Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe perfumki dla chłopaka.

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakie polecacie perfumki dla chłopaka? Fajnie jakby zapach był lekki, rześki i świeży, żeby nie pachnieć jak jakiś dziadek, + żeby trzymało te kilka godzin. Myślę, że tak do 100zł. 

Opublikowano

Euphoria Men, lekko ponad budżet przez internet, ale w tym przedziale cenowym jak dla mnie jedna z najlepszych propozycji. Co prawda woda toaletowa a nie perfum, ale nie oszukujmy się - z perfumami w tym budżecie będzie ciężko, a ta propozycja powinna trzymać kilka godzin.

Opublikowano

@Aive

A może coś z empiku? Właśnie trwa przecena i wiele produktów jest przeceniona (do -70%).

Rzuciłabyś okiem? 

Opublikowano

Jasne, tylko miej na uwadze, że empik i tak ma większe ceny niż niektóre drogerie internetowe, więc po wybraniu swojego faworyta dobrze byłoby sprawdzić, czy gdzie indziej nie będzie taniej - w końcu nie ma sensu przepłacać. 

Nadal będziemy mówić tutaj o wodach toaletowych, nie o perfumach - patrzyłam jednak tylko na te bardziej sensowne.

Davidoff, Cool Water Men - ładne nuty zapachowe, nigdy nie miałam przyjemności "poczuć na żywo", ale patrząc na owe nuty zapachowe, myślę, że będzie pachnieć świeżo i lekko.

Lacoste, Essential - lekko ponad budżet, ale Lacoste ma dobre produkty, ten zapach akurat kojarzę i jest przyjemny, również świeży i lekki. Wraz z moją propozycją z pierwszego posta jest dla mnie faworytem.

Zauważyłam też Lagerfeld, Pour Homme i pomimo tego, że rzeczy od Lagerfelda mi odpowiadają jakościowo, nie wiem jak będzie z wodą toaletową. Zapach zapowiada się dobrze, chociaż może być troszkę za słodki, a nie wiem czy o to chodzi.

Opublikowano

puma jam / puma reggea bardzo lekkie i przyjmene i kosztuja okolo 60 złotych (oczywiscie to nie perfum) 

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak w ogóle to to https://tagomago.pl/products/calvin-klein-euphoria-men-woda-toaletowa-spray-100ml i to https://www.iperfumy.pl/calvin-klein/euphoria-men-woda-toaletowa-dla-mczyzn/ to te same produkty? Jeden jakiś niebieski, drugi bardziej brązowy. O który z tych chodziło @Aive? Zastanawiam się między tymi, tymi od Lacoste i Love&Desire, czy może lepiej coś innego? W empiku jednak nie tak tanio xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...