Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Services Reygras - Profesjonalne usługi administracyjne dla forum Twojego serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Witaj, przyjacielu, witaj przyjaciółko!

Jestem Olaf "Reygras" Rozen i chciałbym Ci przedstawić moją ofertę skierowaną do twórców serwerów Minecraft.

Mogę stworzyć dla Ciebie pięknie działające forum i dostosować je do Twoich potrzeb. Będziesz zadowolony!

------

Troszkę nudy na początek - czyli coś o mnie.

Mam 20 lat, mieszkam w Warszawie i na co dzień uczę się w zaocznym, weekendowym liceum ogólnokształcącym.

Jestem w miarę spokojnym człowiekiem, który dąży do perfekcji w wielu aspektach, głównie w sferze internetowej.

W Metina gram z przerwami od 2011 roku, pierwsze próby gry były kilka lat wcześniej na serwerze s19 Deimons (PL).

Robi się ciekawiej - moje doświadczenie.

Z forami mam styczność od 2013 roku - tutaj zaczyna się moja przygoda z Moderatorem Forum oraz ogólnie z IP.Board.

A ściślej to pierwsza ranga moderatora została mi nadana w kwietniu. Jako Administrator Forum doświadczenie mam

od 2014 roku - były to rangi Administratora Forum nadawane na zainstalowane już fora bez dostępu do FTP i PMA.

Rangi z dostępem do FTP i/lub PMA (oraz w niektórych przypadkach instalowanie forum) - od 1 kwartału 2015r. do teraz.

O moich zasadach - czym się kieruję na stanowiskach.

Kieruję się przede wszystkim profesjonalizmem i niestandardowym dla innych "IP.Boardzistów" podejściem do wielu spraw.

Dbam o to, aby każdy aspekt forum wyglądał idealnie, opiekując się forum patrzę nawet w najgłębsze jego zakamarki.

Podejście ws. personalizacji forum.

Podstawowym elementem który dodaję jest Addaptive sleep service - tryb ułatwiający nocne korzystanie z forum.

Kolorystyka grup na forum jest dopasowywana do tematyki forum i/lub gry, do której forum będzie należeć. 

------

Pomówmy o biznesie - oczekuję.

Oczekuję przede wszystkim pełnego dostępu do panelu administracyjnego, abym mógł tworzyć, zarządzać i naprawiać.

Od współpracowników wymagam szacunku i odpowiedniego podejścia do innych współpracowników - nie tylko do mnie.

Nie wymagaj ode mnie zrobienia stylu - stylerem nie jestem, od stylów jest Lukazuki lub Mediafire. Ja mam te "normalne".

Jak każda osoba, która chce się zajmować daną rzeczą profesjonalnie - oczekuję wynagrodzenia, to jest kwestia do ustalenia.

Co dam Ci od siebie - oferuję.

Współpracując ze mną dostaniesz przede wszystkim profesjonalizmem, o którym pisałem wyżej. Nie ma u mnie olewania forów

i/lub podejścia "To średnio działa, ale nikt nie korzysta z tego" lub "Kto używa w 2017r.  'pomocy' na forach? Nie spolszczę tego".

------

Kontakt

Poniżej przedstawiam listę wszystkich sposobów kontaktu ze mną.

- Gadu-Gadu: 53524833 (MINIE Z DNIEM 1 WRZEŚNIA)

- Telegram: @Reygras

------

Pozdrawiam, Reygras.

Słowem końcowym informuję, iż w postach mogą się znajdować

ważne informacje odnośnie tematu jak i funkcjonowania moich usług.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chyba już lepiej zrobić coś na własną rękę niż brać cokolwiek od tego pajaca xD

k3HeXgc.png

Opublikowano

Dzięki za jakże wygórowaną opinię, wsadzę ją sobie w dupę, a w ramach podziękowania za nią poleci raport. Sądzę, że każdy zainteresowany moimi usługami ją weźmie sobie do serca.

Opublikowano
16 godzin temu, Reygras napisał:

Dzięki za jakże wygórowaną opinię, wsadzę ją sobie w dupę, a w ramach podziękowania za nią poleci raport. Sądzę, że każdy zainteresowany moimi usługami ją weźmie sobie do serca.

szkoda klawiatury by pisać powody dlaczego jesteś debilem

k3HeXgc.png

Opublikowano
10 minut temu, happi napisał:

Ja tam ci wierzę Kacperku.

@offtopic

Jak tyle robisz to powinieneś przedstawić jakieś swoje projekty

życie życie jest nowelą 

Opublikowano
22 minuty temu, happi napisał:

To było w ogóle nie wchodzić, albo wejść, napisać "polecam" i jakieś uzasadnienie na trzy wyrazy. xD

10 minut temu, Shiro. napisał:

Jak tyle robisz to powinieneś przedstawić jakieś swoje projekty

Nic nie muszę. Ale no dobra, pracowałem między innymi przy sieci serwerów Counter-Strike 1.6 "UnixGame", Jednym z Teriosów, oraz Arhii (ten serwer Canzasa) - wszystkie te przykłady jako pełnoprawny opiekun forum-core oraz forum-społeczności. Z takich innych przykładów mogę podać pewne forum o nulledach do IP.Board, gdzie pełniłem funkcję moderatora przez ponad 3/4 czasu trwania strony i byłem bardzo ceniony przez użytkowników.

Opublikowano
1 minutę temu, Reygras napisał:

To było w ogóle nie wchodzić, albo wejść, napisać "polecam" i jakieś uzasadnienie na trzy wyrazy. xD

dlaczego mam nie wchodzić do publicznego tematu na publicznym forum

ktoś mi zabroni tego?

i nawet jakby się zastanowić to nie mam powodu by cie polecić

k3HeXgc.png

Opublikowano

Mało przesiaduje w świecie metina ostatnimi czasy, nie wiem jakie robisz fora, ale przez wzgląd na Twój specyficzny charakter przyszłym klientom radziłabym się zastanowić kilka razy. Jesteś arogancki. No i masz stosunkowo dziwną opinie, a i plotek sporo by się znalazło. ;)

Powo :v

Opublikowano
Przed chwilą, LoveTherapy napisał:

Mało prześladuje w świecie metina ostatnimi czasy, nie wiem jakie robisz fora, ale przez wzgląd na Twój specyficzny charakter przyszłym klientom radziłabym się zastanowić kilka razy. Jesteś arogancki. No i masz stosunkowo dziwną opinie, a i plotek sporo by się znalazło. ;)

Powo :v

Bo nie wchodzę na każdego kotleta, jakiego się podtyka ludziom pod nos? Wake up. A plotki mnie jebią, o Tobie też krążą i co? Gdybym miał coś pisać w Twoim temacie (jeżeli masz) to bym na pewno nie uwzględniał plotek. A na przyszłość: Jak się kogoś nie lubi to się mu na siłę nie wystawia negatywów, bo może się to jeszcze odbić. Trzeba mieć Swój honor i przełknąć gorzką śliną niektóre rzeczy. ;)

Opublikowano
35 minut temu, Reygras napisał:

Bo nie wchodzę na każdego kotleta, jakiego się podtyka ludziom pod nos? Wake up. A plotki mnie jebią, o Tobie też krążą i co? Gdybym miał coś pisać w Twoim temacie (jeżeli masz) to bym na pewno nie uwzględniał plotek. A na przyszłość: Jak się kogoś nie lubi to się mu na siłę nie wystawia negatywów, bo może się to jeszcze odbić. Trzeba mieć Swój honor i przełknąć gorzką śliną niektóre rzeczy. ;)

Mój post nie był atakiem w Twoim kierunku, tylko neutralna opinią. Bądź co bądź spodziewalam się, że zaczniesz pisać o mnie, różnica jednak polega na tym, że to Twój wątek. Ja nie potrzebuje się ogłaszać na forum. Ponadto napisałam, że mało siedzę gdziekolwiek #reallife. 

Wiem, że plotki są o każdym, nie mniej jednak na ich podstawie ludzie wyrabiaja sobie opinie o danej osobie, A nawet niewinne kłamstwo na nasz temat potrafi wszystko zniszczyć. Napisałam to w tym sensie. Nie spotkałam się jeszcze, by plotka zadziałała w 100% korzystnie.

Rzadko przeglądam to forum, a rzadziej się wypowiadam. Miałam okazję coś napisać i to zrobiłam, nie musisz od razu ubierać zbroi i miecza i udawać walecznego wojownika w świecie wirtualnym xD Każdy ma prawo do własnego zdania, powinieneś to uszanować i sam "przełknąć gorzką śline", a nie odpowiadać na każdy komentarz, który Cię nie zadowala.

Tymczasem wciaz życzę powodzenia w "karierze". Nie odpisuj, bo szkoda czasu na bzdety.

~

2 minuty temu, Reygras napisał:

Otóż był atakiem. Żałosnym atakiem. Ponadto był poleceniem od wyżej znajdującego się osobnika. Ale tak to jest, jak się wyzywa ludzi od grubasków "130kg w sobie, na sobie i że tłuszcz się wylewa". Żegnam ozięble. ;)

Nikt mi nie mówił, że mam cokolwiek napisać. Nie jestem domowym zwierzakiem, aby kogokolwiek słuchać i wykonywać polecenia. Weszłam rzucić lajki, a że widziałam Twoją odpowiedź pod każdym postem to i napisałam coś od siebie, co wcale nie miało ugodzić Twojej "dumy".  Swoją drogą naucz się przyswajać czyjeś zdanie do siebie. 
Kurka, ale masz kontrargument. Różnica między nami polega na tym, że ja do błędu się przyznałam. 
A swoją drogą nie rób rzeczy pod publikę, bo gdybym chciała, mogłabym wyrazić negatywną opinie z kilkoma argumentami, lecz znów w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem osobą zawistną i szczerze mam w nosie jak się wozisz po internetach. Proponuję przyzwyczaić się do sytuacji, w której każdy ma własne zdanie, bo taki jest świat, cya. 

Opublikowano
14 minut temu, LoveTherapy napisał:

Mój post nie był atakiem w Twoim kierunku, tylko neutralna opinią. Bądź co bądź spodziewalam się, że zaczniesz pisać o mnie, różnica jednak polega na tym, że to Twój wątek. Ja nie potrzebuje się ogłaszać na forum. Ponadto napisałam, że mało siedzę gdziekolwiek #reallife. 

Wiem, że plotki są o każdym, nie mniej jednak na ich podstawie ludzie wyrabiaja sobie opinie o danej osobie, A nawet niewinne kłamstwo na nasz temat potrafi wszystko zniszczyć. Napisałam to w tym sensie. Nie spotkałam się jeszcze, by plotka zadziałała w 100% korzystnie.

Rzadko przeglądam to forum, a rzadziej się wypowiadam. Miałam okazję coś napisać i to zrobiłam, nie musisz od razu ubierać zbroi i miecza i udawać walecznego wojownika w świecie wirtualnym xD Każdy ma prawo do własnego zdania, powinieneś to uszanować i sam "przełknąć gorzką śline", a nie odpowiadać na każdy komentarz, który Cię nie zadowala.

Tymczasem wciaz życzę powodzenia w "karierze". Nie odpisuj, bo szkoda czasu na bzdety.

Otóż był atakiem. Żałosnym atakiem. Ponadto był poleceniem od wyżej znajdującego się osobnika. Ale tak to jest, jak się wyzywa ludzi od grubasków "130kg w sobie, na sobie i że tłuszcz się wylewa". Żegnam ozięble. ;)

Opublikowano
4 godziny temu, Reygras napisał:

Ponadto był poleceniem od wyżej znajdującego się osobnika.

coraz bardziej udowadniasz, że jesteś debilem

to, że pokazałem jej screen z tego tematu to od razu znaczy, że ma wytaczać ciężką artylerię i napierdalać komentarze pod twoim tematem?

pomyśl trochę 

k3HeXgc.png

Opublikowano

Wszystkie 3 stanowiska "zostały rozwiązane" z tytułu 2-tygodniowego urlopu. Temat można uznać za tymczasowo zamknięty. Po "wakacjach" pojawi się nowy (ma to związek głównie z kilkoma zmianami w polityce usługodawstwa oraz oferty).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...