Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejszy update GF,a metin2 mod.

alelaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywala mnie z gry jak włączam jakaś z opcji, wczoraj jeszcze do 2:00 wszystko działało. To teraz sobie pewnie poczekamy.

Opublikowano
14 minut temu, loleq2 napisał:

Wywala mnie z gry jak włączam jakaś z opcji, wczoraj jeszcze do 2:00 wszystko działało. To teraz sobie pewnie poczekamy.

No pewnie poczekamy,bo u mnie nawet gra się nie chce włączyć chociaż  do okna logowania. :) dzięki mordko za szybka odpowiedz.

/niereg. sygna

Opublikowano
4 minuty temu, alelaska napisał:

No pewnie poczekamy,bo u mnie nawet gra się nie chce włączyć chociaż  do okna logowania. :) dzięki mordko za szybka odpowiedz.

Nie ma sprawy akurat sam chciałem taki temat założyć ;p

Opublikowano
3 minuty temu, ParaMore Aka Dr napisał:

A to nie tak, że trzeba czekać na aktualizacje od kamera?

Też mi się tak wydaje.

Opublikowano
7 godzin temu, alelaska napisał:

Witajcie.Czy po dzisiejszej aktualizacji  Metin2 GF  działa wam metin2 mod ?.Pozdrawiam.

Również mi nie działa a wczoraj było wszystko okej :/ 

Opublikowano

Przecież Kamer to cudotwórca, tyle lat jego mod działa, nie wiem jak on wymija te zabezpieczenia GejFordża. A jak nie działa to trzeba poczekać: Przyjdzie, poprawi i znów będzie działał. :makka:

Opublikowano

Kamer dodał aktualke moda ale jak pobrałem i odpaliłem pl'a to już nie wywala lecz nadal nie działa a przed uruchomieniem okna z logowaniem pojawia sie napis client-1 is not supported (klient nie jest obslugiwany)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...