Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graf,Proc,Ram - CS:GO

cep14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje paru części do CS:GO i tylko i wyłącznie do CS:GO. Budżet jakim dysponuje to ok 200-250 zł nie więcej. Może to być nawet na minimalnych ale ważne aby było te 100 fpsów. Potrzebuje jeszcze ramu 4gb w jednej kostce DDR2 ponieważ jeden slot mam uszkodzony, procka i karty graficznej. Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź.

Sprzęt

AMD  - Athlon 5200+ 2.7 ghz

Grafika - ATI Radeon HD 4350 1gb

2gb DDR2 800mhz - RAM

Plyta - ASRock 960GC-GS FX

Zasilacz - Corsair vs450

Opublikowano

Praktycznie wszystko jest do wymiany. 250zł to trochę mało na wymianę GPU,CPU i ram.

Mógłbyś zakupić Phenom ii x3 720, dostaniesz go na allegro za 80-100zł, na OLX może jeszcze taniej. Do tego GPU HD7770. Na takim zestawie będziesz miał tę 100fps.

Jeżeli chcesz mieć jeszcze lepszą wydajność to najlepiej sprzedać MOBO, CPU, GPU i RAM i zakupić płytę na chipsecie H61/H67 do tego CPU i3 2100/2120 (za ~100zł go dostaniesz) i do tego też HD7770.

Co do ramu to jak, płyta którą podałeś ma 4 sloty ram (DDR2 i DDR3), więc jak to wygląda?

Opublikowano

@UP

No wygląda to tak że jeden ze slotów DDR2 jest uszkodzony. Nie mam zamiaru się bawić w sprzedawanie, to jest taki komputer na jakiś czas. 100 fpsów w zupełności wystarczy. Tylko w csa gram. Chciałbym wydać jak najmniej. Wiem że to może brzmieć śmiesznie, ale na obecną chwile po prostu nie mam hajsu na nowy sprzęt. To tak jak mówię 200-250 zł to jest max za te 3 części.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...