Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Honor ...

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie słyszałem ze aby uzyskac nagrody za sezon oprócz golda wymagany jest 3 lv honoru 

I tu mam problem bo zagralem okolo 80 urfów miales dosyć często honorki dostawałem klucze po 2,3,4 sztuki ale nadal mam 2 lvl honoru 

Jak widze kogoś z ranga 4 to krew mnie zalewa ... jak wbic ta jebaną 3 range?

Opublikowano

Nic z tym za bardzo nie zrobisz, kolega gra praktycznie tylko w weekendy i też ma 4 poziom, dziwny mają ten algorytm. Do końca sezonu jest jest parę tygodni, spokojnie wbijesz :11_blush:

No i oczywiście honory od osób z premade mniej dają. 

Opublikowano

Na URF'ie może honory tyle nie znaczą co na normalnym soloQ, osobiście nie grałem dłuższą chwilę w lola, ostatnio przydarzyło mi się ponołlajfić przez wolny czas jaki miałem i z lvl'a 2 do 4 dobiłem :v Troszkę minęło zanim wbiłem 3lvl ale jak już go wbiłem to z dwa dni później 4 :D

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Nie wiecie jak jest z honorkami od osób które z wami grają?(znajomi) słyszałem że się nie liczą i nie wiem co robić.

Opublikowano

Dobra wbilem ten 3 lvl

10 godzin temu, Ceneq napisał:

Nie wiecie jak jest z honorkami od osób które z wami grają?(znajomi) słyszałem że się nie liczą i nie wiem co robić.

Czytalem ze liczą sie ale o wiele mniej niz od randomow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...