Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - czy ban się przenosi na kolejną odsłonę gry?

TheOlczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie czy jeśli mam bana na ultimate w fifie 17 (ban na ultimate, nie pobiera mi najnowszych składów również) to będzie też ban na fife 18 ultimate , w fifie 14 ultimate sie odpala normalnie tak samo aktualizacje składów itp. Dodatkowo FUT WEB APP Fify 18 też odpala się normanie. Będę wdzięczny za odpowiedź bo nie wiem czy zakładać nowe konto, czy pozostać na starym. 

Pozdrawiam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Miałem taką samą sytuacje. Ban w FIFE17, natomiast webapp w FIFIE18 odpalił bez niczego, sprawdziłem kupiłem EA Access i ku mojemu zdziwieniu wszystko śmigało, więc z pełna wersją też raczej będzie tak samo :) 

Opublikowano

wersje banów są różne 
mogą dać ci bana na wszystkie gry ea 

mogą dać na wszytkie wersje fify a mogą tylko na jedną część, więc w takaiej sytuacji bez zbędnego ryzyka jak chce się to sprawdzić to wystarczy na live czacie napisac do konsultanta i on może podać info jaki ban wisi na koncie

• Adder. zmienił(a) tytuł na FIFA 17 - czy ban się przenosi na kolejną odsłonę gry?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...