Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serrio, co tu się w Polsce odpierdziela? ...Dala

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież, to według mnie będzie pośmiewisko na cały świat, ciemnogród normalnie.

Albo to "Potężna modlitwa różańcowa może wpłynąć na losy Polski, Europy, a nawet i całego świata"  Jak cos się zmieni opowiedzcie mi o tym, tylko żebyście się nie zdziwili jak nic nie bedzie xddd milion psycholi

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,22340260,milion-osob-ma-odmawiac-rozaniec-wzdluz-granic-polski-powstanie.html

A wy co o tym myślicie?

(Nie mam na celu nikogo obrazić tym tematem)

Opublikowano

Jak chcą to niech się modlą, mi to w niczym nie przeszkadza. 

W Polsce przynajmniej można coś takiego zrobić, Niemcy i Francuzi mogliby tylko o czymś takim pomarzyć. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

jesli nie robią mi tym żadnej krzywdy to co mi to przeszkadza? 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie mam zamiaru nikogo obrazić tym tematem, ale nazwę milion osób psycholami, a Polskę ciemnogrodem.

"Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies."

Opublikowano

mnie to na przykład bawi, ale to moje zdanie xD

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Ciekawe czy to wypali :D

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Skoro chcą to wierzyć, to niech wierzą. Osobiście uważam, że to nic nie da z chyba wiadomego powodu. Dopóki nie robią nikomu tym krzywdy, dopóki zbierają się w grupki i po prostu rozmawiają czy się modlą, a nikt na tym nie cierpi, to nie widzę problemu. Ich życie, ich poglądy, ich kultura. Nie podoba mi się natomiast obrażanie kogoś, bo ma inne poglądy lub uznaje coś za prawdziwe, w przeciwieństwie do ciebie. Osobiście również w to nie wierzę, ale wyzywanie kogoś tylko dlatego, że wyszedł z jakąś inicjatywą związaną z grupą, do której należy, to jest dopiero głupota. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...