Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Opinii] VPS pod Teamspeak3 do 20zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, ɴoɴαмe napisał:

Generalnie to moderacja tego działu chyba uciekła na Bahamy, bo osoba już w 10 poście autor napisał że temat można zamknąć, ale dyskusja wciąż trwa.

Co do dyskusji multigaming czy net-speak jeden chuj bo oba to resellerzy hosteamu.

Multigamingu nie opłaca się brać bo tam tylko voice VPS po co masz płacić 20 złotych za 32 sloty i nawet nie możesz sie pobawić w linuxie.
net-speak vps się nie opłaca w sumie, bo płacisz 33 złote w  najtańszej opcji i co z tego masz? Niby masz dodatkową filtrację która jest w sumie zbędna bo hosteam ma domyślnie ochronę 11/10.

Jedyny słuszny wybór w tym przypadku to jest taki jaki wybrał tzn. Hosteam + arubak za 4 złote.

Co do ploteczek że wchodzą pakiety i ataki w net-speak'a to chyba tylko wtedy jak masz najtańszy pakiecik, dużo ludzi i apache zainstalowanego.

Buziaczki :*

Dziwne że ostatnio pewien ts3 stojący na net-speaku został po prostu wyje***y :) 

Multigaming się opłaca mój drogi bo jak wiesz bądź nie wiesz stabilność jest bardzo dobra ;) Oraz support się poprawił.

Opublikowano
Dnia 30.08.2017 o 01:42, Xapixowy napisał:

na starcie ma stać tam serwer 32 slotowy, publiczny z multibotem (nie muzyczny)

1 minutę temu, Dave. napisał:

Multigaming się opłaca mój drogi bo jak wiesz bądź nie wiesz stabilność jest bardzo dobra ;) Oraz support się poprawił.

Płacenie 20 złotych za 32 sloty i braku dostępu to się nie kalkuluje.

2 minuty temu, Dave. napisał:

Dziwne że ostatnio pewien ts3 stojący na net-speaku został po prostu wyje***y :) 

Co do tego to chyba jakiś noname ts3, jeststem wysoko postawionym administratorem który akurat stoi na net-speaku, tylko że na ofercie slotowej i jeszcze nigdy nas wywalili.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
32 minuty temu, ɴoɴαмe napisał:

Płacenie 20 złotych za 32 sloty i braku dostępu to się nie kalkuluje.

Co do tego to chyba jakiś noname ts3, jeststem wysoko postawionym administratorem który akurat stoi na net-speaku, tylko że na ofercie slotowej i jeszcze nigdy nas wywalili.

Oferta slotowa właśnie, a ja nawiązuje do VVPS :)

Płacenie za 32 sloty? Jakbyś chciał wiedzieć to VVPS trzeba mieć licencję.

Dziwne że ja mam dostęp do wszystkiego ;) 

Opublikowano
44 minuty temu, Dave. napisał:

Oferta slotowa właśnie, a ja nawiązuje do VVPS :)

Płacenie za 32 sloty? Jakbyś chciał wiedzieć to VVPS trzeba mieć licencję.

Dziwne że ja mam dostęp do wszystkiego ;) 

Skoro mówisz ,że TRZEBA mieć licencję to ja teraz rozumiem ciebie ,że skoro nie mam licencji to u nich nie postoje.
Czyli nie wiem po co mówisz o tym hostingu skoro od napisał w 1 poście że potrzebuje na 32 sloty czyli nie ma licencji.

Nie chodzi mi w sensie funkcje teamspeak'a, tylko w ogólnym słowa znaczeniu czyli np możesz wykorzystać sobie jeszcze tą maszyne jako vpn czy coś.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Zerknęliście na datę tego posta kiedy typek zadał pytanie? czy temat od po prostu stał się miejscem do wolnej dyskusji?

Opublikowano
1 godzinę temu, osobnik napisał:

Zerknęliście na datę tego posta kiedy typek zadał pytanie? czy temat od po prostu stał się miejscem do wolnej dyskusji?

Po co sie prujesz jak sam żeś tutaj pisał 5 dni temu.
Temat chyba się przeistoczył w wolną dyskusję bo moderacja śpi

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
20 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

Po co sie prujesz jak sam żeś tutaj pisał 5 dni temu.
Temat chyba się przeistoczył w wolną dyskusję bo moderacja śpi

A czy wyglądam na takiego co by się pruł? Zadałem pytanie, a co do moderacji, znajdą się jak się zrobi syf w temacie :v

Opublikowano
3 godziny temu, ɴoɴαмe napisał:

Skoro mówisz ,że TRZEBA mieć licencję to ja teraz rozumiem ciebie ,że skoro nie mam licencji to u nich nie postoje.
Czyli nie wiem po co mówisz o tym hostingu skoro od napisał w 1 poście że potrzebuje na 32 sloty czyli nie ma licencji.

Nie chodzi mi w sensie funkcje teamspeak'a, tylko w ogólnym słowa znaczeniu czyli np możesz wykorzystać sobie jeszcze tą maszyne jako vpn czy coś.

A to z tym się zgodzę i mogę zwrócić honor ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...