgadujesz na innym ts Maja. Huntera Matexa Clouda Bitek Dave i wiele innych debilko bez mózga.

Spierdalaj zabij się bo wyśle ci ten jebany sznurek i bilet do stodoły.

#########

Co do serwera to polecam z względu na właściciela i prowadzenie serwera.

PS. https://scr.hu/Yzj9LP

Zapomniałeś dodać ze obgaduje jeszcze osobę która cię spłodziła :). 3maj się ramy pozdrów brata.

Opublikowano

Serwera nie polecam! Użytkownicy korzystający z tego serwera mogą paść ofiarą ataków przez możliwość zobaczenia adresów IP przez zwykłych ludzi.

Opublikowano
1 godzinę temu, Eterprime napisał:

Serwera nie polecam! Użytkownicy korzystający z tego serwera mogą paść ofiarą ataków przez możliwość zobaczenia adresów IP przez zwykłych ludzi.

Jest to jest nie możliwe bo osobą która może zobaczyć IP jest jedynie właściciel. 

BATTLE-TS.PL

Opublikowano
1 godzinę temu, RistirDesign napisał:

Jest to jest nie możliwe bo osobą która może zobaczyć IP jest jedynie właściciel. 

clientlist.ac / Przyznaj się lepiej kolego bo mam kopie z kilku różnych terminów i można porównać. :)

Opublikowano

Niby do czego? Jeżeli ja nie rozdaje IP i stosuję się do swojego regulaminu który pisałem....

BATTLE-TS.PL

Opublikowano

Do tego, że przez Twoją niewiedzę użytkownicy serwera byli zagrożeni atakami przez publiczny dostęp do ich adresów? ;)

Opublikowano
19 godzin temu, Eterprime napisał:

Do tego, że przez Twoją niewiedzę użytkownicy serwera byli zagrożeni atakami przez publiczny dostęp do ich adresów? ;)

A możesz mi wytłumaczyć w jaki sposób? 

BATTLE-TS.PL

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...