Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eq na ninje 55lv - Rubinium

jozukisa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, na serwerze Rubinum mam zamiar zrobić sobie 55lvl ninje do pvp. I teraz sie zastanawiam jakie eq wybrać

Sztyle- 55lvl żebrowe Na serwerze jest likan, nie mam pojęcia jak wbić tam kd. Bo myślałem nad 1.Woj,ninja,zaklęcia 2.Sura,szaman, zaklęcia. Ale niestety tak się nie da bo jest likan :(

Zbroja- Na 48/54

Hełm- na 41lvl

Buty- Kozaki/Feniksa

Tarcze- na 41lvl

Bransa- Białego złota/Nieb.łez

Kolce- Ebo/Kryształowe

Naszyj- Nieb.łez/Złoty naszyjnik

Muszę wybrać jedną rzecz co do (butów, bransy, kolcy, naszyj) bo nie mam aktualnie tylu zasobów żeby móc mieć to i to

W statystykach wbiłem max zręczność resztę dałem w wita. A skille zasadzka>chmura>szybki

Opublikowano

siemka to zależy dużo od bonów jako że to polski metin napewno wkurwiałoby cię zmienianie bonów ziomeczku w takim razie.

Sztylki tak jak mówisz unlucky najlepiej jakbyś miał 3x albo dunno coś wykombinujesz zbroje możesz 54 więcej defa się przyda. Jedynie kiedy więcej defa się nei rpzydaje jak masz go z 800+ i grasz na kogoś z przeszywką

buty feniksy i kozaki powinieneś mieć ze względów na archerów

branża najlepiej z białego bo masz hpki darmowe teraz tylko bony pomieszać co prawda kryt też ważny ale to metin ziomek nawet przy 100% kryta jest jakieś 70%

kolce ebo bo znowu hp jebać zręczność

niski lvl to przeszywka ci sie raczej nie przyda z naszyjnika łeż więc lepiej złoty

• Ups... zmienił(a) tytuł na Eq na ninje 55lv - Rubinium
Opublikowano

Zrobię właśnie tak jak mówisz. A co do butów może bym sie postarał i zrobił te kozaki a w nich bym wbił bony typowo pod ninje(hp,sztylki,strzały) czy bardziej typowo pod archer (hp,strzały, kryt) I feniksy wtedy (hp,miecze,dwuręka) albo (Hp, miecze, dwuręka, sztylety) I w naszyju podobnie to co z butami, czy raczej mimo to nie brać naszyja z nieb.łez bo jest przeszywka która mi się nie przyda i latać tylko w złotym naszyju?

@ Dlaczego 3x sztylki? Masz jakis pomysł co to wsadzenia kd?

@A może koziki lepsze z jakimś 15um z ludem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...