Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Rework

.Efes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 10.09.2017 o 21:49, Ups... napisał:

Co to za sztuka, którą kradniesz, do której nie masz praw?

Twoje wypowiedzi są nie raz takie głupie, że aż postanowiłem to skomentować.

Piszesz tutaj o kradzieży, a sam zajeb*łeś projekt Pandory głównemu jego twórcy,

i próbowałeś go "wznowić" tak samo gdzieś widziałem, że wypowiadałeś się na temat reworku,

a sam próbowałeś zreworkować Pandorę 2 razy, więc proszę Cię, jeżeli coś piszesz i po czymś jeździsz

To chociaż sam nie rób tego i nie komentuj, Pozdrawiam

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano
Dnia 10.09.2017 o 20:49, Ups... napisał:

Co to za sztuka, którą kradniesz, do której nie masz praw?

Opusc te forum prosze cie

Co do tematu to szanuje w chuy jak to zrobisz x D

Opublikowano
46 minut temu, Legolas. napisał:

Twoje wypowiedzi są nie raz takie głupie, że aż postanowiłem to skomentować.

Piszesz tutaj o kradzieży, a sam zajeb*łeś projekt Pandory głównemu jego twórcy,

i próbowałeś go "wznowić" tak samo gdzieś widziałem, że wypowiadałeś się na temat reworku,

a sam próbowałeś zreworkować Pandorę 2 razy, więc proszę Cię, jeżeli coś piszesz i po czymś jeździsz

To chociaż sam nie rób tego i nie komentuj, Pozdrawiam

Cooo? xD 

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
Dnia 25.09.2017 o 17:59, Ups... napisał:

Cooo? xD 

proszé nie reagowac na objawy schizofreni u innych urzydkownikow

a raczej sie do tego przyzwyczic gdyz takie dolegliwosci czesto wystepuja

xD

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja powiem tak, wygląda to bardzo ciekawie, ale jestem pewien, że wieloosobowej gry z tego nie zrobisz (zapewne sam to też wiesz). Mógłbyś się porwać na próbę stworzenia jednoosobowej rozgrywki, ale i to byłoby dużym wyzwanie. Myślę, że "metin" nie miałby nic przeciwko takiemu projektowi, dopóki nie zacząłbyś czerpać z tego korzyści (pewien gościu tworzy odświeżonego tomb raidera i producenci tej gry dobrze o tym wiedzą, ale nic nie mają przeciwko dopóki na tym nie zarabia, a tak to sami są ciekawi co mu wyjdzie). Taki projekt zeżarłby ci mnóstwo czasu o ile w ogóle miałbyś go skończyć. Szybciej i łatwiej stworzyłbyś moda metin2 do skyrima i też by zwalał z nóg metińczyków.

Fajnie zobaczyć coś takiego co robisz, ale nie liczyłbym na coś grywalnego z tego. Ewentualnie możesz się pobawić w tworzenie krótkich filmików o metinie, z taką grafiką filmy mogłyby przykuć fanów na youtubie. Dobrze sfiksowana ivona pomogła by ci z głosem postaci.

Pozdrawiam i czekam na więcej filmów :)

PS: Dla ciekawości poniżej możesz posłuchać jak brzmi dobrze pociśnięta ivona:

Opublikowano

Piękne, ale byłoby piękniejsze, bo animacje trochę chujowe, ale i tak szanuje. Nie rozumiem, twórców Metina czemu grafika ciągle jest taka sama, nic w tym celu nie zrobili, aby bynajmniej poprawić lub upiększyć niektóre tekstury oraz modele... cały czas wprowadzają systemy, które niszczą tę grę. Co do praw autorskich, kopiowanie z gry modeli itp. jest zabronione, ale wzorowanie i własnoręczne tworzenie modeli, tekstur i tego wszystkiego przecież nie jest zabronione, myślę, że jeśli spróbowałbyś sam stworzyć, modele upodobnione do tych z Metina nie byłoby problemu, szczerze zagrałbym w takiego odnowionego Metina.

Opublikowano
Dnia 25.09.2017 o 15:19, MajorROB napisał:

Jak ja lubię czytać oderwane od rzeczywistości mądrości metińczyków.

Ludzie technologia poszła naprzód, to że M2 dziś nawet na nowych PC nie jest wydajny nie znaczy że taka sama gra z identyczną ilością elementów i współczesna grafiką będzie źle działać.

UE4 to najnowosza technologia i bez problemu poradzi sobie z taka ilością mobów jaka jest w DT a może i więcej. Jest też coś takiego jak SpatialOS,  system serverów działających w chmurze pozwalających na obsługę ogromnych ilości danych/graczy w jednym miejscu.

Byłoby spoko, ale gra do napisania na nowo. W innym języku.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Tak naprawdę to nie grafika w tej grze jest najbardziej skopana. Dla mnie problemem i dla większości co już zdążyli zmienić kompy z Core2Duo jest brak obsługi wielu wątków procesora w Metinie. Objawia się to lagami po dłuższym staniu postaci, lub też jak jest za dużo wymyślonych mobów to jeden wątek nie wyrabia. Na tym ktoś powinien się skupić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...