Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wpłacić pieniędzy i jak zarabiać?

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie otóż chciałbym zacząć zarabiać skiny żeby dojść do wymarzonej kosy, a nie chciałbym wydawać parę stówek na sam skin czy istnieje jakaś mozliwość żeby np, z 50 zł zacząć zarabiać? słyszałem coś o handlu skinami ale jakby ktoś mógłby mi wyjaśnić jak to robić albo podrzucić inne sposoby, byłbym wdzięczny, a jak się dorobię to nawet jestem w stanie coś dać ^^ 

Opublikowano

na handlu skinami to mogłeś zarobić 3 lata temu, do tego 50zł to niezbyt dużo

możesz wrzucić wszystko na ruletkę i liczyć na zielone/5x dobry traf albo pójść do pracy i zarobić na kosę w kilka dni

teraz tak naprawdę jedynie w csie możesz zarobić przez hazard, a wiadomo jak z nim jest, jeśli nie wiesz kiedy przestać, to prędzej, czy później stracisz wszystko

nawet obstawiając mecze jest ciężej zarobić, niż kiedyś, w przeszłości było takie fnatic, czy nip, co ogrywało wszystkich, teraz faze dostaje 0-3 na majorze przed tym będąc 4krotnie w finałach turniejów, sk odpada 2x w 1/4 itd.

tenor.gif

Opublikowano

dokładnie

teraz poprzez wymiany sie nie dorobisz , w tym fachu siedzą już stare wygi i nie da sie zarobić

sam z ak redlinine zrobiłem jakies 2000€ poprzez trade na csgolounge ale to było 3 lata temu

teraz tylko ruletka i liczenie na farta 

ale dobra rada: nie wydawaj kasy na skiny bo po tyogodniu /2  znudzi CI sie słuchanie " oo ale super kosa" itd

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...