Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kronis [Dedyk][Easy]

WeAreLegends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do kosza to ty się nadajesz zapraszam do gry :)

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

3 godziny temu, Lajk™ napisał:

xD

Ja pierdole, zamiast poświęcić 5 minut żeby prezentacja chociaż w 1% wyglądała Prestiżowo to zrobiłeś kurwa ssy. Poziom Lewactwa przekroczył już Hard. Totalne dno.

To tylko mpcforum więc nie wymagajmy zbyt wiele!

Opublikowano

Trąci myszką... wali zdechlizną... śmieszy... wywołuje absurdalne współczucie i żal... 

A tak poważnie - ile tych serwerów będziesz jeszcze stawiał ?? O ile to można w ogóle serwerem nazwać... 

Bo aż mi się zeszłotygodniowe śniadanie odbiło jak zobaczyłem tą prezkę... No trochę godności by się przydało ... albo rozumu przed następnym napadem głupoty w stylu - "kurwa postawię kloca na środku pokoju i wrzucę go na mpc"... 

Nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
15 minut temu, ™DoM1naToR™ napisał:

hahahahaaha... Co to za serwer? Śmiech na sali co tu się wyprawia. Do pracy, a nie ludzi naciągasz na pieniądze. Nie polecam serwera. Ten serwer będzie tak stabilny, jak ja po 5 litrach wódki.

Nie ma item shopa wiec nie straci nikt kasy ;))

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Boże bo ja nie mogę gdy na to patrzę hahahahha :D

Podpierdzielanie projektu który nawet nie wystartował. No postaraliście się hahahah <3 

Edit@ Do kosza z tym bug na bugu będzie haha <3 Znam te pliki bo miałem okazję współpracy z poprzednim posiadaczem. ^^ Także wchodząc na ten serwer zapoznaj się z lekarzem lub farmaceutą. Wchodzisz na własną odpowiedzialność i głupotę. :D

837341413742376668518.png

Opublikowano
5 godzin temu, WeAreLegends napisał:

Ssy są z prezentacji serwera Kronis  który wykupiliśmy 

Mam zgodę na korzystanie z tej nazwy itd

A kto ci kurwa powiedział że macie zezwolenie do prezentacji ?

Macie zezwolenie tylko do nazwy serwera, o prezentacji ani zdjęciach nic nie wspominałem na gg :)

Po ss'ie nie widzę zezwolenia do grafik.

x1.png

^,--.^

Opublikowano

Proszę o usunięcie prezentacji, nie wyrażam zgody na jej publikację na tym serwerze, to że kupiles serwer od fastera nie oznacza ze macie prawo do grafiki serwera,  juz wiem czemu faster truł mi dupe o psd. Z tego co wiem nazwa serwera miała byc zmieniona. 

@algade pls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...