Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

drophack

Jastroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam do was pytanie a raczej do tych co mogą cos wiedziec i pomóc mianowicie  dostałem drophacka który działa na 100 % bo widzialem to na wlasne oczy injectuje go i gdy sie odpala to wygląda jak okno cmd i pokazuje upuszczone itemy i ich id jednak nie wiem co zrobić zebym mógł te itemy podnosic prawdopodobnie trzeba wykonac jakiś skrót klawiszowy ? byłbym wdzieczny gdyby ktos udzielił mi pomocy 

Opublikowano

Nie jest mozliwe uzywanie takiego drophacka i zbieranie wszystkiego z mapy z jednym pliczkiem dll. Widzialem dzialajacego takiego cheata, nawet znam osobę która go zrobiła ale nie zostanie on opublikowany publicznie ;)

Opublikowano
2 godziny temu, arturbemolxD napisał:

Nie jest mozliwe uzywanie takiego drophacka i zbieranie wszystkiego z mapy z jednym pliczkiem dll. Widzialem dzialajacego takiego cheata, nawet znam osobę która go zrobiła ale nie zostanie on opublikowany publicznie ;)

Takiego pierdzielenia dawno nie słyszałem, da sie podnosić caly drop pakietami ale podnosisz od razu wszystko i bana sie wyłapuje 

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

nie zbiera wszystkiego naraz tylko z szybkoscią tak jakbys to podnosil czyli dosc szybko i tak było płacone za ten cheat a na s1 nie wylapuje jak sie stawia nupki na arence i podnoszą jak ktos resy wyrzuca nawet za 500kk wiec ktos cos moze wiedziec ? potrzebuje tylko skrótu klawiszowego albo rady 

Opublikowano
Dnia 28.08.2017 o 22:47, BlondynX napisał:

Takiego pierdzielenia dawno nie słyszałem, da sie podnosić caly drop pakietami ale podnosisz od razu wszystko i bana sie wyłapuje 

Nie da się podnosić pakietami wszystkiego z mapy. Tylko wszystko to co jest komórke od ciebie.

Opublikowano
Dnia 26.08.2017 o 03:17, Jastroo napisał:

witam mam do was pytanie a raczej do tych co mogą cos wiedziec i pomóc mianowicie  dostałem drophacka który działa na 100 % bo widzialem to na wlasne oczy injectuje go i gdy sie odpala to wygląda jak okno cmd i pokazuje upuszczone itemy i ich id jednak nie wiem co zrobić zebym mógł te itemy podnosic prawdopodobnie trzeba wykonac jakiś skrót klawiszowy ? byłbym wdzieczny gdyby ktos udzielił mi pomocy 

Jeśli by można to ja także bym się nim zainteresował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...