Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Opinii] firstheberg.com

AKUKU597

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widzę to nowh hosting to nie jest, z ich forum wynika że hosting pod takie rzeczy jak ty chcesz to będzie dobry ale sam nie wiem i mam zamiar wypróbować ich VPSy bo te z LVLUPa to totalne dno.

Po specyfikacjach polecam.

Opublikowano
11 godzin temu, Dave. napisał:

Z tego co widzę to nowh hosting to nie jest, z ich forum wynika że hosting pod takie rzeczy jak ty chcesz to będzie dobry ale sam nie wiem i mam zamiar wypróbować ich VPSy bo te z LVLUPa to totalne dno.

Po specyfikacjach polecam.

Jeżeli oceniasz lvlup.pro z oceną negatywną to proponuje Ci się nie wypowiadać. Korzystają z usług OVH Game ich serwery VPS KVM Game Pro. Ochrona jest dobra :)

Opublikowano
1 godzinę temu, `.Łukasz. napisał:

Jeżeli oceniasz lvlup.pro z oceną negatywną to proponuje Ci się nie wypowiadać. Korzystają z usług OVH Game ich serwery VPS KVM Game Pro. Ochrona jest dobra :)

Nie wypowiadać? Mój drogi, sam support od hostera mojego TS3 przyszedł do mnie mi pomóc i naprawić błąd co nie było możliwe bo OpenVZka blokuje dostęp do serwera zewnętrznego do Hosteama ;)

Nie jesteś na bieżąco to ty się nie odzywaj bo drażnisz nie tylko mnie, Cya!

Opublikowano
2 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

I znowu się wpierdalasz w temat i robisz syf.

Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jedynie co jest bardzo dobre na lvl.up to hosting www

a ten hosting co podałeś to typowy hosting zagraniczny stojący na ovh. Ochrona dobra, ale jak przebije się atak ddos to zablokują serwer do czasu napisania ticketu o odblokowanie. Jeżeli te twoje boty będą brały 100% maszyny też ci go pewnie zablokują bo wezmą to za atak na główną maszynę.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...