Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravie [Dedyk] [Hard/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę prosić o ss z m1 ch1 jinno shinso i chunjo ? Oczywiście od rana do wieczora w tych przedziałach a nie o 1:00 i pisać że serwer gówno i nie ma graczy xD!

52919041510437851652.png.

Opublikowano
Przed chwilą, Mentorinoss napisał:

Mogę prosić o ss z m1 ch1 jinno shinso i chunjo ? Oczywiście od rana do wieczora w tych przedziałach a nie o 1:00 i pisać że serwer gówno i nie ma graczy xD!

Tu są 2 królestwa , w wyraj jest teraz ok.10 sklepików 

Na dole masz sklepiki w jinno , ss zrobiony przed chwila . Ludzi gra jakos 600-800 , jak na moje oko

0907_211149.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera dla graczy spoza kraju ktorzy lubia ladowac w IS gdyz usluga platnosci jest nie dostepna ;) Gdy bedzie funkcja PayPal serwer bedzie ok :) No i te sklepiki offline bola :)

Opublikowano
Dnia 9.09.2017 o 17:15, Furiours napisał:

Nie polecam serwera dla graczy spoza kraju ktorzy lubia ladowac w IS gdyz usluga platnosci jest nie dostepna ;) Gdy bedzie funkcja PayPal serwer bedzie ok :) No i te sklepiki offline bola :)

Usługa PayPal jest dostępna, wystarczy wejść na serwerowy TS3 - ts3.org.pl i poczekać na kanale chce załadować SM za PP. :P
Refresh.

Opublikowano

Wayne, zbanował typa nie dając żadnych dowodów na to że czituje i czeka już tydzień żeby się z nim skontaktował i ciągle nic w skrócie Wayne ma wyjebane na graczy no chyba że chcesz kupić SM ;)

@Edit Odnaleźli buga że można się tepnąc na wyżynke za pomocą zwoju poworotu nawet na 1 lvl było można tam wbić i osoby które tam były dostały bana tylko na miesiać, zabawna sytuacja ; ) Świrolandia TOP1 hahah Pozdrawiam pajacerke z ravi

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano
Dnia 17.09.2017 o 11:27, kuler123 napisał:

Wayne, zbanował typa nie dając żadnych dowodów na to że czituje i czeka już tydzień żeby się z nim skontaktował i ciągle nic w skrócie Wayne ma wyjebane na graczy no chyba że chcesz kupić SM ;)

@Edit Odnaleźli buga że można się tepnąc na wyżynke za pomocą zwoju poworotu nawet na 1 lvl było można tam wbić i osoby które tam były dostały bana tylko na miesiać, zabawna sytuacja ; ) Świrolandia TOP1 hahah Pozdrawiam pajacerke z ravi

Weź idź pisać bajki gdzieś indziej.. ^^
Antyreklamy nie zrobisz, bo jesteś za płytki. 

Btw. prezentuje ostatnio dodaną nowość, mało tego widnieje na prywatnych serwerach. 

"Badanie Rynku"

21617510_1622183681190337_77328438065495

Pozdrawiam graczy i hejterów, niech was dupcia piecze. :*

Refresh.

Opublikowano

Nie polecam i zalecam szukać czegoś konkretniejszego.
Administracji bardziej zależy by grało miliard botów bo to przecież podnosi ich statystyki serwera.
Na serwerze znajdziemy całą masę botów które dropią.
Administracja jest aktywna ale chyba tylko na AFK-u i przy patrzeniu na czat.
Jeżeli napiszecie że rzekomo banujecie na bieżąco to jak wytłumaczycie fakt że Bot obok M1 dropi już 3 dzień bez przerwy? :)
103g8qh.png

Opublikowano

Opłaca się grać? Ile osób? Nadal na bierzaco banujecie biednego kamermoda czy da ię w spokoju bocić w m1?

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano
9 godzin temu, Nosi97 napisał:

Opłaca się grać? Ile osób? Nadal na bierzaco banujecie biednego kamermoda czy da ię w spokoju bocić w m1?

Boty latają co jest bez sensu ;).
Administracja nic w tym kierunku nie robi.
Shopy tyle co stoją w M1 a graczy max 100-200 osób.
Polecam szukać czegoś innego niż ten syf. Darmowe bany również dostaniesz.

Opublikowano
Dnia 6.10.2017 o 10:55, VonziqPL napisał:

Boty latają co jest bez sensu ;).
Administracja nic w tym kierunku nie robi.
Shopy tyle co stoją w M1 a graczy max 100-200 osób.
Polecam szukać czegoś innego niż ten syf. Darmowe bany również dostaniesz.

o darmowych banach to wiem, bo dostałem takowego za stanie w m1 i straciłem ponad 20kk (a był to drugi czy trzeci dzień serwera), więc nie pozostało nic innego jak bocić :D

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Ciekawe opowieści dajecie ale uwielbiam hejtów ;***:sex:

P.S Wbiję zaraz na serwer i sam obczaję temat i wtedy wyrażę swoje zdanie bo czytając tutaj wypowiedzi to śmiem twierdzić że to pospolity Hejt z powodu bana za DMG/WH :D

Opublikowano
Dnia 8.10.2017 o 14:48, oooMARIOooo napisał:

Ciekawe opowieści dajecie ale uwielbiam hejtów ;***:sex:

P.S Wbiję zaraz na serwer i sam obczaję temat i wtedy wyrażę swoje zdanie bo czytając tutaj wypowiedzi to śmiem twierdzić że to pospolity Hejt z powodu bana za DMG/WH :D

Gdzie tu jest ban za DMG/WH? Przeczytaj czat z mojego ss dowiesz się za co są bany ;)

Opublikowano
Dnia 14.10.2017 o 18:48, MagicMan napisał:

Krótkie i szybkie pytanie, opłaca się wbijać i zaczynać od zera??

Jasne. W ostatnim czasie było tyle poprawek, że zaczynać od nowa już nie jest AŻ tak trudno jak wcześniej. Więcej info masz u nas na forum.

PS. dziś był event.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...