Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery z ts3cloud dostały blackliste, co teraz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój serwer z ts3cloud poszedł na czarną liste ( nie jestem pewien czy nie wiekszosc serwow od nich jebla bo na inne w sumie tez sie nie moge polaczyc xD) ale mam kilku kumpli ktorzy tam ciagle siedza i nie maja problemu z reconectem

Da sie to jakoś naprawić? Oni sami to naprawią? Serwer juz w sumie stoi ponad rok i zalezy mi na tym zeby tam jeszcze wbic xD

Już raz tak było kilka miesiecy temu i się naprawiło po jednym dniu

co myslicie cloud cos sprobuje z tym zrobic czy juz sie przygotowywac na robienie nowego serwa?

czemu niektorzy dalej mogą tam wchodzić?

<11:38:54> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na eu89.ts3.cloud:1173
<11:38:54> Failed to connect to server: server blacklisted
<11:38:54> Ten serwer jest wpisany na czarną listę. Odmowa nawiązania połączenia.

Opublikowano

Polecałbym przenieść się na autoryzowany hosting, ponieważ we wrześniu prawdopodobnie wszystkie serwery z crack licencją zostaną wpisane na blacklistę. :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Kalambur99 napisał:

Polecałbym przenieść się na autoryzowany hosting, ponieważ we wrześniu prawdopodobnie wszystkie serwery z crack licencją zostaną wpisane na blacklistę. :)

Czemu akurat w wrześniu? co sie dzieje wtedy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

blackliste można ominąć każdy o tym wie jeżeli zostanie zablokowany crack serwery ts na masową skale zostaną wyłączone.Teamspeak nie zdaje sobie sprawy jak szybko teamspeak straci poluparność ile jest serwerów z dobra licka? kilka set ludzi jest tyle ze wszystkich teamspeaków ze sie nie pomieścimy.Ludzie będą szukać innych komunitakorów jak disord lub pójdą na skype i tyle z tej blokady licki będzie.Jak wejść na teamspeak z blacklistą ? poszukaj troche na forum widziałem poradnik wykonany przez anonPL jak połączyć sie z teamspeakiem na blackliscie ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...