Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Skradzione" konto pomoże ktoś?

rychu321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taką sprawę mianowicie kupiłem wczoraj konto od gościa na OLX zapłaciłem mu wszystko było okey, dzisiaj już je odzyskał i straciłem dostęp... Nie wiem jakim cudem skoro zmieniłem wszystko od pytań zabezpieczających po email/hasło. 

Napisałem już w tej sprawie do mojang'u ale nie mam kodu, którym było aktywowane to konto więc pewnie nic z tym nie zrobią, do olx'a po dane tego osobnika też napisałem.

Z jego danych z nam tylko tyle, że nazywa się Michał Kamiński oraz jego date urodzenia 2002.08.09 i mieszka gdzieś w Gdańsku

10 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 | 100 | 200 | 300 400 | 500 | 600 | 700 | 800 | 900 | 1000logoskillowcy.png

Opublikowano

Nic nie zrobisz, jeżeli nie masz kodu, którym było aktywowane konto, sam kiedyś miałem taką sytuację. Najlepiej po prostu uzbierać sobie na premke 100 zł i kupić ze strony minecraft.net, przynajmniej nikt ci tego konta nie ukradnie :).

banner.jpg

Opublikowano

No nic, człowiek uczy się na błędach było to tylko 30złw skinach więc jakoś mnie to nie boli. Ale jeśli możecie zreportujcie go za oszustwa tutaj jego steam - http://steamcommunity.com/profiles/76561197966845805/

10 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 | 100 | 200 | 300 400 | 500 | 600 | 700 | 800 | 900 | 1000logoskillowcy.png

Opublikowano

Tak jak ktoś wyżej napisał. Bez ID Transakcji jesteś bezbronny.

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Bez potwierdzenia transakcji nic nie odzyskasz. Wystaw mu negatywną opinię, oraz na przyszłość będziesz miał nauczkę - lepiej uzbierać, niż kupić taniej i zostać oyebanym.

Btw. Nie powinieneś podawać czyiś danych w temacie..

• JimForce zmienił(a) tytuł na "Skradzione" konto pomoże ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...