Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Najlepszy program? (Może być płatny)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jaki najlepszy jest teraz program do cheatowania? Myślałem nad Aimtec, ale nie mogę się połapać i nie wiem jak go pobrać? Pomoże ktoś? :) Najlepiej aby płatność była przez PSC :/

70489962284954469327.png

Opublikowano

Aimtec. Nie wiem co trudnego w pobraniu tego, wchodzisz na stronke, rejestrujesz sie, kupujesz suba, pobierasz. Nie masz dostepu do czesci forum jak nie kupisz suba

Opublikowano

gos external lub bol w ostatecznosci

aimkek to najgorsze gowno juz ja lepsze w javascripcie napisze

k3HeXgc.png

Opublikowano
1 godzinę temu, happi napisał:

gos external lub bol w ostatecznosci

aimkek to najgorsze gowno juz ja lepsze w javascripcie napisze

Gos dostał dziś kolejnego banwave'a w którym bana dostało około 1/3 używających externala. To już jest 2 banwave tylko mniejszy od wcześniejszego w którym wszyscy używający go dostali bana. 

Opublikowano
15 godzin temu, szostakPL napisał:

Gos dostał dziś kolejnego banwave'a w którym bana dostało około 1/3 używających externala. To już jest 2 banwave tylko mniejszy od wcześniejszego w którym wszyscy używający go dostali bana. 

dziwne ja uzywam Gos i jakos bana nie mam chodz uzywalem external ale mi sie nie podobal a potem internal i jeszcze bol i wszystkie 3 konta sa OK tylko oczywiscie gram bez  evade

Opublikowano
Dnia 12.09.2017 o 20:57, szostakPL napisał:

no i co z tego

nie ma nic lepszego teraz

k3HeXgc.png

Opublikowano
11 godzin temu, mrokkscc napisał:

dziwne ja uzywam Gos i jakos bana nie mam chodz uzywalem external ale mi sie nie podobal a potem internal i jeszcze bol i wszystkie 3 konta sa OK tylko oczywiscie gram bez  evade

Ile juz używasz tych kont? 

Btw. To jednak nie 1/3 ale prawie wszyscy co grali w niedzielę/poniedziałek 

• Creative zmienił(a) tytuł na [Inne] Najlepszy program? (Może być płatny)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...