Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Grałem bodym grałem mentalem gralem deggerem i archerem ale nigdy nie grałem żadnym szamanem nie wliczając noob harów max 31lvl... chciałbym tak na serio zacząć grać szamanem , postacią ma sie dobrze expic ale w pvp też niema być cieniasem polecali byście mi healera czy smoka?

jeżeli smoka powiedzcie dlaczego akurat jego a jeżeli healera też powiedzcie dlaczego akurat tego a nie tego . Za odpowiedz dam każdemu + albo minusa zależy kto co zbiera

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

na poważnie HEALERA do buffa smoka

czemu H??

bo ma zaje**** skille , przyspieszające skile i koxi sie nim od 60 lv - 99 :D

Opublikowano

up dzięki wlaśnie myślałem nad healerem a i mam pytanie jak rozdawać skile i staty?

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Opublikowano

Wbiles juz jakis lv bo jak od 1 lv to 2int 1 wit az obydwa na 90 wbijesz a co do skilli to leczenie pozniej ktorys ze skilli ataku jaki kolwiek to jedno i to samo pozniej wbij reszte buffow i reszte skilli do ataku.

Opublikowano

Niemam jeszcze postaci i skromne 2kk do wydania bo posprzedawalem postacie i przezycilem z każdej po troche zeby miec na start

Mam zamiar zacząć gre od jutra rano

Opublikowano

mi najbardziej do pvp w healerze odpowiadało:

przywołanie błysk. jako 1 na m -> leczenie na m ->błyskawiczny rzut ->burzowy szpon

w zwinność i ten 2 buff nie dawałem nigdy ani 1 punktu

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Jeżeli zdecydowałeś się juz na szamana leczenie to życzę powodzenia ... Jeżeli jesteś wytrwały i cierpliwy to pograj nim jeżeli nie - zrezygnuj ... Ja próbowałem już dwa razy nim grać ale mi nie wychodziło , na prywatnych owszem fajnie się nim gra , ale na pl ciężko . Wybór należy do Ciebie .

Opublikowano

Gram ponad rok w metka chce pograć jescze przez wakacje potem trzeba sie wziąść do nauki umiem expic grać ogólnie umiem zarabiać kase tez umiem ale powie mi ktos jak sie daje najlepiej skile i staty zeby byl do pvp i pvm ?

Opublikowano

graj healerem ;) i zrób sobie osobną postać do buffa smoka :3

cóż jeśli grałeś tylko wojami to teraz masz problem z prowadzeniem postaci =_= za dużo tłumaczenia poczytaj sobie na metin2.boar.pl o szamanach :>

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

szaman ojjj ciezko ci bedzie :X grales tylko wojami to r ob skille tak, blyskawica>>zwinka>>leczenie>>rzut, powinno sie dobrze expic.

A skoro masz 2kk to kup eq na defa, uwierz przyda sie :)

kalik.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...