Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup zegarka

Paradisex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zakupić złoty zegarek, ale zastanawiam się czy kupić go z czarną tarczą czy biała.

Jak myślicie? Jaki będzie lepszy dla chłopaka? 

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "lepszy dla chłopaka", bardziej powinieneś kierować się własnym gustem i tym, co Ci się podoba. 

Mi osobiście nie podoba się połączenie złota z czernią, więc zdecydowanie celowałabym w biały, ale to nie ja będę go nosić. :-)

Opublikowano

To już zależy od gustu indywidualnego, osobiście polecam czarną tarczę bo jeśli kiedyś zechcesz sobie kupić jakąś bransoletkę czy cuś to łatwo dopasujesz i będzie to wszystko współgrało :)

Opublikowano

zależy jak to będzie wyglądać :D
Np. ja się jaram gshockami, ale musiałem kupić sobie klasyczny zegarek bo gshock na mojej ręce wygląda jak największa spierdolina świata więc fajnie gdybyś miał mozliwość przymierzenia tego i tego. 

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

A tam bedziesz zegarek nosil. Zegarki to dla szpanu tylko. Kto ma wieksza cebule . Wymysl cos bardziej orginalnego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...