Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w odzyskaniu konta Steam

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój kolega ma problem gdyż telefon z steam guard się zapsuł i nie opłaca się go naprawiać. Jest on wylogowany ze steama i nie może się zalogować bez tokenu. Numer przypisany do konta jest stary i zapomniał go zmienić, a co najgorsze nie pamięta tego poprzedniego ani nie ma dostępu do niego. Gdy próbował usunąć steam guard to kazywali podać kod który jest potrzebny, mimo wszystko nie chciał on wejść, ja mowiłem mu że musi być inny ale że on tylko taki ma. Po kilku próbach konto zostało zablokowane. Gdy napisał do pomocy technicznej steam kazują mu wysłać dowód w postaci kod seryjny do gry, lecz on nie może sprawdzić bo kazda gra była kupywana na steam. Wysłał zdjęcie z maila ( zawsze po zakupie przychodzi potwierdzenie i to właśnie wysłał ) lecz oni mówią że musi to być numer seryjny gry. Numer da się tylko sprawdzić przez wejscie w bibliotekę na steam, a on nie ma dostępu do konta. Czy jest jakieś ine wyjście ? Bardzo proszę o pomoc a zarazem bedzo dziękuje za każdą informacje :)

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam to oprócz klucza może być potwierdzenie płatności z konta bankowego, paypal'a lub konta paysafecard. One wystarczą, aby potwierdzić konto, przynajmniej u mnie wystarczyło.

Opublikowano

Niestety on nie używał ani konta bankowego ani PayPal a jak uzywał PaysefCard'a to po uzyciu go wyrzucał. Na szczeście kiedyś dotał gre od kolegi i podał to dokładnie kiedy od kogo i jaka to gra i odzyskał konto :)

Opublikowano
Dnia 8.09.2017 o 21:04, Diskienss napisał:

Niestety on nie używał ani konta bankowego ani PayPal a jak uzywał PaysefCard'a to po uzyciu go wyrzucał. Na szczeście kiedyś dotał gre od kolegi i podał to dokładnie kiedy od kogo i jaka to gra i odzyskał konto :)

To miał ładne szczęście, ja jak chciałem odzyskać i podałem im CD-Keya gry, to napisali mi że to mało wystarczające, i chcieli zrzut ekranu doładowań PSC..

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...