Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dominik101204

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Założyłem sobie serwer minecraft! Pracuje teraz nad plugnami! Pobrałem paczkę plugniów i jak wchodzę w Minecraft -> Tryb wieloosobowy i mam tutaj swój serwer to pod jego nazwą jest jego opis! I mam pytanie jaki plugin za to odpowiada, bo chciałbym to zmienić! Chodzi mi o te "If you can read this, the plugin is ready for use Plugin by tomudding"

plugin.jpg

Opublikowano

Albo jakiś plugin, albo po prostu masz zmienioną linijkę "motd" w server.properties

W sumie nie mam jak Ci odpowiedzieć na to pytanie, bo nie piszesz jaka to paczka, ani nie dajesz listy pluginów, które tam wgrałeś, a w szukanie po internetach nikt nie ma zamiaru się bawić.. Najlepiej wywal wszystko i wgrywaj pojedynczo na serwer, a nie że od razu cała paczka.. W ten sposób najszybciej dowiesz się który plugin za to odpowiada i od razu po problemie. Ewentualnie możesz szukać linijki "motd/server-motd" w plikach konfiguracyjnych (Edytor -> C+F i wpisujesz).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...