Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Terios2.pl

`Mavex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
46 minut temu, Reygras napisał:

Odgrzewanym kotletom typu Laneris, Tanavis, Terios mówimy stanowcze "NIE".

Dlatego jesteś moderatorem na reworku, hipokryzja :) 

Przeczytaj pierw prezentacje 1-szego teriosa, a potem tego. 

33 minuty temu, i*Nasty napisał:

Mavex pamiętasz mnie może z 1 odsłony byłem u cb TuT'orem :)

Ciężko jest mi pamiętać osoby sprzed 2 lat

o, jak to pierwsza odsłona teriosa to wpadam na 100% :love:

Powodzonka i widzimy się na starcie

Nie do końca 1-szy Terios - bardziej team. Serwer będzie zupełnie się różnić 

Dziękujemy oraz zapraszamy!

Opublikowano
5 minut temu, `Mavex napisał:

Ciężko jest mi pamiętać osoby sprzed 2 lat

Nie do końca 1-szy Terios - bardziej team. Serwer będzie zupełnie się różnić 

Dziękujemy oraz zapraszamy!

no bardziej o to mi chodzi, ale poprawic coś na tym forum to poezja -.-

xyz.

Opublikowano
6 minut temu, `Mavex napisał:

To jest to samo gówno wpychane graczom do ryja któryś raz z rzędu, dla niepoznaki sety zmienione i kilka systemów z Metin2 deva, proszę cię.

I nie hipokryzja, bo nie kandydowałem - nie mogę ludziom odmawiać "usług" ze względu na ich projekty. Ale to już inna rozmowa, która nijak się ma do tego tematu, nie będę offtopował. Bo się lekko ośmieszyłeś tą odpowiedzią, gdzie na zarzut kotleciarstwa (trafionym) odpowiadasz zarzutem hipokryzji, by tylko zaatakować, co jest śmieszne i nijak się ma do niczego.

Opublikowano
51 minut temu, Reygras napisał:

To jest to samo gówno wpychane graczom do ryja któryś raz z rzędu, dla niepoznaki sety zmienione i kilka systemów z Metin2 deva, proszę cię.

I nie hipokryzja, bo nie kandydowałem - nie mogę ludziom odmawiać "usług" ze względu na ich projekty. Ale to już inna rozmowa, która nijak się ma do tego tematu, nie będę offtopował. Bo się lekko ośmieszyłeś tą odpowiedzią, gdzie na zarzut kotleciarstwa (trafionym) odpowiadasz zarzutem hipokryzji, by tylko zaatakować, co jest śmieszne i nijak się ma do niczego.

W przeciwieństwie do 90% techników u nas wszystko jest pisane od 0. Nie potrzebujemy ścierwa z innych for.

Również żegnam oraz życzę miłego dnia :) 

Opublikowano

Moge zapytac z ciekawosci co jest tutaj pisane od zera?

Czym rozni sie ten serwer od innych gotowcow, gdzie jest milion kostiumow i innych blyskotek?

Odradzalbym gry tutaj, zapewne jakis yang bug bedzie lub baza danych wyjdzie jak to na tych teriosach ^^

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

51 minut temu, Mico08 napisał:

Moge zapytac z ciekawosci co jest tutaj pisane od zera?

Czym rozni sie ten serwer od innych gotowcow, gdzie jest milion kostiumow i innych blyskotek?

Odradzalbym gry tutaj, zapewne jakis yang bug bedzie lub baza danych wyjdzie jak to na tych teriosach ^^

1. Pisane od zera jest generalnie wszystko. Nic nie było kupowane czy brane z innych for (tfu).
2. Jeżeli uważasz, że to gotowiec to polecałbym przejrzeć prezentację, a potem się wypowiadać z góry dzięki!
3. Naprawdę na naszym 1-szym teriosie wyciekła baza? Nie przypominam sobie, aby u nas miała miejsce taka sytuacja.

Miłego dnia :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, `Mavex napisał:

1. Pisane od zera jest generalnie wszystko. Nic nie było kupowane czy brane z innych for (tfu).
2. Jeżeli uważasz, że to gotowiec to polecałbym przejrzeć prezentację, a potem się wypowiadać z góry dzięki!
3. Naprawdę na naszym 1-szym teriosie wyciekła baza? Nie przypominam sobie, aby u nas miała miejsce taka sytuacja.

src pewnie też od zera napisane. Musieliście się pewnie nasiedzieć żeby tego dokonać. Polecam w chuj bo wszystko generalnie od zera. X D

Opublikowano
4 minuty temu, Lajk™ napisał:

src pewnie też od zera napisane. Musieliście się pewnie nasiedzieć żeby tego dokonać. Polecam w chuj bo wszystko generalnie od zera. X D

No widzisz, stać nas na coś więcej niż używanie gotowych plików jak to jest w Twoim przypadku :) 

Opublikowano
1 minutę temu, `Mavex napisał:

No widzisz, stać nas na coś więcej niż używanie gotowych plików jak to jest w Twoim przypadku :) 

I na rypanie ludzi na hajs też was stać, na podwójne standardy.

Opublikowano
9 minut temu, Reygras napisał:

Miałeś więcej nie pisać. 
Czy my kogoś zmuszamy do wydawania pieniędzy?
ItemShop - każdy przedmiot daje bonusy do expa i pvp tak więc nie trzeba kupować dwóch setów jak to jest na każdym serwerze! 
Dodatkowo w grze będzie do zdobycia kupon SM, kostium, fryz, pet, wierzchowiec (ze słabszymi bonusami) oraz PPK i Upiorny Lizak z takimi samymi bonusami jak w IS (na 1h).
Osoby, które nie chcą wydawać - wystarczy, że będą grać i zdobędą to co jest im potrzebne.

Opublikowano
2 godziny temu, `Mavex napisał:

Odpalaj ten serwer to ci pokaże na co was stać :) 0 pokory w tobie a to się źle zawsze kończy :)

Opublikowano
1 minutę temu, BetaTesty napisał:

Odpalaj ten serwer to ci pokaże na co was stać :) 0 pokory w tobie a to się źle zawsze kończy :)

Jak tylko będzie beta to poinformujemy, a start oficjalny 02.09. 
Zbyt dużo hipokryzji u ludzi wyżej :) 

Opublikowano
4 godziny temu, `Mavex napisał:

Mam rozumieć, że dasz sobie uciąć rękę że po starcie nie zobaczę skryptu na np Szarfy od kogoś innego?

Opublikowano
48 minut temu, Endymion napisał:

Mam rozumieć, że dasz sobie uciąć rękę że po starcie nie zobaczę skryptu na np Szarfy od kogoś innego?

Mała poprawka: poza szarfami i sklepami ^^ 

Aczkolwiek bardziej chodziło mi o te systemu typu arena walk, wymiar władców itp, ponieważ pewien z użytkowników twierdzi, że jest to kupione :P 

Opublikowano

Ej ej a tym razem nie kupicie chmury za 10 zł i nie zrobicie cofki o x dni? xD I potem znów to nie jebnie? Heheszki powodzonka.

obraz.png

Opublikowano
3 godziny temu, `Mavex napisał:

Mała poprawka: poza szarfami i sklepami ^^ 

Aczkolwiek bardziej chodziło mi o te systemu typu arena walk, wymiar władców itp, ponieważ pewien z użytkowników twierdzi, że jest to kupione :P 

To następnym razem od początku sprecyzuj, że AUTORSKIE @EVERYONE oprócz X, Y, Z, a nie dopowiadaj jak cię będą sprawdzać. Ale i tak na moje to kiepska ściema. Chcecie zrobić kolejny raz ten sam serwer przez tych samych gołodupców, ojebać ludzi na kasę, pewnie będzie nagrywał to ŻabQ - najbardziej sprzedajny śmieciowy youtuberek i będzie zachwalał serwerek że 10/10 palce lizać i rowa wylizać.

Bez pozdrowień, czekamy na zamknięcie tematu z informacją, ile to hehe nie zarobiliście na "naiwniakach", którym się marzy nowa jakość, a wy im daliście złudzenie tej że.

Opublikowano
2 godziny temu, Emmanuels napisał:

Ej ej a tym razem nie kupicie chmury za 10 zł i nie zrobicie cofki o x dni? xD I potem znów to nie jebnie? Heheszki powodzonka.

Z cofką była inna sytuacja :) Osoba, która była odpowiedzialna za cofkę nie jest już u nas w teamie.

2 godziny temu, Reygras napisał:

To następnym razem od początku sprecyzuj, że AUTORSKIE @EVERYONE oprócz X, Y, Z, a nie dopowiadaj jak cię będą sprawdzać. Ale i tak na moje to kiepska ściema. Chcecie zrobić kolejny raz ten sam serwer przez tych samych gołodupców, ojebać ludzi na kasę, pewnie będzie nagrywał to ŻabQ - najbardziej sprzedajny śmieciowy youtuberek i będzie zachwalał serwerek że 10/10 palce lizać i rowa wylizać.

Bez pozdrowień, czekamy na zamknięcie tematu z informacją, ile to hehe nie zarobiliście na "naiwniakach", którym się marzy nowa jakość, a wy im daliście złudzenie tej że.

Wyjdź już człowieku z tego tematu. Nie mam Ci nic więcej do napisania - wszystko Ci wyżej napisałem, lecz widać że ciężko u Ciebie z czytaniem. 

Opublikowano

xDDDD a wiec witamy ponownie teriosie aka 1500 dungeonów na jeden itemek

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano
21 godzin temu, i*Nasty napisał:

Mavex pamiętasz mnie może z 1 odsłony byłem u cb TuT'orem :)

imponujace

40 Rework teriosa

Spoko 

Gdyby byl to inny serwer jak kolejny rework to byscie zmienili nazwe

Ale nie zmieniliscie bo wiecie ze beda mowic ze kolejny terios

Elo

Opublikowano
4 minuty temu, RAvOO napisał:

imponujace

40 Rework teriosa

Spoko 

Elo

Nie wiem za bardzo o co tobie chodzi, ale jeżeli ty zmieniasz nicki tam gdzie byłeś na jakimś stanowisku to nie moja wina, a później słychać i widać recenzje tego samego użytkownika :)

Opublikowano
16 godzin temu, `Mavex napisał:

Ale na utrzymanie serwera dłużej niż miesiąc to już chyba nie. Opierdalanko i Spierdalanko.

16 godzin temu, Reygras napisał:

Żeby to tylko podwójne xD

Opublikowano
4 godziny temu, Nosi97 napisał:

xDDDD a wiec witamy ponownie teriosie aka 1500 dungeonów na jeden itemek

Tutaj tak nie będzie - system ulepszeń był robiony od nowa i nie trzeba aż tylu ulepszaczy. Dodatkowo minimalna szansa na ulepszenie wynosi około 45% + masz 2 metale, które zwiększają szansę na ulepszenie :) 

4 godziny temu, RAvOO napisał:

imponujace

40 Rework teriosa

Spoko 

Elo

Przejrzyj prezentację, proszę Cię. 

Opublikowano
54 minuty temu, `Mavex napisał:

Tutaj tak nie będzie - system ulepszeń był robiony od nowa i nie trzeba aż tylu ulepszaczy. Dodatkowo minimalna szansa na ulepszenie wynosi około 45% + masz 2 metale, które zwiększają szansę na ulepszenie :) 

Przejrzyj prezentację, proszę Cię. 

Co w tej prezentacji jest takiego innowacyjnego?

Jakies kolorowe pety, hwangi?

Dungeony, ktore sa juz przeruchane przez kazdy serwer?

Tej waszej prezentacji nawet ogladac sie nie chce bo jest na cala strone i 3/4 to obrazki petow, kostiumow i broni/zbroji..

Mysle, ze ty sam wiesz, ze to padnie po miesiacu ale jestes tam gmem, wiec bronisz tego serwa, prawda?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...