Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skurwysyństwo ze strony riotu

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, Przywoływaczu!

Ludzie w Bilgewater nauczyli mnie jak być miłym i pomocnym Króliczkiem. Zabieram się za Twoją sprawę.

Niestety w związku z ilością przypadków w jakich bezpieczeństwo tego konta zostało naruszone trwale zablokowałem je w związku z podejrzaną działalnością. Riot Games bardzo poważnie podchodzi do spraw związanych z kontami by chronić naszych graczy.

Każdy gracz jest odpowiedzialny za bezpieczeństwo swojego konta a i w tym wypadku zostałeś uczciwie ostrzeżony ostatnim razem gdy taka sytuacja miała miejsce.

Przykro mi jeżeli ta odpowiedź Cię nie satysfakcjonuje, jest ona jednak ostateczna. Odpowiem na wszelkie konstruktywne uwagi, tym niemniej sprawę uważam za zamkniętą.

Pozdrawiam,
Keworbit

„Fizz sprawia, że nawet najlepsi marynarze z Bilgewater wyglądają jak banda pijanych szczurów lądowych. Dobrze, że jest po naszej stronie”. - Miss Fortune Łowczyni Nagród

Napisałem o odzyskanie konta podałem wszystkie info wysłamem faktury a co dostałem ?? bana i to perma xddd wgl mogą oni dać bana za PODEJRZENIA??  jest szansa na unban ?? pisac do nich czy co? 

Opublikowano
Cytat

zostałeś uczciwie ostrzeżony ostatnim razem gdy taka sytuacja miała miejsce.

Za co? 

Nigdy nie słyszałem, żeby Riot komuś cofnął perma, więc raczej nie masz na co liczyć. Chociaż napisz do angielskiego supportu, podobno są normalniejsi.

Opublikowano

Widocznie juz wcześniej pisałeś o odzyskanie konta i potraktowali to jako współdzielenie, wiec nic dziwnego ze bana nie cofna :)

nieregulaminowa sygnatura

eryk

Srij9JT.png

Opublikowano

Gdy chcesz odzyskać konto rito bardzo uważnie przyglądu się mu więc jeśli grałeś na innych kontach boostowałeś źle się zachowywałeś to są bardzo rygorowi w takich sprawach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wrocilem do lola po 2 latach jak sie okazalo moje konto mialo perma ;) napisalem do nich o co kaman i. ze podejrzewam ze, zostalo skradzione oni to sprawdzili co prawda tydzien czekalem 
okazalo sie, ze ktos podjebal mi konto i cheatowal za co bbyl perm co jest sluszne, wyslalem im wszystkie dane nawet pierwsze haslo jakie na tym koncie bylo a bylo zmieniane juz 2414141 razy 
a oni mi je odbanowali i zwrocili tylko ze kazali mi zmienic email i haslo 
minal tydzien grania na odzyskanym koncie i wylapalem perma tylko teraz ja zasluzylem bo nie wiedzialem, ze az tak zmienil sie system i ze za flame mozna wylapac perma :>
gg 
pisz do nich i wcale nie spokojnie, ja kurawmi rzucalem by sprawdzic czy dostane odpowiedz z bota i jak sie okazalo Bot odpisujacy zwrocil uwage na przeklenstwa i prosil mnie o uspokojenie dodajac ze konto napewno zostanie odzyskane i odbanowane jesli potwierdzi sie to co napisalem takze próbuj

BTW WYJEBANE W  INTERPUNKCJE I GRAMATYKE PISZE Z PIERDOLONEGO LAPTOPA MAJAC TAK OGROMNE LAPY JAK JA NIE CHCIELI BYSCIE KORZYSTAC Z LAPTOPA xD 

Opublikowano
38 minut temu, JaroTt napisał:

wrocilem do lola po 2 latach jak sie okazalo moje konto mialo perma ;) napisalem do nich o co kaman i. ze podejrzewam ze, zostalo skradzione oni to sprawdzili co prawda tydzien czekalem 
okazalo sie, ze ktos podjebal mi konto i cheatowal za co bbyl perm co jest sluszne, wyslalem im wszystkie dane nawet pierwsze haslo jakie na tym koncie bylo a bylo zmieniane juz 2414141 razy 
a oni mi je odbanowali i zwrocili tylko ze kazali mi zmienic email i haslo 
minal tydzien grania na odzyskanym koncie i wylapalem perma tylko teraz ja zasluzylem bo nie wiedzialem, ze az tak zmienil sie system i ze za flame mozna wylapac perma :>
gg 
pisz do nich i wcale nie spokojnie, ja kurawmi rzucalem by sprawdzic czy dostane odpowiedz z bota i jak sie okazalo Bot odpisujacy zwrocil uwage na przeklenstwa i prosil mnie o uspokojenie dodajac ze konto napewno zostanie odzyskane i odbanowane jesli potwierdzi sie to co napisalem takze próbuj

BTW WYJEBANE W  INTERPUNKCJE I GRAMATYKE PISZE Z PIERDOLONEGO LAPTOPA MAJAC TAK OGROMNE LAPY JAK JA NIE CHCIELI BYSCIE KORZYSTAC Z LAPTOPA xD 

W takim razie ziomek, który Ci podjebał konto musiał wyłapać jakieś kary za toxic. Kiedyś za flame dostawałeś losową ilość gier bez czatu - od 3 do 10 w zależności od tego, jak bardzo przegiąłeś, a teraz jest surowiej, "bardziej statycznie" i gorzej: Pierwsza kara to jest 10 gier bez czatu, potem 25, potem trzecia kara to konto zablokowane na 14 dni, a ostatnią (czwartą) karą jest perm. Czasami jak flame jest wyjątkowo "nieziemski" to przeskakują jedną karę w górę (kiedyś dostałem 10 gier bez czatu - czyli 1 karę, a potem nie dostałem drugiej tylko od razu trzecią - 14 dni bez konta), ale żebyś z miejsca dosatł perma - niemożliwe. Jeżeli po odzyskaniu konta grałeś tydzień, nie dostałeś żadnej kary na czat lub nawet tych 14 dni i nagle dostałeś info o permie = złodziej musiał mieć kary. Zawsze możesz zapytać się czy złodziej dostawał jakieś kary, może Ci pomogą (chociaż wątpię).

Opublikowano
Dnia 8.09.2017 o 00:10, Reygras napisał:

W takim razie ziomek, który Ci podjebał konto musiał wyłapać jakieś kary za toxic. Kiedyś za flame dostawałeś losową ilość gier bez czatu - od 3 do 10 w zależności od tego, jak bardzo przegiąłeś, a teraz jest surowiej, "bardziej statycznie" i gorzej: Pierwsza kara to jest 10 gier bez czatu, potem 25, potem trzecia kara to konto zablokowane na 14 dni, a ostatnią (czwartą) karą jest perm. Czasami jak flame jest wyjątkowo "nieziemski" to przeskakują jedną karę w górę (kiedyś dostałem 10 gier bez czatu - czyli 1 karę, a potem nie dostałem drugiej tylko od razu trzecią - 14 dni bez konta), ale żebyś z miejsca dosatł perma - niemożliwe. Jeżeli po odzyskaniu konta grałeś tydzień, nie dostałeś żadnej kary na czat lub nawet tych 14 dni i nagle dostałeś info o permie = złodziej musiał mieć kary. Zawsze możesz zapytać się czy złodziej dostawał jakieś kary, może Ci pomogą (chociaż wątpię).

wczesniejsze kary za flame byly w pelni zasluzone przeze mnie :D tylko nie wiedzialem ze teraz ostatecznie jest perm za to 

Opublikowano
7 godzin temu, JaroTt napisał:

wczesniejsze kary za flame byly w pelni zasluzone przeze mnie :D tylko nie wiedzialem ze teraz ostatecznie jest perm za to 

Wiecznie za rączkę nie będą nikogo trzymać. 

nieregulaminowa sygnatura

eryk

Srij9JT.png

Opublikowano

No a co ja mam powiedzieć? xD Była niedawno taka akcja, że stało się coś z logowaniem do gry, i w pewnym momencie musiałem zrestartować klienta. Oczywiscie nie zalogowałem się, dostałem karę a w ramach przeprosin dostałem (uwaga): darmowego skina którego można odebrać za suba. Także ten xDDDDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...