Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sinusbot po jakimś czasie nie odpowiada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, otóż mam zainstalowanego sinusbota na swoim teamspeaku i przechodząc do sedna problemu:
Music bot po jakimś czasie przestaje reagować na komendy, dopiero po restarcie bota z poziomu strony można dopiero wydawać mu polecenia poprzez komendy.

Pomógł by ktoś podpowiedzieć jak to naprawić?

Opublikowano

Sinusboty tak maja ze po jakimś czasie nie reagują na komendy. Trzeba czekać na jakaś aktualizacje. Albo załatw sobie jakiś skrypt do restartu sinusbotow

Opublikowano
12 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Spróbuj parę innych rzeczy typu.. wgrać najnowszą wersje, zmienić VPS.. Restart sinusbot"a itd.

VPS mam na  jednym z lepszych czyli na OVH.

10 godzin temu, Hackstalk napisał:

Sinusboty tak maja ze po jakimś czasie nie reagują na komendy. Trzeba czekać na jakaś aktualizacje. Albo załatw sobie jakiś skrypt do restartu sinusbotow

Masz mzoe namiary na taki skrypt, bo szukalem i nie moge znaleźć ;/

13 godzin temu, AKUKU597 napisał:

Jaka wersja sinusbota

SinusBot 0.9.21-87a90ce

© 2014-2017 Michael Friese. All rights reserved. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Hackstalk napisał:

To mu nie jest potrzebne.. Weź to usuń z tego forum i nie rób czegoś nigdy takiego bo po co to komu..  

Wystarcza, że dobrze zainstalujesz sinusbot"a. Spróbuj po prostu go od nowa zainstalować.. Nie baw się w tego typu skrypty bo to scierwo jakieś. 

Opublikowano
4 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

To mu nie jest potrzebne.. Weź to usuń z tego forum i nie rób czegoś nigdy takiego bo po co to komu..  

Wystarcza, że dobrze zainstalujesz sinusbot"a. Spróbuj po prostu go od nowa zainstalować.. Nie baw się w tego typu skrypty bo to scierwo jakieś. 

Ojej kolego ty chyba nie wiesz co mówisz :)

U mnie działa sinusbot tak już od miesiąca restartujac się co 4 h i działa świetnie. A przedtem się zacinał. Jaki z tego w wniosek? Skrypt jest użyteczny bo działa. Tyle w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...