Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie stawiać boty by zarobić poza eventami

EricosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da sie gdzieś stawiać boty na niskich levelach poza doliną orków poza eventami by zarobić? Ulepszacze na pustyni to chyba lipa, wypowiedzcie sie.

Opublikowano

Wszędzie "coś" zarobisz, pytanie ile?

Nie rozumiem zbytnio pytania. Pytasz o to czy postawienie bota jest możliwe? Czy o to, gdzie takiego bota postawić?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

1. ezoty w dolinie żeby dropić ribki, jak obstawisz all kanały na spocie pod grotą postaciami ~25lvl to w ciągu dnia dużo tego dropniesz;

2. w m3 stawiasz na największym spocie mentali na 18lvl z silnym na m, dropi dużo broni 30 lvl i bardzo dużo itemków typu biżu/butki z hp;

3. ustawiasz boty na szukanie metków w m2 i niech dropią KU;

4. nie wiem czy obecny m2 bob ma funkcję kopania rud, ale jak ma to stawiasz boty na świątyni i lecisz, do tego dobrze mieć jakiegoś bota w m1 na dropienie kd;

5. na pustyni możesz stawiać na skorpionach i wężach żeby dropiły yangi, eq na sell u npc, bronie 30 lvl dla szamana i ogony z +;

6. robisz x kont (tyle ile pozwala odpalić m2bob i uciągnie twój pc) i lecisz z alchemią, robisz po 5 postaci na każdym koncie i jak jedna postać wydropi limit corów to zmieniasz postać i przekładasz cory na 1 postać, w między czasie odkładasz hajsy na łączenie kamyków, a jak uzbierasz większą ilość corów to otwierasz i lecisz do antyków/legend i sellasz wszystko jak leci albo mieszasz licząc na perfa.

Bocenie bez m2boba na globalu nie ma sensu, ale myślę, że jesteś tego świadom. Pewnie są jeszcze inne sposoby, ale ja podałem moje ulubione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...