Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexon rezygnuje z CA i oddaje je w ręce VALOFE

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Combat Arms pod marką Nexona przestanie istnieć równo za 2 miesiące. Później zostaną wyłączone wszystkie serwery, a grę przejmie chińska firma Valofe. Możliwość migracji konta zapewni przeniesienie postaci z całym jego wyposażeniem. Co myślicie o takim zabiegu? Czy to już ostatni gwóźdź do trumny? Zapraszam do dyskusji.

Artykuł: http://combatarms.nexon.net/archives/3565

Opublikowano

gwozdziem do trumny to była osotatnia największa aktualizacja, nowe menu, usuniecie serwera platinum, ten cały matchamaking system to jakieś wielkie gówno. W ogóle za kazdym razem kiedy chce zagrac elimination to gram na 1 mapie oil rig, dlaczeego ? bo nowy system wyszukiwania meczów jest znowu wielką klapą. Zobaczymy co będzie w listopadzie aczkolwiek wątpie żeby były to wielkie zmiany bo przecież jakby wrócili do tego co było to by sie ośmieszyli nie ? :D

Opublikowano

Kto wie. Sami dali ankietę odnośnie elite moderatora, starego lobby. Może to przywrócą i chociaż trochę zmienią. Ja sam od CA odszedłem przez ten update i zjebane balase. Rozumiem, że gra ma być na równo ale ale bez kurwa przesady. Jeżeli ktoś ładuje pieniądze w grę żeby no "mieć łatwiej" to niech tak będzie.. Z drugiej strony VALOFE chce dodać (stwierdzam po ankiecie) speców  po balansie i to byłoby coś fajnego. Jak dla mnie i pewnie wielu osób nexon zjebał grę tym updatem, wystarczyło co najwyżej pozmieniać klika rzeczy a nie całą grę przez co ogrom ludzi odeszło. Swoją drogą zrobił już ktoś migrację? Nie wystarczy jedynie potwierdzenie na stronie combata? (Te z datą i nickiem) bo wchodząc na stronę VALOFE i potwierdzając tam to wyskakuje mi login error. 

Opublikowano

zalogowalem sie teraz po 4 miesiacach na combata i jak zobaczylem to nowe menu itp to odrazu zrezygnowalem bo nic nie ma wspolnego to z ca a jeszcze piszecie ze ktos ma przejac to juz calkiem..... a pamietam jak zaczynałem tę gre w 2009 roku ten klimat :)  

http://i.imgur.com/UEWzBuc.png

Dobrze prawie ->>Daj Like  

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 24.09.2017 o 16:28, natanthapurrp napisał:

jezeli valofe przywroci starego combata + doda cos a'la nx mozna grac 

zreszta czasy tej gry minely juz w 2014

ta gra skończyła się w 2010 roku ale ok.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No te nowe menu to porażka w 100% Jak można zrobić tak, że jak chcesz wejśc na chwilę do sklepu, to musisz wejśc do menu głównego i wywala Cię z rooma? Ja wiem, że tym sposobem jest mniej nieużywanych roomów, ale nie tędy droga. Tęsknie za CA z 2007r :) Ogólnie wydaje mi się, ze VALOFEE doprowadzi tą grę do porządku i wszyscy będziemy zadowoleni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...