Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MBOT instalacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, Czarek01PL00 napisał:

Witam, mam taki problem bo od niedawna posiadam vpsa a na nim tsa i music bota, teraz chciałem wgrac mbota i nie mam pojęcia jak

coś ktoś?

W sprawie aplikacji mbot kontaktuj się z @@K-Scripts.eu

Pomaga w każdej sprawie o ile posiadasz licencje.

lubie-to-png.png

Opublikowano
55 minut temu, Czarek01PL00 napisał:

jakiego piractwa? kupiłem za 300 zł i piractwo? mhm

Skoro kupiłes to jak wytlumaczysz to, że robisz taki temat? Przecież sami autorzy mogą Ci to zainstalować?

Opublikowano
4 minuty temu, Czarek01PL00 napisał:

a co, nie mogę? Lepiej mpc wytłumaczy i nie daje autorom, dlatego że potem nie będę miał serwera na dedyku

Takiego wytłumaczenia to jeszcze nie słyszałem xD Autor aplikacji znam osobiście i z chęcią jutro go zapytam czy zakupił Pan :P 

Opublikowano

Oj Chlopaki chlopaki 

Co do mbot'a bez piractwa nie było by 80% tsów więc spieram również cracki botów osobiscie nie kożystam ale niech strace.

po 1. apt-get update

apt-get upgrade 

apt-get install php5

apt-get install screen

musisz równiez zainstalować phpmyadmina i mysql ( server,client )

więc napisze jak to zrobić żebyś się nie pałętał 

apt-get install apache2

apt-get install mysql-client

apt-get install mysql-server ( ustaw hasło ale lepiej nie zapomnij ja zawsze ustawiam te same w phpmyadminie bo inaczej bym zapomiał ^_^ )

apt-get install phpmyadmin ( tutaj tez musisz ustawić hasło i przy okazji ustaw żeby phpmyadmin współpracował z apachem2 ) 

jeżeli masz to zrobione to tylko configuracja configu ci zostanie i oczywiście zalogowanie się do phpmyadmina login root hasło sam ustawiłeś jasnowidzem nie jestem !!!

pewnie sobie poradzisz aaa zapomiał bym jak ci nie będzie działać phpmyadmin to w etc musisz do jednego pliku dopisać jedną linijke ścieżki do phpmyadmina bo domyślna chyba inna xD

potem wgrywasz baze danych czyli mbot.sql ten plik mało waży wrzuca się w oczy jak już bedziesz miał ten katalog mbot.sql bieżesz import i szukasz tego pliku w mbot.sql po czym biezesz ok robi ci sie baza w której będą ci sie topki zapisywać.

Kofigurujesz odpalasz i cieszysz się crackiem !!!!!! :P 

Łukasz w chuju byłeś gówno widziałeś mbota można łatwo zablokować autor ma virusa i przez katalog rota robi co chce usuwa wszysciutko wiec mbota lepiej umieścić na aduserze z ograniczonymi prawami wtedy tez nie będzie miał dostępu do większości katalogów blokujesz dostep do yatqa poprzez iptables putty też trzeba żeby ci sie nikt tam nie bawił. I powiec co ci taki kscript zrobi na policje zadzwoni :)) czytałem prawo i nic poniżesz 400 zł nie dostaniesz sprawy idziesz na odsiatke na 24 i wychodzisz.I koniec sprawy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...