Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwis Filmy i Seriale Online

Ups...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1AGHwg7a.jpg

Demo: https://www.tylkokino.eu/

Serwis, który napisałem sam, od zera. Pierwotnie miał być mój, jednak moje plany zmieniły się z dnia na dzień, ze względu na inne projekty nie będę miał czasu się nim zająć. Serwis "tworzę" od prawie 3 lat, długo ponieważ było to mój poboczny projekt, którym zajmowałem się tylko wtedy, kiedy miałem chwilkę wolnego czasu i chęci. Na wstępie warto zaznaczyć, że:

- Serwis posiada skrypt, który wykrywa mobilne przeglądarki i przekierowuje je na osobną stronę, jednak ona nie istnieje - nie zdążyłem jej wykonać, także skrypt mogę zostawić lub go usunąć na życzenie.

- Serwis posiada podstawowy Panel Administratora, który pozwala zarządzać serwisem, filmami, serialami i każdą potrzebną funkcją, jednak jest on po prostu brzydki - pisałem go pod swoje potrzeby i nie myślałem, że kiedyś wyjdzie na światło dzienne.

Myślę, że nie muszę pisać tutaj zbyt dużo, ponieważ wszystko możecie zobaczyć "na żywo", aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji serwisu załóż konto - prawdziwy adres email nie jest wymagany.

Warto wiedzieć:

- Serwis posiada system kont użytkowników, który służy do utworzenia swojej listy ulubionych filmów i seriali, oceniania, wszelkich akcji typu "Zgłoś film" i dodawania filmów i seriali.

- Serwis NIE posiada systemu kont premium, ale na zlecenie mogę bezproblemowo go dopisać.

- Serwis posiada bloki reklamowe i możliwość zarządzania nimi w Panelu Administratora

- Filmy, seriale i trailery w serwisie osadzane są poprzez iframe

- Serwis posiada aktualnie 393 w pełni działające film i 50175 filmów w bazie danych, które wymagają uzupełnienia (niektórym brakuje okładek, niektórym informacji typu rok produkcji, niektórym linków osadzanych w iframe)

- Serwis sam w sobie nie posiada żadnego scrappera

- Cztery przyciski w stopce strony nie działają, ponieważ są to odnośniki do podstron, które trzeba spersonalizować

Serwis to praktycznie kalka zalukaj w innej szacie graficznej. Z założenia serwis ma być bazą filmów, seriali i trailerów dostępną online, za darmo.

Jeśli masz jakieś pytania zapraszam na PW, kontakt tylko i wyłącznie przez PW na forum - później ewentualnie mogę podać mail.

Za skrypt łącznie z jego bazą danych oczekuję 400 zł. Pomogę przy jego konfiguracji, odpowiem na wszelkie pytania i poprawię błędy, które w nim znajdziesz, jeśli takowe są.

74f31dbf1675f.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...