Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Postać Pod Pvp Metin 2! (Wasze Zdanie)

Atan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

]1. WOJOWNIK Body.

2. SURA BM.

3. NINJA Archer.

4. NINJA Dagger

5. SZAMAN Leczenie

Chociaż każda profesja jest dobra jeśli się w nią zainwestuje. :D

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BM 3 GŁOSY :D DAGGER 1 GŁOS HEALER 1 GŁOS :P. Hmmmm .. dziwne czemu nie BODY?:D A co sądzicie o Ninji Archer (Sam ją mam 65 lvl)?

Opublikowano

Szaman heler jest najlepszą postacią w pvp. Może uciekać tak jak BM ale po co ? Ma leczenie czyli 1- 8k (chyba może się leczyć) Mówię od M1 do P :) Więc polecam Ci helera.

Opublikowano

mi najbardziej odpowiadają body i healer i jeszcze ewentualnie dagger

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Szaman heler jest najlepszą postacią w pvp. Może uciekać tak jak BM ale po co ? Ma leczenie czyli 1- 8k (chyba może się leczyć) Mówię od M1 do P :) Więc polecam Ci helera.

wielka nie prawda... jakos ja surą bmem 41 pokonalem healera 57 a nie bylem jakos super pod pvp... szaman mial dobre eq i leczenie m5

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

A surka WP gdzie sie podziala he? Co zrobi taki BM jeśli pójdzie w niego rozproszenie? Ochronka mu padnie, dostanie palucha i wirka i wacha kwiatki od dolu. Moim zdaniem najlepsza postacia do PVP jest surka WP.

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

Opublikowano

wielka nie prawda... jakos ja surą bmem 41 pokonalem healera 57 a nie bylem jakos super pod pvp... szaman mial dobre eq i leczenie m5

Najwyraźniej ten healer tez nie był pod pvp robiony

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...