Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy pluginie na sektory

pan ktosik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, przerobi mi ktos to pod koordy:

od 0 do 50?

pod 2 sektory.

aktualnie mam to:

{
  "noBuildDistance": 25,
  "noMoveDistance": 4,
  "sectorParts": [
    {
      "sectorPartName": "SPAWN",
      "cuboid": {
        "maxX": 500,
        "maxZ": 500,
        "minX": -500,
        "minZ": -500
      },
      "type": "WORLD",
      "sectorInstances": [
        {
          "sectorInstanceName": "0",
          "worldName": "world"
        }
      ]
    },
    {
      "sectorPartName": "N0",
      "cuboid": {
        "maxX": 500,
        "maxZ": -500,
        "minX": -2500,
        "minZ": -2500
      },
      "type": "WORLD",
      "sectorInstances": [
        {
          "sectorInstanceName": "0",
          "worldName": "world"
        }
      ]
	}
  ]
}

ale sie buguje.

chce to tylko do testowania.

• Envqu zmienił(a) tytuł na Pomoc przy pluginie na sektory
Opublikowano

chcesz to tylko do testowania tak?

jesli nie umiesz skonfigurować koordynatów KRÓTKOMÓWIĄC naucz sie myśleć :)

Opublikowano
21 godzin temu, SpisN napisał:

chcesz to tylko do testowania tak?

jesli nie umiesz skonfigurować koordynatów KRÓTKOMÓWIĄC naucz sie myśleć :)

ale wy jestescie idiotami xD

on prosi o jedną rzecz, a ty komentujesz niepotrzebnie, sam sie naucz myslec, bo to co piszesz to glupota, zamiast pisac niepotrzebny komentarz to mogles juz mu podac te koordynaty skoro to takie latwe.

Dnia 18.09.2017 o 01:20, TheMajster napisał:

hahaha, pewnie. potem bedzie sprzedaje autorskie sektory...

Wszystko na logike w konfiguracji tej, nie trzeba wysilać sie nawet gimbusie.

czym ty chcesz tu zablysnac? tym ze napisales "gimbusie"?

a ja ci polecam wrocic do tej "gimbazy", bo twoja skladnia zdan jest porazka.

Cytat

Wszystko na logike w konfiguracji tej,

co ma caly kod pluginu etc. do jakiegos jebanego configu z koordynatami? to ze ktos mu pomoze z koordynatami sektorow (co nie przyczynia sie wgl do kodu pluginu), nie znaczy ze ktos mu pomogl w dzialaniu pluginu od strony kodu.

Cytat

hahaha, pewnie. potem bedzie sprzedaje autorskie sektory...

19 godzin temu, ZiomeczekTVGC napisał:

Jeżeli nie potrafisz skonfigurować sektorów to co ty masz tam do testowania, skoro nie ogarniasz nawet configu. Zresztą sektorów cc na pewno nie odpalisz z takim brakiem wiedzy.

on w koncu napisal po cos ten post.

znow kolejna osoba niepotrzebnie komentuje, plzz kill yourself, jestescie smieszni XDD,

skoro to jest takie "latwe" to czemu mu sami nie podacie tych "koordynatow"

ty odpaliles sektory cc, wiesz czemu? pozmieniales uuid na string (player.getName, zamiast player.getUuid), wez zabij sie plz 

co do tematu, to nie pomoge bo sam nie umiem, ale jak potrzebujesz jakiejs pomocy z pluginem to zapraszam pw.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
54 minuty temu, ˈyøøniks napisał:

on prosi o jedną rzecz, a ty komentujesz niepotrzebnie, sam sie naucz myslec, bo to co piszesz to glupota, zamiast pisac niepotrzebny komentarz to mogles juz mu podac te koordynaty skoro to takie latwe.

co ma caly kod pluginu etc. do jakiegos jebanego configu z koordynatami? to ze ktos mu pomoze z koordynatami sektorow (co nie przyczynia sie wgl do kodu pluginu), nie znaczy ze ktos mu pomogl w dzialaniu pluginu od strony kodu.

znow kolejna osoba niepotrzebnie komentuje, plzz kill yourself, jestescie smieszni XDD,

ty odpaliles sektory cc, wiesz czemu? pozmieniales uuid na string (player.getName, zamiast player.getUuid), wez zabij sie plz 

co do tematu, to nie pomoge bo sam nie umiem, ale jak potrzebujesz jakiejs pomocy z pluginem to zapraszam pw.

Co ty pierdolisz, jakie uuid na string xdd, chyba nie widziałeś innych pośrednich pluginów(które były niezbędne aby odpalić to), albo upośledzony jesteś i teraz próbujesz mnie ośmieszyć. Każdy Twój post jest dla mnie gówno warty zresztą tak jak i Ty.

Opublikowano
1 minutę temu, ZiomeczekTVGC napisał:

Co ty pierdolisz, jakie uuid na string xdd, chyba nie widziałeś innych pośrednich pluginów które były niezbędne aby odpalić to, albo upośledzony jesteś i teraz próbujesz mnie ośmieszyć. Każdy Twój post jest dla mnie gówno warty zresztą tak jak i Ty.

mam tu dac kod, czy co? XDDDD

pozmieniales wszedzie z UUID, na String, i zamiast getUniqueId, to getName, zabawny jestes.

jeszcze w rdbplugin i lotosconnect zmieniles, i tyle.

tobie tez polecam wrocic do gimbazy.

Cytat

były niezbędne aby odpalić to, albo upośledzony jesteś

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
1 minutę temu, ˈyøøniks napisał:

mam tu dac kod, czy co? XDDDD

pozmieniales wszedzie z UUID, na String, i zamiast getUniqueId, to getName, zabawny jestes.

jeszcze w rdbplugin i lotosconnect zmieniles, i tyle.

tobie tez polecam wrocic do gimbazy.

Ty albo masz pierwszą wersję tego plg,co w ogóle nie działał, albo serio upośledzony jesteś i nie widziałeś kodu ostatniej wersji

Opublikowano
Dnia 22.09.2017 o 17:13, ˈyøøniks napisał:

Czy metoda p.getName() to jest string uuid? zastanów sie co ty piszesz...

Kolego, a ty naucz sie używania rozumu.

Odzywka typowego gimbusa "wez zabij sie plz " Kurwa, ty naprawde nie palisz na wszystkie...

"skoro to jest takie "latwe" to czemu mu sami nie podacie tych "koordynatow"" żeby nie było takich osób jak ty ze pytaja sie o coś a tu zaraz mpc giełda -> sprzedam autorskie sektory

Twoje zdanie przeciwko tobie "on prosi o jedną rzecz, a ty komentujesz niepotrzebnie, sam sie naucz myslec, bo to co piszesz to glupota,"

Nie pozdrawiam :)

Opublikowano
23 minuty temu, TheMajster napisał:

Czy metoda p.getName() to jest string uuid? zastanów sie co ty piszesz...

Kolego, a ty naucz sie używania rozumu.

Odzywka typowego gimbusa "wez zabij sie plz " Kurwa, ty naprawde nie palisz na wszystkie...

"skoro to jest takie "latwe" to czemu mu sami nie podacie tych "koordynatow"" żeby nie było takich osób jak ty ze pytaja sie o coś a tu zaraz mpc giełda -> sprzedam autorskie sektory

Twoje zdanie przeciwko tobie "on prosi o jedną rzecz, a ty komentujesz niepotrzebnie, sam sie naucz myslec, bo to co piszesz to glupota,"

Nie pozdrawiam :)

o co ci chodzi?

co ty wgl piszesz?

Cytat

zy metoda p.getName() to jest string uuid? zastanów sie co ty piszesz...

chyba czytales na szybko to co napisalem, poczytaj powoluktu, ze zrozumieniem..

i jeszcze raz powtorze, co ma config .json do kodu pluginu?

zrobisz mu config, to nie znaczy ze sie przyczyniles do zrobienia pluginu, on chce tylko do testowania config..

az nie chce mi sie odpowiadac, powtorze jeszcze raz zabij sie plz.

Opublikowano
9 godzin temu, ˈyøøniks napisał:

o co ci chodzi?

co ty wgl piszesz?

chyba czytales na szybko to co napisalem, poczytaj powoluktu, ze zrozumieniem..

i jeszcze raz powtorze, co ma config .json do kodu pluginu?

zrobisz mu config, to nie znaczy ze sie przyczyniles do zrobienia pluginu, on chce tylko do testowania config..

az nie chce mi sie odpowiadac, powtorze jeszcze raz zabij sie plz.

dochodzę do wnosku, że ty zdrowy nie jesteś, sam mnie wiesz co piszesz i jeszcze  mnie próbujesz wprowadzić wbłąd, dobrze pisaleś, przeczytaj powoli jeszcze raz co napisales..

Napisał tylko że chce przetestować, a po co ma testować, jak sie nie zna to i tak nawet jak bedzie miał działające sektory to sie nie wybije w mc.

Kolego, kolejnego przydało by sie przeszkolić pod względem manier, dlatego też widząc jebanych piłkarzyków w rurkach, gości którzy nie przypominają facetów,  tzw. wieszaki itd. wprowadzili znowu obowiazkową służbę wojskową, żeby z ciot zrobić normalnych facetów, a nie jebanych bajkopisarzy... 

PS. zabijesz to prędzej ty sie, bo bedziesz miał po wojsku uraz do końca życia, bo zapewne bedziesz gnębioną pizdą :)

Tyle co mam ci do powiedzenia.

Opublikowano
8 minut temu, TheMajster napisał:

dochodzę do wnosku, że ty zdrowy nie jesteś, sam mnie wiesz co piszesz i jeszcze  mnie próbujesz wprowadzić wbłąd, dobrze pisaleś, przeczytaj powoli jeszcze raz co napisales..

Napisał tylko że chce przetestować, a po co ma testować, jak sie nie zna to i tak nawet jak bedzie miał działające sektory to sie nie wybije w mc.

Kolego, kolejnego przydało by sie przeszkolić pod względem manier, dlatego też widząc jebanych piłkarzyków w rurkach, gości którzy nie przypominają facetów,  tzw. wieszaki itd. wprowadzili znowu obowiazkową służbę wojskową, żeby z ciot zrobić normalnych facetów, a nie jebanych bajkopisarzy... 

PS. zabijesz to prędzej ty sie, bo bedziesz miał po wojsku uraz do końca życia, bo zapewne bedziesz gnębioną pizdą :)

Tyle co mam ci do powiedzenia.

Te super składanie zdań xD

On coś napisał, że chce się "wybijać w mc"? nie każdy jak ty chce stawiać jakiś gówno serwerek z kolegami xD

Przestaniesz w końcu coś o tej przymusowej służbie wojskowej pisać? Widać jak bardzo się na polityce jebany dzbanie znasz. Ciekawe na jakiej stronce to wyczytałeś xD 

Opublikowano
7 minut temu, GotoPrivate napisał:

Te super składanie zdań xD

On coś napisał, że chce się "wybijać w mc"? nie każdy jak ty chce stawiać jakiś gówno serwerek z kolegami xD

Przestaniesz w końcu coś o tej przymusowej służbie wojskowej pisać? Widać jak bardzo się na polityce jebany dzbanie znasz. Ciekawe na jakiej stronce to wyczytałeś xD 

Ooo, widze że ˈyøøniks założył konto nowe żeby mieć jakieś poparcie.

Przeczytaj całe zdanie, od początku do końca i pomyśl nad zdaniem, dopiero pisz. Kolego, jak bym potrzebował sektory, albo dostał zlecenie, to bym napisał. Ps od paru lat nie tworze serwerów ;)

Nie przestane, bo to pomoże krajowi pozbyć sie pizd. Polityka mnie nie interesuje, ale sie slyszy o takich rzeczach.

WYstarczy wpisać "obowiązkowa służba wojskowa" w google i ci sie już pojawi..... https://imgur.com/0yuoWQ4

Zacytuje 

"“Obowiązkowa służba będzie obowiązywać roczniki +1998. Młodzi po badaniach, jeśli się nie uczą będą kierowani do koszar. Powołanie trafi nawet do rezerwistów oraz osób u których dawniej przyznano grupę „D” – powiedziała Witek. Obowiązkowa służba wojskowa została zawieszona pięć lat temu i zastąpiona armią zawodową a jej odwieszenie budzi sporo kontrowersji."

Opublikowano
28 minut temu, TheMajster napisał:

Ooo, widze że ˈyøøniks założył konto nowe żeby mieć jakieś poparcie.

Przeczytaj całe zdanie, od początku do końca i pomyśl nad zdaniem, dopiero pisz. Kolego, jak bym potrzebował sektory, albo dostał zlecenie, to bym napisał. Ps od paru lat nie tworze serwerów ;)

Nie przestane, bo to pomoże krajowi pozbyć sie pizd. Polityka mnie nie interesuje, ale sie slyszy o takich rzeczach.

WYstarczy wpisać "obowiązkowa służba wojskowa" w google i ci sie już pojawi..... https://imgur.com/0yuoWQ4

Zacytuje 

"“Obowiązkowa służba będzie obowiązywać roczniki +1998. Młodzi po badaniach, jeśli się nie uczą będą kierowani do koszar. Powołanie trafi nawet do rezerwistów oraz osób u których dawniej przyznano grupę „D” – powiedziała Witek. Obowiązkowa służba wojskowa została zawieszona pięć lat temu i zastąpiona armią zawodową a jej odwieszenie budzi sporo kontrowersji."

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDXDDDD NO TAK WYSTARCZY WPISAĆ W GOOGLE NA CO JESTEM CHORY I WYSKOCZY CI RAK MÓZGU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DOBRA SPIERDALAM STAD ELO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Wtf typy dostają warny za drobne przekleństwa a raki wyżej kurwa nie XD? Takich ludzi trzeba eliminować. Szczególnie ze typ napisał cały post „XDDDDDDD” nie wnosząc nic do tematu

Opublikowano
4 godziny temu, JordiiYT napisał:

Wtf typy dostają warny za drobne przekleństwa a raki wyżej kurwa nie XD? Takich ludzi trzeba eliminować. Szczególnie ze typ napisał cały post „XDDDDDDD” nie wnosząc nic do tematu

Takich ludzi trzeba eliminować? Pisze to osoba, która pod pretekstem kupna pluginów wchodziła do mnie na serwer testowy i nagrywała filmiki że sprzeda autorskie pluginy nie mając ich.

I do tego, potem leciała w chuja, że ze mną pisała pluginy itd...

Ty tez nic nie wnosisz do tematu...

Opublikowano
2 godziny temu, TheMajster napisał:

Takich ludzi trzeba eliminować? Pisze to osoba, która pod pretekstem kupna pluginów wchodziła do mnie na serwer testowy i nagrywała filmiki że sprzeda autorskie pluginy nie mając ich.

I do tego, potem leciała w chuja, że ze mną pisała pluginy itd...

Ty tez nic nie wnosisz do tematu...

Nie kłam jordii cie uczył pisać pluginy, a teraz zachowujesz się jak nie wiem kto. Tak się odwrócić od kolegi, wstydzilbyś się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...