Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

strumyk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xyz Hosting Daje ts3 za darmo tylko trzeba mieć licencje jak się dopłacić 30 zł dostajesz MusicBot 24/7 i Mbot + Forum

- Obsługa Bardzo Dobra

- Cena Bardzo dobra

- Stabilność Bardzo Dobra

- Anty DDOS 

- Ping Bardzo Niski

Polecam PolishHost można zamówić usługi na TS3 IP: xyz

Opublikowano

No fajnie, że tak nagle wszyscy polecacie, ale szkoda, że strona nawet nie działa i nie można się z nią połączyć. 
Ciężko zapoznać się z ofertą i jakkolwiek się do niej odnieść, skoro nawet jej nie widać.

Opublikowano
40 minut temu, Paulaaaa napisał:

No fajnie, że tak nagle wszyscy polecacie, ale szkoda, że strona nawet nie działa i nie można się z nią połączyć. 
Ciężko zapoznać się z ofertą i jakkolwiek się do niej odnieść, skoro nawet jej nie widać.

Witam aktualnie oferujemy support ts3 ;) ponieważ nasi technicy pracują nad stroną ktora pozwoli na swobodne sterowanie serwerem jak i usługami ;) które są oczywiście darmowe ;) ip : support.polishhost.pl

aBBJCq0.png

Opublikowano

Jedynym oszustem ty jesteś Poker Face ja jestem klientem jest jeszcze 4 klientów których ci potwierdzi że hosting bardzo dobry i zarejestrowany także sam jesteś jeden chodzący SCAM !!!

Opublikowano

Przychodzę sobie na serwer zobaczyć ten cały burdel na kółkach, patrzę Cloud schizofrenik który mówi na lewo i prawo jaki to ze mnie technik bo nie podpiąłem mu aBota pod serwer slotowy bo hosting nie chciał mu wpisać adresu maszyny do whitelisty XDDD. A potem wymyśla że zrobiłem mu massbana i zgłosiłem mu jakiś inny serwer gdzie miał crack licke.

Oczywiście zostałem cieplutko przywitany.

<21:46:07> Trying to resolve hostname support.polishhost.pl
<21:46:07> Trying to connect to server on support.polishhost.pl
<21:46:08> [Polish-Host] Potrzebujesz serwera ? Masz licencje ? Zapraszamy!
Darmowy Hosting Serwerow TS3/MC
<21:46:08> Prośimy o pobranie nowego clienta ts3 ! Ponieważ od pażdziernika nie polączycię się z żadnym serwerem ts3 ! to jest wymaganę ! o to link do pobrania ! : [url]https://www.teamspeak.com/en/downloads#client[\url] [color=red] !!!!!!!!
<21:46:08> Connected to Server: "support.PolishHost.pl [ Darmowy Wynajem Serwerow /TS3/MC]"
<21:46:13> "PolishHost" is now known as "Darmowe Serwery ts3!"
<21:46:18> You were moved from channel "[cspacer]∙•●» Poczekalnia «●•∙" to "[PolishHost] Cloud" by "Clouds123" 

<21:46:18> *** You are now talking in channel: "[PolishHost] Cloud"
<21:46:25> "Clouds123" pokes you: a ty kurwa  tutaj czego
<21:46:32> "Clouds123" pokes you
<21:46:33> "Clouds123" pokes you
<21:46:34> "Clouds123" pokes you
<21:46:35> "ɴoɴαмe": tak o sobie wbiłem
<21:46:41> "Clouds123": wypierdalaj
<21:46:44> "Clouds123": znasz slowo ?
<21:46:52> "ɴoɴαмe": czemu jesteś nie miły?
<21:47:27> "Clouds123": bo jesteś zjebany ;) nie lubię takich osob możesz to wstawić nawet na mpc "Powod = zrobileś mi mass bana na publiku ;) pseudo technik ..."
<21:47:36> "ɴoɴαмe": kiedy
<21:47:48> "Clouds123": ty bardzo dobrzę wiesz kiedy jak mialem problemy z querym ;)
<21:48:00> "ɴoɴαмe": to nie zrobiłem tobie żadnego massbana

To niezły anty ddos na minthoscie

<22:04:48> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na 91.189.36.197
<22:04:53> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na 91.189.36.197
<22:04:54> Połączenie z serwerem nie powiodło się

lmChlBY.jpg

Pozdrawiam cieplutko dobry hosting 10/10

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, strumyk123 napisał:

ɴoɴαмe nikt ciebie nie lubi na MPC pozdrawiam cię :)

Bo clodzuik ci tak powiedział? XDD

Może odnieś się co do waszej bardzo dobrej obsługi, stabilności lepszej niż 13 latki w czasie okresu i ochrony.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Myślę ,że można zamknąć temat tej całej pajacerki jak sama nazwa działu mówi FIRMY HOSTINGOWE, to nawet firma nie jest :).

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Zima idzie, dzieciaki nie mają co robić w domu.. :v

Domena zarejestrowana na nazwa.pl za 0 zł na fałszywe dane, czy to coś można nazwać hostingiem ?  Myślałem że niżej niż ts3bahu nic nie upadnie a tu jednak znalazł się drugi geniusz ^^

Odradzam korzystania z czegokolwiek od tych osób.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano
8 minut temu, TheGrzesiuuu napisał:

Zima idzie, dzieciaki nie mają co robić w domu.. :v

Domena zarejestrowana na nazwa.pl za 0 zł na fałszywe dane, czy to coś można nazwać hostingiem ?  Myślałem że niżej niż ts3bahu nic nie upadnie a tu jednak znalazł się drugi geniusz ^^

Odradzam korzystania z czegokolwiek od tych osób.

Domena na nazwie to jest prawda ponieważ czekam az ovh wprowadzi promocję dla mojej uslugi ;) i domena zostanie przeniesiona na ovh a co do serwerow ... ktoś po prostu chcę dać przyjemność komuś :) i pomagać a jezeli jest jakiś problem w tym to po co wchodzisz i krytykujesz ?

aBBJCq0.png

Opublikowano
50 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

Przychodzę sobie na serwer zobaczyć ten cały burdel na kółkach, patrzę Cloud schizofrenik który mówi na lewo i prawo jaki to ze mnie technik bo nie podpiąłem mu aBota pod serwer slotowy bo hosting nie chciał mu wpisać adresu maszyny do whitelisty XDDD. A potem wymyśla że zrobiłem mu massbana i zgłosiłem mu jakiś inny serwer gdzie miał crack licke.

Oczywiście zostałem cieplutko przywitany.

<21:46:07> Trying to resolve hostname support.polishhost.pl
<21:46:07> Trying to connect to server on support.polishhost.pl
<21:46:08> [Polish-Host] Potrzebujesz serwera ? Masz licencje ? Zapraszamy!
Darmowy Hosting Serwerow TS3/MC
<21:46:08> Prośimy o pobranie nowego clienta ts3 ! Ponieważ od pażdziernika nie polączycię się z żadnym serwerem ts3 ! to jest wymaganę ! o to link do pobrania ! : [url]https://www.teamspeak.com/en/downloads#client[\url] [color=red] !!!!!!!!
<21:46:08> Connected to Server: "support.PolishHost.pl [ Darmowy Wynajem Serwerow /TS3/MC]"
<21:46:13> "PolishHost" is now known as "Darmowe Serwery ts3!"
<21:46:18> You were moved from channel "[cspacer]∙•●» Poczekalnia «●•∙" to "[PolishHost] Cloud" by "Clouds123" 

<21:46:18> *** You are now talking in channel: "[PolishHost] Cloud"
<21:46:25> "Clouds123" pokes you: a ty kurwa  tutaj czego
<21:46:32> "Clouds123" pokes you
<21:46:33> "Clouds123" pokes you
<21:46:34> "Clouds123" pokes you
<21:46:35> "ɴoɴαмe": tak o sobie wbiłem
<21:46:41> "Clouds123": wypierdalaj
<21:46:44> "Clouds123": znasz slowo ?
<21:46:52> "ɴoɴαмe": czemu jesteś nie miły?
<21:47:27> "Clouds123": bo jesteś zjebany ;) nie lubię takich osob możesz to wstawić nawet na mpc "Powod = zrobileś mi mass bana na publiku ;) pseudo technik ..."
<21:47:36> "ɴoɴαмe": kiedy
<21:47:48> "Clouds123": ty bardzo dobrzę wiesz kiedy jak mialem problemy z querym ;)
<21:48:00> "ɴoɴαмe": to nie zrobiłem tobie żadnego massbana

To niezły anty ddos na minthoscie

<22:04:48> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na 91.189.36.197
<22:04:53> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na 91.189.36.197
<22:04:54> Połączenie z serwerem nie powiodło się

lmChlBY.jpg

Pozdrawiam cieplutko dobry hosting 10/10

Tak na minthoscie ;) aktualnie testuje ;) usługę ;) niedługo zostaną przeniesione wszystko na hosteam ;) a w czym problem widać lubisz atakować co ? :) bo ci się nudzi .. a jeżeli ci się nudzi to wsadz palec w nos i zobacz czy ci mózg nie wypływa ;) jestem wrogo nastawiony do twojej osoby "Pseudo techniku" robisz ferment ;) i zamęt na serwerach ts3 i dużo osób to potwierdzi ;)

aBBJCq0.png

Opublikowano
1 minutę temu, Catha napisał:

Znam ich, niby coś potrafią lecz nie jest to stabilne.

Nawet ich support teamspeak nie działa

eb4cc38ed19075c7cc048d1db4cdb9ae.png

Bo ;) ktoś aktualnie widać lubi się bawić i testuje ;) niech sobie testuje do czasu ;) dla mnie to nie robi problemu "Ataki = Pseudo hakerzy" a druga sprawa aktualnie maszyna się aktualizuje ;) Dziękuję za opinię pozdrawiam cieplutko :)

aBBJCq0.png

Opublikowano
2 minuty temu, Cloud156 napisał:

Tak na minthoscie ;) aktualnie testuje ;) usługę ;) niedługo zostaną przeniesione wszystko na hosteam ;) a w czym problem widać lubisz atakować co ? :) bo ci się nudzi .. a jeżeli ci się nudzi to wsadz palec w nos i zobacz czy ci mózg nie wypływa ;) jestem wrogo nastawiony do twojej osoby "Pseudo techniku" robisz ferment ;) i zamęt na serwerach ts3 i dużo osób to potwierdzi ;)

To wołaj te osoby które to potwierdzą jak są takimi samymi schizofrenikami jak ty i nawet z nimi nie współpracowałem to pozdrawiam.
Nie że lubię atakować tylko jak pisze ,że macie "ochronę ANTY-DDOS". To miłoby było ją mieć nigdzie nie pisze ,że to są testy czy coś w dodatku nie jesteście żadną firmą więc nie wiem co ten temat tutaj jeszcze robi.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
10 minut temu, strumyk123 napisał:

to zamknij temat

gościu dajesz reklamę czegoś na publicznym forum, w kraju gdzie "obowiązuje" wolność słowa i mówisz komuś, żeby się nie udzielał? xD

6 minut temu, Cloud156 napisał:

;););););););););););););););););)

setki lat ewolucji, nowe technologie, usprawnienia, edukacja i co? i wracamy do pisma obrazkowego sprzed 5 tysięcy lat

well played humanity

weźcie się zabijcie może co

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...