Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z tej strony liczący 21 wiosen chłopak o imieniu Piotrek. Piszę post tutaj, ponieważ mogę zaoferować się do pomocy przy rozwoju serwerów MineCraft bądź też całej sieci, ale nie tylko tej gry. Moimi zainteresowaniami są piłka nożna, komputery, motoryzacja i oczywiście płeć nadobna. Jestem osobą poukładaną, nie wchodzę w konflikty z innymi użytkownikami.
Po podjęciu współpracy daję kontakt dzięki któremu nie będziesz narzekał na problem ze znalezieniem mnie w danej chwili. 

Może teraz pokrótce napiszę, kim mogę zostać, co potrafię i opiszę, co mogę na danym stanowisku robić:

Administrator TeamSpeak3
Serwerami ts3 zajmowałem się przez bardzo długi czas, kochałem tworzenie ich i konfigurowanie. Teraz nieco mniej zajmuję się tym ponieważ nie zamierzam robić czegoś godzinami by padło po kilku dniach/miesiącach dlatego też mogę zostać technikiem ts3, ale prywatnego serwera gry. Oferuję z mojej strony postawienie całego serwera TeamSpeak, zrobienie dla niego Design, który będzie funkcjonalny, a zarazem świetnie się prezentował. Do tego konfiguracja botów służących do automatyzacji ts3, jak i pomagających administracji w zarządzaniu serwerem. Serwer ubiorę w boty muzyczne na kanałach gdzie każdy znajdzie coś dla Siebie, aby nie było, każdą stację na prośbę użytkowników dodamy. Administracja na serwer może być dobrana przeze mnie tak, by serwer funkcjonował bez zbędnych kłótni w załodze. TeamSpeak3 będzie ubrany w grafikę, ikonki i wszystko, co będzie potrzebne.

Administrator Forum
Forami zazwyczaj zajmowałem się pod swoje serwery, serwery miałem do wielu serwerów gier między innymi Metin2, MineCraft, TeamSpeak3, HurtWorld, CounterStrike i tym podobne. Forum, które najbardziej mi wpadło w gusta to IP.B, miałem też styczność z IP.S, lecz troszkę mniej co nie oznacza, że nie dam sobie z nim rady. Co do oferty to podobnie jak z TS3, mogę zainstalować całe forum, stworzyć rangi, działy i wszystkie hooki i pluginy. Forum zostanie zrobione od strony technicznej aż po estetyczną.

Administrator Gry
Jako Administrator zajmę się pilnowaniem porządku w grze, sprawdzanie graczy, którzy są zgłoszeni przez innych użytkowników lub wcześniej już podpadli załodze. Również mogę organizować konkursy, eventy i losowania dla graczy.
Pomóc mogę również w budowie mapki, w tym areny wymagane do trybu gry i tym podobne.

Monter Video
Kilka lat temu prowadziłem większy kanał na YouTubie o tematyce MineCraft, aktualnie testując programy do nagrywania i obróbki, kręciłem filmiki z HurtWorld. Aktualnie kręciłem i montowałem prywatne filmiki, których nie prezentowałem nigdzie, bo są prywatne a dzięki którym fajnie mogłem się poduczyć montowania filmików. Swoją osobę mogę zaoferować do nagrywania filmików z nowości, które będą dodawane przed startem serwera, montowanie ich wraz z głosem prezentera, który możesz usłyszeć po kontakcie ze mną na Priv, bądź inną metodą, którą zostawię niżej. Po starcie serwera mogę nagrywać filmiki z eventów, konkursów, losowań i tym podobne.

Pomysłodawca 
Jeśli chodzi o ten kierunek naszej współpracy mam wiele pomysłów odnośnie do innowacyjności w świecie MineCraft. Mam wiele ciekawostek, dzięki którym można rozwinąć świat, który skrywa ta gra. Pomysł zrodził się z mojego starego serwera, lecz z nowymi rozwiązaniami. O tym wszystkim już opowiedzieć mogę poprzez rozmowę głosową, tak że niżej zapraszam po kontakt.

Support
Mogę zajmować się też zgłoszeniami słanymi przez użytkowników i odpowiadać im na wszelakie pytania, czy też wątpliwości, a także sprawdzać, w czym mają problem i udzielać im w miarę możliwości odpowiedź bądź też przesłać zgłoszenie dalej do Właściciela/Technika.

Kontakt:
Priv - Me (Co kilka godzin)
GG - 43699580 (Co kilka godzin)
Telegram - Me (Co chwilkę/ powiadomienia)
TS3 - ts.mpcforum.pl (Wieczornymi godzinami)
Po obgadaniu szczegółów daję kontakt, na którym jestem 24/7, a mianowicie FaceBook i numer telefonu.

Pozdrawiam _Piotr_
Miłego dnia/nocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...