Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można dostać bana za Skin Changer'a?

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule. Ostatnio planowałem wrócić do CS i w rozmowie ze znajomym usłyszałem, że używa tego od kilku miesięcy, podobnie jak nawet niektórzy więksi youtuberzy i nie ma za to bana.

Podobno jest to całkiem popularne - jakaś rosyjska strona ze skin changerem (nie wiem czy mogę tu wrzucić link).

Jak to z tym jest? Można za to dostać bana? Kupiłem nowe konto więc raczej chciałbym uniknąć bana ;)

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Ten temat na forum był poruszany już w chuj milion razy... czy za każdym razem trzeba zakładać nowy, zamiast przeczytać wypowiedzi w starym? 

Bardzo wiele osób tego używa, nawet po kilka lat i bana nie wyłapali. W komentarzach pod programem, na rosyjskim forum, było kilka wypowiedzi gdzie paru osobom się nie poszczęściło. 

185241494535326637230.png

Opublikowano
2 godziny temu, N3ST0 napisał:

Ten temat na forum był poruszany już w chuj milion razy... czy za każdym razem trzeba zakładać nowy, zamiast przeczytać wypowiedzi w starym? 

Bardzo wiele osób tego używa, nawet po kilka lat i bana nie wyłapali. W komentarzach pod programem, na rosyjskim forum, było kilka wypowiedzi gdzie paru osobom się nie poszczęściło. 

Czytałem jeden rozbudowany temat na MPC ale więcej tam było offtopu niż sensownych wypowiedzi. Myślałem, że może coś było słychać o jakimś oficjalnym stanowisku valve ? Jeśli nie to chyba zaryzykuje :/ 

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Parę ludzi napisało do Valve w tym temacie , za każdym razem dostawali taką samą odpowiedź. "Jeśli program nie daję Ci przewagi w grze , nie dostaniesz bana" skin changer nie daje Ci żadnej przewagi tylko zmienia skiny , więc teoretycznie bana nie dostaniesz. Będziesz jedynie dostawał VAC Errory, co może być wkurzające bo jak Cię wyrzuci z meczu za VAC errora raczej do niego już nie wrócisz i dostaniesz bana czasowego za opuszcznie meczu.

• DarkusFD zmienił(a) tytuł na Czy można dostać bana za Skin Changer'a?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...