Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Postać Pod Pvp Metin 2! (Wasze Zdanie)

Atan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Archer dlaczego ? 61lvl Pro EQ 3 x G I mało kto mnie kładzie na grymuar :) po 45% dwureka , miecze , sztylety i 40% magia + 3 x tarcza woja,sury,ninji+9 postać skończy 3 lipca rok istnienia :) Zarobek z metinów , dt , bosów dostarcza yangi na eq może i bm dobry każdy zresztą tak grał bo nie walczył z archerem, na BM jest haczyk trucie jeżeli przeciwnik nie ma zbyt dużego lvl po wbiciu trucia i dobrych skili i luka z sury+4 bm jest bez szans. Mam postać do pvp. Grałem tylko po to aby doskonalić moja postać na 61lvl. Wyszła kosa :)

Dawać Minusy ! Minusy , Minusy ! Dawać "_"

Opublikowano

Zgadzam się Archer dobrze zrobiony jest najlepszy sam gram archerem 54 lvl i 60 woje body i menthal padaja a eq mam takie sobie ważne tylko jest czytac ksiegi i czytac i czytac :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na wyższym takim 80 lv dagger z dobrym eq i zasadzka a na takich 20-70 BM

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

@UP: zrobić bm'a, wziąć skill buga ( czy jakoś tak wali 4-5 razy ze skilla)

I zrobić eq, pod hp, i ochrone na klasy!

Co do tematu, Sura BM

@DOWN: Heee??

Włączam duszka, ochronke, on krycie, ja ogniste, mroczne, sferka, ogniste, mroczne, DED.

Ps. Oczywiście mówię o privach, ale na PL itp. też raczej tak jest (No chyba, że masz eq +0 :D, ale jak masz podobne do przeciwnika, to możesz wygrać)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Zabijac kogoś z bugami hakami to nie sztuka po prostu oszustwo! Archer NNO ABS masakra :) dager moze mocny ale latwo abs zrobic na strzaly troche trudniej z abs wiadomo tu prawie nikt archer archerów malo jest ogółem mało osób umiejących grac archerem jezeli ktoś ma wątpliwości to zapraszam na grymuar na starcie z moim archerem :) Archer najcenniejsza broń również na wojnach.

Dawać Minusy ! Minusy , Minusy ! Dawać "_"

Opublikowano

Bm bez ochronki to ciele bezbronne... wiem bo na wojnach jak pamiętam zawsze ich zabijałem swoim healerem.

Nigdy nie miałem większych problemów z bmami swoim healerem, zawsze trzymałem dystans od duszka i już a jak coś tona pvp 3 leczonka przez 10 sekund i miałem hp pełne. (1 użycie > 5 sec 2 uzycie > 5 sec 3 użycie)

O wiele więcej problemów sprawiali mi body z auto atakiem i dagger, na którego nijak absów nie ubierzesz (chmurka to w końcu magiczny atak z którego można walnąć 7k+..).

Więc healer, body dagger i bm to taka czołowka w pvp.

A na privach smok, chcąc niechcąc 70%+ na krytyka w bufku mówi samo za siebie... Na sd longju miałem 100%, bez kryta wchodziło 15k+ 2 skille i było po każdym. ;]

Opublikowano

Wiecie co??? , NIE!?? ;D , Usunąłem swoją archerkę , i tak mi podsuneliście pomysł na Healera ;D Dzieki wam jestem troche koks ;D Dzieki chłopaki ;** ;D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

BM to tylko kox na małym lv. :) dagger jest wyjebisty ale heler położy daggera bo te noob leczenie ale kto chce grac szamanem powodzenia xD ten wygląd zwłaszcza w szacie moralnoscie porażka ! ja wiem bo sam gralem szamanem jak widać na sygnie ale odradzam gre helerem

wg. mnie (dagger archer ) :)

e6f347deb9b7f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...